Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
28.8.16 19:50
@Tunrida píše:
To je hlavně o tom, že si čteš složení potravin. Prostě sacharidů a v době redukce i tuků nejlépe minimum.

to je nejvetsi hovadina! pokud to neni preklep! tuku hodne! bilkovin pomalu pac z bilkovin si telo umi vyrobit glukozu, pokud vynecham sacharidy = musim je nahrdatit tuky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.16 20:02
@Camila79 píše:
Zajímalo by mně, jestli mate někdo zkušenosti s proteinovými náhražkami. Já držím Ketodietu 6 dní, piju 5× denně koktejl, ale balení mi brzy dojde. Dostala jsem totiž jen jedno balení od mamky na vyzkoušení, ona dietu taky drží. Ráda bych v tom pokračovala, ale bohužel nemám peníze na novou sadu. Může mi někdo doporučit konkrétního výrobce a dát nějakou radu? Velmi děkuji za odpověď :mavam:

Když to napíšu hodně zjednodušeně, tak si kup maso, zeleninu, vejce, zkrátka cokoliv, kde nejsou sacharidy. Sacharidy se částečně nahrazují bílkovinami, ale ideální stav je přijímat energii pouze z tuků. Těch tuků by tam mělo být relativně dost, protože to jídlo musí dávat taky nějaký energetický smysl. Zjisti si svůj bazální metabolismus a podle aktivních či neaktivních dní to upravuj.
Poté jsou další a další složitější záležitosti, jako kde bude tvé tělo brát vitaminy, minerály, trávicí enzymy, stopové prvky, ochranné látky, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 20:07

@Ditakl
Ten chlebik znám a je moc dobry :))a kdyz to takhle kombinujes i tak normálně pěkné hubnes? Ja pravé myslela, ze musim jen to jejich jídlo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 20:11

@Camila79
No ja jsem ted letka po zdi.Dnes třetí den. Prvni dva dny OK a dnes to na me padlo-desnej hlad a potřeba neco kousat.Ty omelety jsou pro me za trest, to mi víc chutná ten koktejl.No a kdyz mam hlad velkej, dam si odmerku navíc. Pak jsem spokojena.Na chvilku :))) Ja se teda zatim nevazim, chci zkusit podle oblečeni. Doufam, ze to proste vydrzim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 20:12

Pri keto diete neni vubec hlad!!! bacha na to co do sebe davate :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 20:13

@Myžulinka
A jaký jsou ty Nugetky? Me u toho Prodietixu trocha děsí obsah bíle mouky v některých výrobcích. A ty který jíš s čím? Jak dlouho jsi držela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 20:15

@Rossia
No kdyz jíš maso a tak, tak neni.Kdyz přejdes na koktejly, je to jiný. A je tam i psychologicky efekt-nic se nekouše:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.8.16 20:17

Ano - i jojo efekt, proc nejdes do normalni diety a kupujes chemicky jedy - drahy jak prase a nicis si tim zdravi atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 21:26

Tak chemicky jedy…protein ji sportovci. Polivky jsou z proteinu a dochucene. Nektere věci jsou více chemické, beru, ale tak maso se taky nedá jist pořad. A na nějaké nastartování je to myslím dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 21:34
@anyna1 píše:
@Camila79
No ja jsem ted letka po zdi.Dnes třetí den. Prvni dva dny OK a dnes to na me padlo-desnej hlad a potřeba neco kousat.Ty omelety jsou pro me za trest, to mi víc chutná ten koktejl.No a kdyz mam hlad velkej, dam si odmerku navíc. Pak jsem spokojena.Na chvilku :))) Ja se teda zatim nevazim, chci zkusit podle oblečeni. Doufam, ze to proste vydrzim:)

Já ti doporučím dát si do toho koktejlu 2 lžičky psyllia - indický jitrocel. Krásně tě to zasytí, dneska jsem na to přišla, že to zkusím a výsledek super! Krásně mně ten koktejl zasytil, před tím jsem cítila po chvíli hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.16 22:24

@Camila79
To je dobry nápad ;)ja teda psylium úplně nemusím (leda ho výpiju fakt rychle),ale zkusím to. Popripade jinou vlákninu:)to moc dekuju za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.8.16 22:32
@Rossia píše:
Jo holka, to nevim, taky jsem se v tom topila ale v zasade k tomu nic nepotrebujes, sacharidy si vyctes na obalu, ja je nepocitala (max. ma byt 30g/d) pokud mas ketony = jsi v ketoze! ALE!!! to neznamena ze spalujes tuky! bohu zel je to nejaky slozity s tim hubnutim, ty keto diety koupeny maj malo tuku a malo kccal takze tim sice zhubnes ale jojo te nemine, je lepsi si to nastudovat a jist zdrave cerstvy, pokud umis pocitat kccal tak mas vyhodu :) ja chtela blbejch 5 kg dolu a uz sem sla raci na lipo nez se s tim rozcilovat :zed:

Já taky chci jen 5, maximálně 7 kilo. Zkusím asi nějakého výživového poradce, aby mi něco ušil namíru, protože je to vážně věda a už se ztrácím v záplavě informací na netu a všude jinde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.16 23:27

Koukněte na tyto recepty, jen si nejsem jistá jestli jsou všechny low carb, tak kdyžtak raději před přípravou ověřit. http://paleosnadno.cz/…yl/low-carb/
Jinak když kombinuji je to více jako druhá fáze a hubne se také jen možná pomaleji. V dalším příspěvku zkusím vložit foto mého jídelníčku na celý den jedu na celý den na poradu tak to mám hezky připravené. :lol:

Snídaně koktejl

svačina koktejl mám to namíchané v jednom

oběd salát + balkán + kuřecí maso

svačina večerní chlebík penam dva plátky, mezi máslo, sýr, polníček, kousek kuřecího z oběda,

večeře koktejl

Všechno dohromady to má 3891 Kj, 103g bílkovin, 43,3g tuků, 27,4g sacharidů a 22,1g vlákniny.
plus min 2,5l vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.8.16 23:33

Moje jídlo na celodenní poradu.

Mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.8.16 01:50
@Camila79 píše:
Já taky chci jen 5, maximálně 7 kilo. Zkusím asi nějakého výživového poradce, aby mi něco ušil namíru, protože je to vážně věda a už se ztrácím v záplavě informací na netu a všude jinde :pocitac:

hmmmmmmmmmm, ale prosim te, durazne apeluju, jdi nekam na doporuceni, nejlepe do spitalu k doktoru, pac dnesni „vyz.por“ maj jen kurz a vedi uplny ho.no!!! abys pak neskoncila na aru se zlucnikem a nebo hur, dneska je kazdej odbornik po 3 dennim sezeni - najdi si nekoho s doktoratem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková