Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
29.8.16 07:54

Já byla u nutriční poradkyně, která má zdravotnické vzdělání na doporučení obezitoložky v dětské nemocnici s mým 9 letym klukem, má nadváhu a její rada byla, aby před jídlem vypil sklenici vody a ať chodí cvičit :), jídelníček pro něj si mám stáhnout z internetu, když jsem na ni nevěřícně koukala, tak mi ho tedy z nějakých stránek vytiskla sama, takže asi ve vzdělání to nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.8.16 10:10
@Krik2 píše:
Ne, těch koktejlů si udělám pět - 120g rozdělených do 5ti dávek, aby to dávalo cca 100g bílkovin na den + vitamíny, minerály a olej se zeleninou. Za 10 dní jsem dala lehce nad 3kg. Ale ještě k tomu cvičím. Hubnu z 69kg/171cm.

Ahoj, našla jsem ve staré diskusi Tvé příspěvky o náhražkách koktejlu Ketodiet. Také sháním nějakou náhažku. Jak dopadla Tvá dieta s protieiny Weider Protein 80 Plus? Zhubla jsi trvale nebo se váha vrátila zpět? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 14:20

@anyna1
Nugetky mi chutnaly, nesmíš očekávat samozřejmě, že to bude chutnat jako pravé maso, ale není to nic co by se nedalo zvládnout :-) já právě s touhle dietou musim zkončit protože se u mě objevila alergie na lepek, takže nepřichází v úvahu. Ale ketózu sem začala mít hned 2. den a neměla sem ani žádné bolesti hlavy ani nepociťovala únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.8.16 16:13

@Myžulinka
Jo tak to chápu :(no ale ty vlastne můžeš bezlepkove pokračovat-maso a zeleninu na všechny způsoby ;) mňam ;) to ti závidím :)
Ja si říkám, ze to zkusím vydržet alespoň těch 14 dni. Uvidim. Treba me to pak tak namotivuje pokračovat dal a dal :)jako mne by stačilo alespoň smět si jednou za čas si dat to maso se zeleninou :))) mnaaaam :)))) nebo alespoň to sušené maso.Ale to v te první fázi prý ne :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M32
9
29.8.16 17:06

HOlky, neměla byste zájem o jídlo Medidiet. Nemůžu jíst, jsem těhotna!! :think: :think: takže hubnout se bude až pak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.8.16 21:09

@luciel25 Mám zájem koupit tvou nabídku, nejsem z Prahy, takže jedině poštou. Napiš mi podrobnosti na mail: marcik. macek@gmail.com Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.8.16 21:12

@M32 Medidiet jsem ještě neměla, co nabízíš a za kolik. Vyzkoušela bych i něco jiného než ketodiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 08:32

Ahoj ženy:-)

tak mi odešla váha do věčných lovišt -)

koupila jsem novou, která počítá i tuk a vodu…jeden den mám 54,3 kg, druhý den 56,1 a třetí den 53,7 :-)

asi bych jí měla jít reklamovat, že? :think: :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.8.16 08:41

@laska11 ty jo rozdíl 2,5 kg ti to hezky lítá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.8.16 08:42

@laska11 a tuk a voda jsou taky rozdílné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 08:50
@margaritas píše:
@laska11 a tuk a voda jsou taky rozdílné?
čoveče ne, to je pořád tuk 30%, voda 50%?..asi to bude nějakej shit :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 08:51

Jako já se cítím pořád stejně, myslím, že 2,5 kg dolu nebo nahoru bych poznala bezpečně.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.8.16 09:01

@laska11 tak tu bych vrátila, jaká to je? Byla drahá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
30.8.16 09:10

@laska11 Já si chci koupit Omron BF511-B
Cca za 1700 Kč, ale neměří vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 10:06

@laska11 Ty hodnoty tuk voda jsou v pořádku, váha ve dnech lítat může. Zkus se zvážit hned několikrát za sebou jestli ti naměří pokaždé stejný výsledek. Rozdíl ve váze může způsobit voda v tělě v závislosti jak piješ, nebo obsah snědeného jídla v předchozích dnech. Na váze se v % tahle voda neprojeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková