Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Nelinka24 jj, ten 80 % a priste asi objednám neochuceny a tablety. Jak nejsem zvykla na sladke pití, tak to je fakt sladke a redim to do pulitraku ![]()
Ahojte děvčata ![]()
Začala jsem Ketodiet program Intense a za 5 dní jsem mela dole 2,5 kg! ![]()
Nicméně se dostavily nějaké zdravotní potíže a za pár dní jsem zjistila, že jsem těhotná
![]()
Takže jsem to všechno spočítala, mám doma 141 porcí - plné balení programu Intense 1. krok je 140 porcí, zakoupila jsem si navíc nějaké tyčinky a slaninové omelety. Tím pádem mám doma Ketodiet jídlo na celé 4 týdny. Plus sirup Mojito, který je vynikající. Stačí ho trošičku a máte opravdu pocit, že pijete skutečné mojito.
Obracím se na vás s dotazem, zda někdo nemáte zájem vše ode mne odkoupit.
Více info do SZ prosím. Pošlu klidně rozepsané, co vše mám doma.
Na ceně se také dohodneme. Jak jsem psala origo je 140 porci za 6300,– Já vám to dám levněji a k tomu ten mojito sirup.
Ráda bych se toho zbavila, jelikož jako těhotná to nemůžu a než se k tomu dostanu, tak mi to bude nejmíň 2 roky ležet doma ![]()
Holky, omlouvám se za prodlevu, měla jsem v práci honku.Na ty omolety kouknu večer, vím ze tam mam tu s tou slaninovou příchutí, ty česnekove placky co mají byt jak bramborák a Pk tam bude jeste nějaká omolety.Mela jsem ten intense program cely ![]()
Jinak fakt uz mi to stojí tři dny.Tak ja nevím. V Ketoze jsem.Je fakt, ze kdyz jsem kdysi zkoušela naturhause a letka na jejich váhu, tak mi řekla ze mi třeba odešla voda a tuky, ale na váze pohyb nula.Tak to jsem úplně nechapala jak je to možné ![]()
Jak dlouho vám takhle váha stavkovala? Mam začít i v první fazi třeba cvičit?
@miki.12
Koukni na e-shop lékáren. Ja kupovala v Praze v nějaké, ale taky to objednávali
ale vim ze na e-shopu to lékárny mají ![]()
@anyna1 píše:
@miki.12
Koukni na e-shop lékáren. Ja kupovala v Praze v nějaké, ale taky to objednávaliale vim ze na e-shopu to lékárny mají
a k cemu to prosim je? ![]()
@AvajBr
No to jsou papírky na měření ketozy.Jako jestli tvoje tělo spaluje tuky
takze pěkné každy rano počuras a hned víš ![]()
A jooo ![]()
Ja myslim, ze ketozu na sobe poznam i bez nich. Mam takovou pachut v puse… ![]()
Děvčata, jak tady někdo psal o tom proteinu kterým nahrazuje ketodiet koktejl? Jde to s nim nejde? Nahradit nebo neblbnout a radši zůstat u nej?
Jo a neměla jste některá bolesti vlevo od žaludku? Nevim, co to je, včera me to po každém koktejlu docela tlacilo, tak se ptám
Jinak dnes 15. Den:)jeste par dnu a tělo si zvyklé ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jaký máte úbytek váhy v průměru za týden? Já jsem v ketóze (podle diagnostických proužků), ale jde to hodně pomalu, cca 1 kg-1,5kg za týden.
Vloni jsem ketózou zhubla cca 10kg, ale už si nepamatuji, jak rychle jsem to hubnula.
@anyna1 Já myslím, že když si koupíš vysokoprocentní syrovátkový protein, tak to vyjde nastejno. Já si kupovala vloni tento https://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80 konkrétně banánový a byl moc dobrý.
@JanduleD píše:
@Nelinka24 kupuju na nu3tion ten syrovatkovy protein, mají výběr chuti a je vhodný pro ketodietu. Mam prichute mlecna čokoláda a báli s či jak se to pise a jsou dobre. Jen na me teda sladke.
Ahoj, chtěla jsem se tě zeptat na ten protein co si kupuješ. Zda máš po něm pocit zasycení nebo ne. Já používám Winmax, který celkem zasytí, ale je na mně sladký. Hledám altenrativu bez příchuti, což na nu3tion nabízí právě i bez příchutě. Chci si tam přidávat jen půl tablety, aby to nebylo tak sladké.