Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
22.1.16 21:28

@Chaarlynecka děkuji Ti za názor, určitě souhlasím. Nicméně jsem i zvracela, měla jsem hrozné křeče a na školce cedule jako vrata, že řádí rotaviry-tak nevím, možná náhoda. Moj kluci berou colostrum a jsou jako rybičky-naposledy měli min.rok v únoru taky rotaviry-ťukám! Colostrum jsem začala brát taky a nasadila jsem i další vitamíny. Asi jsem dietou opravdu oslabená od víkendu jsem bojovala i s nachlazením. Tak snad už bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 06:27

Dobré ráno, tak jsem tu s poznatky po cheatovacím dnu a jsem v šoku… Už včera večer jsem zkoušela, jestli je keto pryč a k memu překvapení, syte ruzová, ale říkala jsem si, že to nejspíš ještě teda nestihlo zastavit. No a dneska ráno sytě ružová, v ketoze jsem a hlavně, mám 1,3kg pryč! Cili nehubla jsem ne proto, že bych jedla moc ale malo, cheat day si zařadim do diety pravidelně, ještě nejsem rozhodnutá, zda to jednou za 7, 10 nebo 14 dnu, včera jsem si o tom docela dost načetla a tak by to melo byt nejlepší :) Tak hubnutí zdar, mě dneska snad chutná i ta hnusná kaše na snídani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.1.16 07:29

@nicolletta30 :potlesk: ty jsi neuvěřitelná jak se se vším popereš A poradíš! Super!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.1.16 08:09

@nicolletta30 paráda gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.1.16 08:46

@nicolletta30 dej prosim nejakej odkaz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.1.16 08:48

Tak za pět dní 2 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 09:02

@Danuda na co myslíš na to, kde píšou o cheatovani? Ten slovák to píše moc hezky http://martinchudy.blogspot.cz/…at-days.html a pak třeba ten, ale to je spíš kratší článek http://s14.cz/…onova-dieta/

Příspěvek upraven 23.01.16 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.1.16 09:04

Ahooh, projiždím tu ruzné diety a zjistila jsem, že nejrychlejší jsou tyto nízkokaloricky. Chci jen málo, ale rychle. Chodíte k nějakému poradci, chci aby mě někdo hlídal a hlavně navedl dobře na jídlo? Jdu si sama ještě něco pozjistit, ale pročtu si i vaše rady. Děkujiiii

@Chaarlynecka to zní zajímavě, co je to za firmu? Už jsem se Tě myslím někde ptala, zatím jsi nestihla odpovědět. Potřebuji už někde začít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 09:53

@Chaarlynecka proc vadi Cola -zero samozrejme, obycejna je plna cukru.?? Jak to vysvetlila ta poradkyne, to me zajima.Ne ze bych ji do sebe lila denne, ale minule mi pomahala. Prvni tyden, kdyz jsem mela jeste chute na sladke a taky trochu „nakopla“ kdyz jsem byla unavena. Pozdeji uz to nejak nebylo potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.1.16 10:11

@ksafnika http://www.respekt.cz/…/nulova-kola celkově je zero pěknej humus, prý je dobrá na čištění mtoru

Jinak prosím, jak je to s celiakii, jsou někde jídla bez lepku???Já právě přibrala po dietě, sice jím bez lepku, ale jsou to samé škroby :cert: Ted už raději použivám jednodruhové mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 10:38

@ksafnika @mucinka2 @Chaarlynecka tak já ji piju hodně. To, jak se s tím čisti toalety je asi stejná pravda, jakože v Ostravě vietnamci chytají zákaznice během nakupu, zamykají je do sklepa a prodávají na bílé maso - tomu se říká hoax. Myslím, že asi všechny tak nejak víme, že to nebude to nejzdravější na světě, ale to, zcela upřímně, není ani to, že se pije tolik umelych proteinaku u tehle diety. Kdybych chtěla nějakou super zdravou dietu, stanu se veganem nebo přejdu na raw food. I proto plánuju za ten pulrok až skončím tuhle dietu očistu desetidenní podle glickmanna. Už jsem ji jednou podstoupila, bylo mi skvěle, v pulce jsem ale zjistila, že jsem tehotná, proto jsem nedokončila. Nechtěla jsem malemu posílat toxiny, co se behem te očisty odplavují pryč. Tím skončením diety myšleno až skončím třetí fázi, myslím, že tak jako všichni víme, že cola není nejzdravější na světě, tak stejně tak je každé z nás jasné, že pokud skončíme ze dne na den a začnem zase ládovat pečivo ve velké, sladké chipsy a další nezdravá jídla, tak jojo na sebe nenechá dlouho čekat. Osobně teda moc nerozumím tomu, jak mohl někdo byt v ketoze, pokud pravidelně jedl ryzi a testoviny, ale nejsem odborník, ráda se nechám poučit, pokud v ketoze muzu pravidelně těstoviny a rýži, rozhodně bych toho ráda využila ;) Další věc, já si neumím představit, že kromě potravinových doplnku, které jsou už samy o sobě drahé platím ještě vyživovou poradkyni, navíc když prakticky všechny zasady a rady, co se týče hubnutí obecne i konkretních diet najdete dneska na netu volně. Co nenajdete na českých stránkách, to najdete na zahraničních webech. Proteinovou dietu jsem zvolila z jediného duvodu, skoro rok po porodu jsem prostě nebyla schopná zhubnout a když tak to šlo strašně pomalu, pak se to zaseklo a nejelo dál, demotivace hrozná, doma to taky nemám uplně nejjednodušší, tak jsem sáhla po berličce, která pro mě, zatím, funguje naprosto užasně a jsem moc spokojená. Nebyly to vyhozené peníze. Šla jsem do toho, protože potřebuju shodit temer 30kg a dostat se zpět ke svym zdravým navykum. Co se toho týče, vidím to na sobě už po tech 22 dnech, včera jsem si byla pro dortík a makronky, nesnedla jsem ani celý dortík, nechutnal mi, před tím jsem snědla na posezení 3 plus 3 makronky, tudíž se mi mění chutě a KONECNE začínám jíst jako před druhým těhu, které mi s chutema a stravováním zamichalo brutálně. Kdo chce a potřebuje využívat služby poradkyně, at do toho určitě jde. Kdo nechce pít colu, at ji nepije, ale at tu nepíše, jaký je to humus a jde si udelat uměly proteinák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
23.1.16 10:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 10:57

Ja si nedelam iluze ze ta Cola zero je neco super zdravyho, to vubec 8) jen si nemyslim, ze by prekazela v ketoze a hubnuti. a jak pise @Nicoletta30, piti proteinaku taky neni zadnej ideal. delame to kvuli zhubnuti, ne proto, ze je to zdravy, zejo :) To by bylo na uplne jiny debaty, veganstvi, vegetarianstvi, raw atakdale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.1.16 11:02

A ja dneska jedu ten prvni den, dlouho ocekavany. Zatim nerozpoznam, co je jeste vcerejsi kocovina a co uz nedostatek cukru..zejtra uz to bude jasny :mrgreen: Ovsem chutove je daleko lepsi Keto nez ten proteinak, kterej jsem si koupila.No co uz, az dojde balik, muzu to stridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.1.16 11:13

@ksafnika držím palce a mam stejný poznatek. Proteinak, co mam zdedeny po manželovi mi zvedne kufr kdežto koktejl od Keto mi moc chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková