Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
24.1.16 11:15

@glorča mě to strašně tehdy bavilo, taky jsem po třech mesicich už ani nepočítala, měla jsem v oku a jojo jsem fakt žádný nemela, naučila jsem se jíst střídmě a vyhovovalo mi to, i sladkosti jsem si davala občas, to tehotenství mi to nabouralo. A teda dala jsem si jednu malou sklenku coly, jsem jak mrtvola, dovolím si ještě jednu malou odpoledne :)

@ksafnika tak koukám na zapisy v kal. tabulkách a fakt ten pomer tuku je šileně malý, třeba dneska při jidelníčku, mam bilkovin 155% a tuku jen 34%, sachru 17g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
24.1.16 11:16

@glorča na péči je manžel :-) my nechceme letos ještě cestovat. Malá v autě řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.16 11:26

@glorča nas mladej spava v nasi posteli do ted. (3.5 letej :roll: a jeste do toho pije mliko z flasky, nekolikrat za noc.Ted uz toho mlika pomalu ubejva, ale stejne, furt je to vstavani..)I kdyz ho ulozim do jeho postele v pokojicku, vzbudi se a s usmevem na tvari k nam napochoduje.Kdyz ne v deset, tak o pulnoci.Kdyz ne o pulnoci tak klidne ve tri. A kdyby aspon spal normalne, ale rano tam lezi napric, my oba dva na krajich, bez perin, uff…

@nicolletta30 ale ty kaloricky hodnoty na ktery koukas, to jsou asi ty od tech kalorickejch tabulek, jak by melo byt spravne na „normalni“hubnuti, ne? keto je zalozena na jinym principu, takze to neni to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 17:47

@ksafnika jj je to tak, ale je super si tam moct sledovat denní přijem všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.1.16 17:54

Holky ted si peci fit babovku to kousek mužů, ze?? Dala sem tam 2 tablety kokosové a trochu kolosu jinak je tam jen tvaroh, vejce a pudink :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.1.16 17:56

Kolos je kokos :mrgreen: asi to dostanu tak me honí mlsná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.1.16 19:01

@Danuda bože to zní vyborně, dáš sem recept? a myslim ze kousek muzes, me nevyhodily toasty ani dortik v jeden den, dneska jsem olizla lžičku od pudingu, tak jsem zvedavá zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
24.1.16 19:19

@mucinka2

Ahoj, ta firma se jmenuje It´s my life! Manžel za poradkyni neplatil teda nic.. Měl to v ceně té diety a vždy si ho ještě převážila. Koukala jsem se mu teď do těch papírů a bylo to na stoji InBody230… vždycky viděl kolik zhubl tuků, kolik nabral svalů a kolik má vody v těle..každý týden se to měnilo jak hubl, takže viděl přesné pokroky jeho těla.. (Na domácí váze třeba nemusíte hubnout, naopak můžete i něco nabrat…neznamená to že přibíráte tuky…ale může to znamenat že jste zhubly ale přibrali svaly) Ten stroj mu změřil i metabolický věk atd…
Koukala jsem se i na složení těch pytlíčků co máme doma…a teda jsou tam samé vitamíny, minerály, stopové prvky, a bílkovina. Taky kyselina listová je hodně důležitá při hubnutí.
Takže pokud chceš zhubnout rychle a zdravě, určitě ti doporučuji jít k nim. Jsi pod odborným dohledem. Máš nad sebou kontrolu. :palec: Manžel byl v Praze na Zličíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.1.16 21:18

@nicolletta30 tak jeden vanickovy tvaroh 1 hrudkovity tvaroh 4 vejce 1 vanilkovy pudink 4 lžíce jogurtu vyslehat mixerem ja tam dala 2 prášky kokosové do koktejlu a 2 sladidla nedávat do babovkove formy - nevysypala sem to :lol: petici papír a do dortovky 1/4 sem přidala kakao a kokos :mrgreen: jinak je to i na receptech jako fit tvarohova babovka - tak krásné jsem to neměla, ale je to zradlo :mrgreen: a v kalorickych tabulkách je taky odkaz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.1.16 08:09

Ahoj holky. Ketodieta asi není pro každého to prave. Vsadila jsem se s svagrovou kdo zhubne více za tyden. Ona si upravila jídelníček (výchozí váha 66 a chtěla zhubnout 3kg) a já se pustila do ketodiet (výchozí váha 77kg a chci zhubnout 10kg). Včera jsme se po týdnu sešly, vycuraly jsme se na papírky (ona ruzova a já fialova) a stouply jsme na váhu. Ona -2kg a ja -0.5kg. Za 14 dni co to držíme ona -3kg a ja -1.70kg. Takže mela pravdu, vyhodila jsem peníze a ještě jsem na tom s jídlem hůř jako ona. Já krom ketodiet a varene zeleniny nic a ona krom příloh a pečiva všechno. A to jsem si blbec v patek přiobjednala další produkty za 1000kc. Celkem už me to stalo 7500. :zed: dnes volám na linku ketodiet a musím se zeptat kde je chyba. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 08:15

@petrklic74 ahoj, pak sem, prosim napiš, co ti na to rekli, to me hodne zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.1.16 08:34

@nicolletta30 Už jsem tam volala. Prý mám špatne spalování a mám ty jejich produkty brát dál. Když jsem se ptala jestli se takto neprojevuje nejaka metabolicka porucha a tak řekla hm, berte to dál. Je fakt že jsem se na začátku nemerila ale rifle me v pase táhnou porad tak tam asi výrazný úbytek taky nebude. Spíš začínám mit strach co to udělá az začnu přecházet na normální stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.1.16 09:50

@petrklic74 je fakt, že každý tělo je jiný a lna každýho to působí jinak. Já bych se stavu po dietě nebála. já držela minulý rok, zbuhla jsem 17 kg. po dietě jsem se tak držela minima příloh,, pečivo jen tmavé. prostě už jsem se nevrátila k máslům, tučným salámům atd. já prostě zjistila, že mi ta strava vyhovuje. já teda neměla přímo ketodiet a ty jejich jídla. můžu se je udělat ze svých surovin, co mám doma a nestojí to tolik peněz. třeba k obědu si udělám polívku z brokolice a stojí to pár korun. v druhý fází jsem pak jedla samotné maso. a tak nějak jsem se stravovala dál. občas se mi nechtělo vymýšlet jídlo, tak jsem si dala oběd s rodinou. a nic se nestalo. přibrala jsem 3 kg až na vánoce. a to jen tím, že já si vánoce prostě užívám. a zvykla jsem si na cvičení, běhání. a ten pocit, že pro sebe něco dělám, se mi líbí. takže ze 120kg mám nyní 88 kg. snad se podaří ještě 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.16 12:31

@petrklic74 ty jo koukám odborník na slovo vzaty :( Jinak Janule má pravdu, myslím, že se toho nemusíš tak moc bat, ale pokud to na tebe nefunguje, určitě bych už nevyhazovala další peníze, dobrala co mám a kombinovala to s vlastními proteinovými jidly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.1.16 13:57

@petrklic74 no tohle. 8o Oni asi nejsou moc odbornici - spis obchodnici. Budou ti tvrdit ze to mas brat dal.ja bych se na to vybodla, kdyz to nefunguje a radsi to nekomu prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková