Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
30.8.16 10:08
@margaritas píše:
@laska11 tak tu bych vrátila, jaká to je? Byla drahá?

nějaká noname z Electrowor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 10:08

@laska11 Hodnoty tuků a vody si neměř každý den ale tak po 14 až měsíci! To je podobné jako když se měříš metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 10:10
@Ditakl píše:
@laska11 Ty hodnoty tuk voda jsou v pořádku, váha ve dnech lítat může. Zkus se zvážit hned několikrát za sebou jestli ti naměří pokaždé stejný výsledek. Rozdíl ve váze může způsobit voda v tělě v závislosti jak piješ, nebo obsah snědeného jídla v předchozích dnech. Na váze se v % tahle voda neprojeví.

mě ten tuk a voda ani moc nezajímá, ale byla tam tahle funkce, tak jsem jí vzala…
jinak na váhu stoupám opakovaně, to už jsem zjistila, že desetkrát po sobě a pětkrát jinak..takže nějčastější hodnotu beru za tu správnou…ale jako včera ráno 54,1 a dnes 56,1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 10:25

@laska11 No pokud si pamatuji tak ty už se stravuješ normálně, myslím bez koktejlů. A tím že jíš denně na váhu jiné množství potravin tak můžeš mít rozdílnou váhu i ty sama v závyslosti na rychlosti trávení vylučování atd… někdy se najíš hmotnostně míň někdy víc, někdy víc piješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 10:27

@laska11 Já jsem teď měla 92.7, 93.1, 92.0, 91.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 10:28

@laska11 ale se min třema koktejlama, jakmile přidám víc pevné stravy lítá mi to víc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 11:20
@Ditakl píše:
@laska11 ale se min třema koktejlama, jakmile přidám víc pevné stravy lítá mi to víc,

aha, tak to je pro mě velká novinka a docela i překvapení :-)
no, pokud to lítá pořád i dolů, tak jsem v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.8.16 12:24

@laska11 :lol: to i já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.8.16 15:30

Holky, co je to ten večerní chleba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M32
9
30.8.16 17:01

@mmacek dnes bych vám poslala seznam do zprávy, co všechno mám. Jak přijedu domu večer!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.8.16 20:00

Prodám levně ketodiet koktejl, kaše, tyčinky. Pište na lucie. hruskova1@seznam.cz a domluvíme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.9.16 07:10

Večerní chleba

@laska11 Ahoj posílám foto večerního chleba na jednu porci cca dva krajíčky. Abys neměla moc bílkovin. Ale přepočítej si to na sebe. Tenhle jsem koupila v Albertu za 36.9 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38939
1.9.16 10:02

Ahojte, tak ja hlasim prvni den za mnou. Celkem to jde. Nastesti je to pro me pitelne :mrgreen:. Kavu si davam malou se sojovym mlikem, hlad jsem nemela a vypila jsem tri litry trochu perlive vody. Jsem jako prutokac :roll: Jsem odhodlana vydrzet tu jednu pikslu toho koktejlu, jsem zvedava, jestli pujde neco dolu. Pak mozna priobjednam dalsi.
Kdy jste videly nejaky prvni ubytek na vaze? Zacla me trochu pobolivat hlava, muzu teda nejaky Nurofen? Mivam nabeh na migreny, abych se z toho neslozila v praci :? A nevite jak doplnky stravy? Jsem zvykla brat green trio (spirulinu, chlorellu a zelený ječmen). Myslite, ze se to normalne smi?

Je tu nekdo taky na zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.16 11:17
@Ditakl píše:
@laska11 Ahoj posílám foto večerního chleba na jednu porci cca dva krajíčky. Abys neměla moc bílkovin. Ale přepočítej si to na sebe. Tenhle jsem koupila v Albertu za 36.9 Kč.

ahoj, koupila jsem v bille, tam se to tedy jmenuje sporty chléb, snad je to stejný…má to na 100 g 11% sacharidu z toho 3% cukru a bílkovin 22%…mám na den dva krajíčky k tuňákovi…jinak ne, ale je fakt dobrej…billa ted v akci za 27 myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.9.16 11:19

Aha, tak ted koukám na složení toho večerního a je to zcela něco jiného…ach jo, měla jsem radost, že ho maj v bille u baráku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková