Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
2.9.16 19:32
@AvajBr píše:
Ahojte, tak ja hlasim prvni den za mnou. Celkem to jde. Nastesti je to pro me pitelne :mrgreen:. Kavu si davam malou se sojovym mlikem, hlad jsem nemela a vypila jsem tri litry trochu perlive vody. Jsem jako prutokac :roll: Jsem odhodlana vydrzet tu jednu pikslu toho koktejlu, jsem zvedava, jestli pujde neco dolu. Pak mozna priobjednam dalsi.
Kdy jste videly nejaky prvni ubytek na vaze? Zacla me trochu pobolivat hlava, muzu teda nejaky Nurofen? Mivam nabeh na migreny, abych se z toho neslozila v praci :? A nevite jak doplnky stravy? Jsem zvykla brat green trio (spirulinu, chlorellu a zelený ječmen). Myslite, ze se to normalne smi?Je tu nekdo taky na zacatku?

Ahoj, já už mám dneska dietu 11 den 5× denně koktejl. V prvních dnech to byla katastrofa. Uvažovala jsem, že skončím. Neměla jsem vůbec energii, cítila jsem se celkově šíleně. Hlava mně taky bolela a váha se nějak vůbec nehýbala. Když jsme šli na houby do lesa, nemohla jsem do kopce, pálily mně svaly na nohou a funěla jsem jako důchodkyně. Taky mně provázely návaly hladu a chutě na sladké. Po tom výletě na houby jsem to už nevydržela a sežrala jsem z ledničky tuňáka v oleji :D. Každopádně kolem 6.dne se to najednou začalo nějak stabilizovat. Začala jsem si do koktejlu taky přidávat psyllium, což zasytí a v případě hladu se v zelenině neomezuju a prostě se najím. No a dneska jsem stoupla na váhu a 2,5 kg jsou dole! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.16 19:37
@Ditakl píše:
Koukněte na tyto recepty, jen si nejsem jistá jestli jsou všechny low carb, tak kdyžtak raději před přípravou ověřit. http://paleosnadno.cz/…yl/low-carb/
Jinak když kombinuji je to více jako druhá fáze a hubne se také jen možná pomaleji. V dalším příspěvku zkusím vložit foto mého jídelníčku na celý den jedu na celý den na poradu tak to mám hezky připravené. :lol:

Snídaně koktejl

svačina koktejl mám to namíchané v jednom

oběd salát + balkán + kuřecí maso

svačina večerní chlebík penam dva plátky, mezi máslo, sýr, polníček, kousek kuřecího z oběda,

večeře koktejl

Všechno dohromady to má 3891 Kj, 103g bílkovin, 43,3g tuků, 27,4g sacharidů a 22,1g vlákniny.
plus min 2,5l vody

To zní dobře,
kolik ale máš prosím gramů u toho oběda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38939
2.9.16 21:08

@Camila79 Tak to je super, ze se držíš! Ja jsem dneska treti den. Mam dole 2kg na vaze, sle na oblecemi to necitim. Jsem ted zrovna pref ovulaci, takze nafoukla a otekla :roll: Unavena si naštěstí neprijdu. A hlava uz me taky neboli. Vlastne se citim fajn. Akorat jsem dneska nevydrzela a kdyz me strvil syn do ruky pytlik Haribo, jeden jsem snedla. Jaksi automaticky :zed: :mrgreen: Zitra me ceka grilovani. Takze asi porusim. Dam si kureci maso s okurkou a cuketou. Tak snad to nebude az tak znat. Rozhodne me to nutí hodně pit. To je u me velky posun, takze jsem spokojena. Uvidim, kam se to na vaze hne, jak spotrebuji to baleni a kdyztak poridim jeste tyden. Nepotrebuju shodit moc, max 7 kilo. Tak snad to pujde :) A drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.9.16 22:04

@Camila79 ten oběd co je na fotce má:

ledový salát 100g
okurka salátová 90g
rajče cherry keř. 40g
paprika červ. 15g
balkánský sýr Pilos 35g
polníček 22g jsem měla doma zbytek, jinak bych dala víc.
kuřecí maso 136g
olej rýžový 2g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.9.16 17:57

@AvajBr Ahojky,ja jsem taky na zacatku:) dnes 9. Den :) na váhu se me vůbec neptej, musim si ji koupit :)ale manza říká, ze to jde vidět a i ja se cítí lépe :)ale je to teda rehole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.16 19:13
@Ditakl píše:
@Camila79 ten oběd co je na fotce má:ledový salát 100g
okurka salátová 90g
rajče cherry keř. 40g
paprika červ. 15g
balkánský sýr Pilos 35g
polníček 22g jsem měla doma zbytek, jinak bych dala víc.
kuřecí maso 136g
olej rýžový 2g

Ty jo, ty jsi teda dobrá! Já si nejsem jistá, jestli budu ochotná takhle odvažovat každou porci. To z toho asi zblbnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.16 19:24
7 kilo byl taky můj cíl. Dostala jsem jednu pikslu Ketodiet od mámy, která si to nemohla vynachválit, tak jsem odhadla, že mi bude stačit když ty tři fáze budu držet každou jenom 14 dní místo měsíce. Jenže po týdnu mi piksla samozřejmě došla a už jsem na další neměla - 1.500,– Kč na týden je dost masakr. Tak jsem se poradila s kulturistou z fitnessu a poradil mi náhradní proteinovou výživu s obdobným složením jako Ketodiet, kterou beru už 3 dny, k ní ještě jednu tabletu vitamínů Centrum, kde jsou vitamíny, minerály a stopové prvky. Dokonce mám po náhradním koktejlu víc energie a míň hladu než na Ketodiet. Nevím jestli je to tím že jsem si na dietu už zvykla nebo je to změnou preparátu. Každopádně kila jdou dolů pořád dál a cena je pouhých 500,– Kč na 8 dní :pankac:
@AvajBr píše:
@Camila79 Tak to je super, ze se držíš! Ja jsem dneska treti den. Mam dole 2kg na vaze, sle na oblecemi to necitim. Jsem ted zrovna pref ovulaci, takze nafoukla a otekla :roll: Unavena si naštěstí neprijdu. A hlava uz me taky neboli. Vlastne se citim fajn. Akorat jsem dneska nevydrzela a kdyz me strvil syn do ruky pytlik Haribo, jeden jsem snedla. Jaksi automaticky :zed: :mrgreen: Zitra me ceka grilovani. Takze asi porusim. Dam si kureci maso s okurkou a cuketou. Tak snad to nebude az tak znat. Rozhodne me to nutí hodně pit. To je u me velky posun, takze jsem spokojena. Uvidim, kam se to na vaze hne, jak spotrebuji to baleni a kdyztak poridim jeste tyden. Nepotrebuju shodit moc, max 7 kilo. Tak snad to pujde :) A drzim pesti!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.9.16 21:00

Ahojte, tak já mám 17 dní ketodiet za sebou a mám dole 5 kg, ale nejedu tak přísně jen keto do vody si dávám jahody na 1 litr 3 a pár borůvek, citrón. Třetí den si dávám ráno koktejl, svačina keto pudink, oběd kuřecí maso a opečenou cuketu s nastrouhaným parmazánem, svačina keto polévka, večer koktejl. Myslela jsem že mi váha poskočí nahoru a nic pomalu jde dolů :pankac: CHtěla bych příští týden ještě tak -3kg, protože v pátek odjíždím ještě na dovču :roll: a to mám z toho hrůzu. Nápoje beru sebou pak polévky, keto tyčinky a kakaové krémy. Snad to tam zvládnu bez velkého mlsání. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.9.16 23:07

@nikousek 1
A ty jsi první fazi úplně vynechala? taky jsem nad tim uvažovala :))podle me je to snesitelnejsi :) Super výsledek :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.9.16 06:44

Ahoj dovči se neboj, řešila jsem ten samý problém, keto si ale s sebou nevezla, jedla jsem ovoce, zeleninu maso i vínko bylo a zmrzka a domů jsem se nevrátila se žádným kilčem navíc, jen jsem byla jakoby nafouklá, ale po tydnu keto vše okkk, takže si uzij dovču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.9.16 12:42
@nikousek 1 píše:
Ahojte, tak já mám 17 dní ketodiet za sebou a mám dole 5 kg, ale nejedu tak přísně jen keto do vody si dávám jahody na 1 litr 3 a pár borůvek, citrón. Třetí den si dávám ráno koktejl, svačina keto pudink, oběd kuřecí maso a opečenou cuketu s nastrouhaným parmazánem, svačina keto polévka, večer koktejl. Myslela jsem že mi váha poskočí nahoru a nic pomalu jde dolů :pankac: CHtěla bych příští týden ještě tak -3kg, protože v pátek odjíždím ještě na dovču :roll: a to mám z toho hrůzu. Nápoje beru sebou pak polévky, keto tyčinky a kakaové krémy. Snad to tam zvládnu bez velkého mlsání. :think: :lol:

Ahoj, no já držím dnes Ketodiet 12tý den. Mám 5× denně koktejl a zeleninu, váha jde dolů, ale mám chutě na normální jídla. Na stránkách slimming.cz jsem narazila na Ketonovou dietu, která je také nízkosacharidová a můžou se jíst normální jídla. Tady je příklad jídelníčku:

Vzorový jídelníček
1. den:
snídaně: 150 g šunky, zelená paprika
svačina: 4 vejce natvrdo bez žloutku
oběd: steak na přírodní způsob, okurkový salát
svačina: proteinovo-syrovátkový koktejl
večeře: tuňák ve vlastní šťávě

2. den:
snídaně: 5 míchaných vajíček (3 žloutky odeberte), 2 plátky slaniny
svačina: 150 g šunky
oběd: rybí filety, kedlubna
svačina: tvaroh odtučněný
večeře: bílý šmakoun, grilovaný lilek

3. den:
snídaně: nízkotučný tvaroh se skořicí
svačina: celá okurka
oběd: kuřecí plátky na přírodní způsob
svačina: nízkotučný cottage sýr
večeře: uzená makrela

4. den
snídaně: míchaná vejce se zeleninovou oblohou
svačina: bílý jogurt
oběd: dýňová polévka, losos na másle se salátem z rukoly
svačina: sýrový talíř
večeře: rajčata s mozarellou pokapaná olivovým olejem

Musím říct, že bych asi radši držela takovouhle místo Ketodiet, ale nevím co by to teď se mnou udělalo. Raději dokončím ten plán ve třech fázích jak mi radí výživoví poradci od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.9.16 14:02

Ahojky děvčata, ketodiet jsem držela přísně 14 dní ale ne jen nápoje střídala jsem produkty tak jak je jejich vzor pro balíček INTENSE 1.Je to rozepsané pod dietní plán pro INTENSE.No a po 14 dnech jsem si někdy přidala maso a zeleninu nebo šunku, zeleninu a sýr. Právě proto, že jedu na dovču tak aby to tam nebylo pro tělo šok :roll:.Jinak tedy ty placky a omelety mi vůbec nechutnaj :poblion: Ten jídelníček si také opíšu a večerní chleba koupím :potlesk: Možná kdybych neporušovala po 14 dnech dietku tak bych měla dole víc kg. Takhle mi půjdou kg asi pomaleji.Dnes si dávám ráno koktejl s kousíčkem banánu a 1/2 pr. ochucovadla banán, svačina keto polévka, oběd zeleninová polévka skousíčkem kuřecího masa uvařené v té polévce, sváča bude koktejl, a večeře zase keto koktej.Sem tam zobnu malou švestku a mám nakrájenou salátovou okurku. :) Jo a také jsem si dala během dietky asi po týdnu kousek melouna kvůli chození na velkou.Co držím dietu tak mám problém 8o a z toho jsem nervózní, meloun to jistí. Zítra ráno se budu vážit, tak napíši :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.9.16 16:26
@nikousek 1 píše:
Ahojky děvčata, ketodiet jsem držela přísně 14 dní ale ne jen nápoje střídala jsem produkty tak jak je jejich vzor pro balíček INTENSE 1.Je to rozepsané pod dietní plán pro INTENSE.No a po 14 dnech jsem si někdy přidala maso a zeleninu nebo šunku, zeleninu a sýr. Právě proto, že jedu na dovču tak aby to tam nebylo pro tělo šok :roll:.Jinak tedy ty placky a omelety mi vůbec nechutnaj :poblion: Ten jídelníček si také opíšu a večerní chleba koupím :potlesk: Možná kdybych neporušovala po 14 dnech dietku tak bych měla dole víc kg. Takhle mi půjdou kg asi pomaleji.Dnes si dávám ráno koktejl s kousíčkem banánu a 1/2 pr. ochucovadla banán, svačina keto polévka, oběd zeleninová polévka skousíčkem kuřecího masa uvařené v té polévce, sváča bude koktejl, a večeře zase keto koktej.Sem tam zobnu malou švestku a mám nakrájenou salátovou okurku. :) Jo a také jsem si dala během dietky asi po týdnu kousek melouna kvůli chození na velkou.Co držím dietu tak mám problém 8o a z toho jsem nervózní, meloun to jistí. Zítra ráno se budu vážit, tak napíši :mavam:

Ja jsem na tom stejně:)dnes desátý den:))a teda mam co dělat, ale tak snažím se na to nemyslet :))jinak třeba dnes jsem si do Keto polívky nástrouhala malinko eidamu. A bylo to fajn :))říkám si, ze jsem skupina 0,tak proteinové dieta je to pravé, trochu bojuju, protože koktejly mi lezou uz i ušima :)))a ty omolety mi taky zrovna nejedou:)))chvilkama si říkám, ze přejdu na dvojku a přidám intenzivní cvičo :)))tak uvidím, jak vydrzim:))třeba až stoupnu na váhu, tak me to ohromi:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.9.16 16:26
@nikousek 1 píše:
Ahojky děvčata, ketodiet jsem držela přísně 14 dní ale ne jen nápoje střídala jsem produkty tak jak je jejich vzor pro balíček INTENSE 1.Je to rozepsané pod dietní plán pro INTENSE.No a po 14 dnech jsem si někdy přidala maso a zeleninu nebo šunku, zeleninu a sýr. Právě proto, že jedu na dovču tak aby to tam nebylo pro tělo šok :roll:.Jinak tedy ty placky a omelety mi vůbec nechutnaj :poblion: Ten jídelníček si také opíšu a večerní chleba koupím :potlesk: Možná kdybych neporušovala po 14 dnech dietku tak bych měla dole víc kg. Takhle mi půjdou kg asi pomaleji.Dnes si dávám ráno koktejl s kousíčkem banánu a 1/2 pr. ochucovadla banán, svačina keto polévka, oběd zeleninová polévka skousíčkem kuřecího masa uvařené v té polévce, sváča bude koktejl, a večeře zase keto koktej.Sem tam zobnu malou švestku a mám nakrájenou salátovou okurku. :) Jo a také jsem si dala během dietky asi po týdnu kousek melouna kvůli chození na velkou.Co držím dietu tak mám problém 8o a z toho jsem nervózní, meloun to jistí. Zítra ráno se budu vážit, tak napíši :mavam:

Ja jsem na tom stejně:)dnes desátý den:))a teda mam co dělat, ale tak snažím se na to nemyslet :))jinak třeba dnes jsem si do Keto polívky nástrouhala malinko eidamu. A bylo to fajn :))říkám si, ze jsem skupina 0,tak proteinové dieta je to pravé, trochu bojuju, protože koktejly mi lezou uz i ušima :)))a ty omolety mi taky zrovna nejedou:)))chvilkama si říkám, ze přejdu na dvojku a přidám intenzivní cvičo :)))tak uvidím, jak vydrzim:))třeba až stoupnu na váhu, tak me to ohromi:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.9.16 20:39

Tak děvčata, přece jsem to nevydržela a vlezla na váhu, kterou mi dnes přinesla sousedka :))) No a jako na to, ze jsem se vážila ted večer, tak jsem docela spokojena:)za 10dni mam dole 5,2kg.Tak to docela jde :)to bych mohla byt do Vánoc slim :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková