Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tunrida píše:
Nebo se naučte si z psyllia něco upéct
A co třeba?
Ahoj holky, jsem 2.den na ketodiet. Vadí hodně Cola ZERO? Vím, že jsou tam umělý cukry - ale říkám si, že v těch tabletách taky..
Ahoj, někde jsem se tu dočetla že Cola ZERO nevadí, ale nesmí se to přehánět jako kafe. ![]()
@nikousek 1 píše:
Ahoj, někde jsem se tu dočetla že Cola ZERO nevadí, ale nesmí se to přehánět jako kafe.
Moc díky ![]()
@Madel píše:
A co třeba?
Tak nejlíp shánět recepty v této skupine na fb ![]()
https://www.facebook.com/…kanovadieta/
@Madel píše:
Ahoj @anyna1, já Prodietix právě testujuNěkde na stránce 300 myslim, jsem psala, co už jsem vyzkoušela, zkusím najít a zkopírovat.
Moooc dekuju
Nebrzdí se hubnutí jak to takhle kombinujes? Ja si totiž prvně objednala ty zkušební balíčky ale jeste než mi došly, tak uz jsem si rovnou vzala celou tu Keto.Jako musím říct, ze to asi snasim fakt dobře, uvnitř je mi teda nějak zvláštně, proste cítím, ze se v tele neco děje a doufám, ze je to ketoza
papírky mam v práci:))jeste se zeptám, vadí, kdyz si sem tam do koktejlu dam třeba odmerku proteinu navíc? Mi to tak víc chutná
![]()
@Madel píše:
Ahoj @anyna1, já Prodietix právě testujuNěkde na stránce 300 myslim, jsem psala, co už jsem vyzkoušela, zkusím najít a zkopírovat.
Moooc dekuju
Nebrzdí se hubnutí jak to takhle kombinujes? Ja si totiž prvně objednala ty zkušební balíčky ale jeste než mi došly, tak uz jsem si rovnou vzala celou tu Keto.Jako musím říct, ze to asi snasim fakt dobře, uvnitř je mi teda nějak zvláštně, proste cítím, ze se v tele neco děje a doufám, ze je to ketoza
papírky mam v práci:))jeste se zeptám, vadí, kdyz si sem tam do koktejlu dam třeba odmerku proteinu navíc? Mi to tak víc chutná
![]()
Zdravím,
napsala by sem prosím některá z vás i složení těch přípravků? Docela by mě to zajímalo. (Ne z té perspektivy, že bych chtěl zhubnout, ale do fitness dělám, a tak by mě zajímalo, jaký „skvost“ vám vlastně prodávají.)
Děkuji ![]()
@Daffy_Duck píše:
Zdravím,napsala by sem prosím některá z vás i složení těch přípravků? Docela by mě to zajímalo. (Ne z té perspektivy, že bych chtěl zhubnout, ale do fitness dělám, a tak by mě zajímalo, jaký „skvost“ vám vlastně prodávají.)
Děkuji
tak když do fitness děláš, tak jsi jistě velmi chytrý a vzdělaný a dokážeš použít google, se kterým složení najdeš dřív, než já napíšu tento příspěvek.
Děvčata, jak jste na tom aktuálně?:)je tady někdo, kdo nedávno začal a jede 1.fazi?:)jak se cítíte a mate problém vydržet? Popripade nějaké tipy na recepty?:))) ![]()
@anyna1 ahojky, ja zacala minuly tyden 1. fázi. Hlad mam ted jako vlk
občas hresim. Mam nejakou virozu nebo neco jineho
kdo vi. Každopádně ted jsem ve fázi čekání, teploty lehce pres 37 a ono ne vzdy to jde vydrzet cely den na keto. Cekam jak se to vyvrbi, jestli se do toho naplno opřít nebo me budou cekat trosku jine starosti
![]()
@anyna1 píše:
Děvčata, jak jste na tom aktuálně?:)je tady někdo, kdo nedávno začal a jede 1.fazi?:)jak se cítíte a mate problém vydržet? Popripade nějaké tipy na recepty?:)))
Dnes 4. den, vcera jsem zhresila masem a dnes jsem párkrát ochutnala domácí hermelínovou pomazánku. Vyhýbám se sacharidům aspoň. Dnes budeme zase grilovat, tak si dam maso a zeleninu. Snad to moc nepodelam
ale i tak je to velký rozdíl oproti tomu, jak jsem jedla dřív ![]()
@Tunrida píše:
tak když do fitness děláš, tak jsi jistě velmi chytrý a vzdělaný a dokážeš použít google, se kterým složení najdeš dřív, než já napíšu tento příspěvek.
No, asi bych nedělal úplně premisu z toho, že fitness trenér=vzdělaný člověk. Samozřejmě jsem se po něčem díval, akorát si nejsem jistý, jestli to, co jsem našel, je skutečně to zde uváděné a chyběl mi k tomu jakýsi „návod“, protože ketodieta jako taková má svá pravidla a pakliže se provádí chybně, tak to nadělá mnohem víc škody než užitku..
@Zvedava_zenska píše:
Dnes 4. den, vcera jsem zhresila masem a dnes jsem párkrát ochutnala domácí hermelínovou pomazánku. Vyhýbám se sacharidům aspoň. Dnes budeme zase grilovat, tak si dam maso a zeleninu. Snad to moc nepodelamale i tak je to velký rozdíl oproti tomu, jak jsem jedla dřív
Teda ne že bych se vám do toho ženy chtěl nějak zásadně montovat, ale ani masem, ani zeleninou, ba ani sýrem opravdu ketodietu neporušíš ![]()
Nebo se naučte si z psyllia něco upéct