Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
8.7.15 15:25

@matiee Ahoj,jo, jo, u Dietalegre je to méně přísné, hodlám jet teď podle nich s 1 jídlem. Já taky ještě i trochu hubla u jídla i ve 3 fázi, al je fakt, že ještě něco shodit chci, takže najedu znovu tak ten týden-10 dní na 1,jak mě psal, ale už je to teď trošku těžší, neboť jsem si zase zvykla na víc jídel, a častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.7.15 15:31

@areca Jé,budeš krásná, štíhlá nevěsta :potlesk:! Z menu bych zatím okoštovala zhruba to, co můžeš, na svatbě už budeš po dietě, takže bych klidně jedla, co bych chtěla a užila bych si to. Dívala jsem se na různé bílkovinnové diety, jak jíst po nich, celkem se mě líbí systém Dukanovy diety, kde se již napořád po dietě dodržují slavnostní dny(1-2 za týden),kdy můžeš jíst takřka cokoli a užít si to a pak 1 den v týdnu držíš první krok…zajímavý postup. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.7.15 17:38

@areca Tak to bude mnohem lepší vybírání šatů, 13kg je hodně znát, super!!! Jdeš na první okukování nebo už máš vybráno a jdeš na zkoušku kvůli úpravám? Za 6 týdnů do svatby si myslim, že by se ti mohlo podařit ještě těch pár kilo, co si přeješ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 08:29

Tak hlásím jsem o 20g lehčí :P snaduž se to pohne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 09:16

@nokoska
100 g… :) jenom nevim jestli to bylo vahou nebo mou disciplinou.. :lol: :lol: :lol: ale jsem vdecna i za tech 10dkg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 09:33

@Radka68 tak to já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 09:51

@nokoska
no kdyz to tak vezmeme tak jsem za jeden den zhubla 5× vic nez ty… :lol:
:lol: :lol:
Clovek uz to musi brat s humorem, nebo by z toho ranniho litani na vahu fakt zcvokl, uz si nekdy pripadam jak psycho… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 10:00

@Radka68 5× víc jak já :P :potlesk: to mě pobavilo vážně. Já čekám s autem na evidenčce. Zařizuju pro zákazníka a jako jestli mě tady netrefí infarkt tak už nevim. Tady nikdo nemaká a já taky budu už hodinu. To je fakt dřina jít skontrolovat VIN. Kdyby se hublo nervama tak já jsem anorektička ty jo! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.7.15 10:10
@nokoska píše:
@Radka68 5× víc jak já :P :potlesk: to mě pobavilo vážně. Já čekám s autem na evidenčce. Zařizuju pro zákazníka a jako jestli mě tady netrefí infarkt tak už nevim. Tady nikdo nemaká a já taky budu už hodinu. To je fakt dřina jít skontrolovat VIN. ****Kdyby se hublo nervama tak já jsem anorektička ty jo! :cert**: :cert:******
/citace]

Tak to je vtipný :-) :-) tuhle dietu bych taky brala :-)

Super, že už se vám to zase rozběhlo, to je pak hned lepší pocit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 10:40

@nokoska

tak to ja bych uz byla pod drnem… Davno. :P Klidek. I zitra zase vyjde slunce a i zitra zase rano poletime na vahu… :D :D :D Ber to pozitivne, alespon tam na tom urade nemuzes jist… Tak alespon hubnes… Ja tady hubnu - ted jsem si udelala dzban ledovy vody a do toho trochu citronove stavy na chut :lol: :lol: :lol: No to jsou teda kulinarsky hody… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 11:18

@Radka68 já mám bez citronu včera jsem pila málo. Dneska musím dohonot. Včera jsem sotva dala 2l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 11:18

Otazka do publika: :)

v te ketodiete pokud jsem dobre cetla jsou tycinky. Kolik ta tycinka vazi a jake ma nutricni hodnoty? Kolik kalorii, bilkovin a sacharidu? Dost by me to zajimalo. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.7.15 11:20

@nokoska
dnes odpoledne toho moc nenapiju, jsem na skoleni, tak nemuzu furt litat na zachod… :) :) :) Tak jsem to pila tak preventivne.. :) A zobla si tycinku… to jsou hrichy… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 11:29

@Radka68 nafotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.7.15 11:31

1porce jsou 2tyčky