Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hmmm, tak já celou dobu sleduji hlavně obsah cukru ze sacharidů
tak znova no ![]()
Holky, prosím Vás, kolik tedy mohu za den max sacharidů, abych držela proteinovou-bílkovinovou dietu? A vůbec, jak by správně celkově ty hodnoty (bílkoviny, tuky, cukry apod.) měly vypadat u takovéh jídla?
Ahoj, chci se vás zeptat, cystám se proteinovou dietu, je mezi nimi nějaký rozdíl, myslím Prodietix, ketofit a ketodiet?
@mijah
No jen ti řeknu ze u Prodietixu me překvapilo, ze některé jejich výrobky obsahují bílou mouku.Tak jsem do toho raději nesla a zvolila jsem ketodiet na základě recenzi od holek, které s tim zhubly.Ted testují zda to půjde i s klasickým proteinem ![]()
Děvčata, jak s téma koktejlama jako náhrada za Keto? Jde vám to i s nima?:)
@anyna1 vyzkoušela jsem kde-co, ale pokorně se vždy vrátila ke ketodiet. Ten i s vyšší cenou pro mě nemá konkurenci…mám dole asi 17 kg od jara. Z velikosti 52 mám 44 ![]()
@anyna1 Moc děkuju za odpověď, půjdudo ketodiet
, ale až po dovolené, pak se k vám přidám, a budu tady sbírat vaše moudra a zkušenosti
Jen se ještě zeptám, Mám začít těmi balíčky? zadala jsem si tam váhu a míry a doporučili mě program Basic
![]()
Ahoj, tak se k Vám také přidám s ketodiet a začínám asi od soboty
chtěla bych dát dolů 15kg, ale když to bude 10 budu spokojená ![]()
Holky, tak hlásím ze 21dni za mnou a 7kg dole
Jsem spokojena, ted se zaměřují n další sedmicku, protože ta pro me bude zlomova ![]()
@katketo
Moc děkuji
jeste bych rada tak 24kg, takze mam co dělat ![]()
Ahoj holky tak se musím pochlubit, k dnešnímu dni úbytek celkem 25 kg
Od 1.5. z 98,8 mám dnes ráno 73,8 a pokračuji v hubnutí, jde to už hodně pomalu ale jde ![]()
@margaritas Jsi dobrá
já hubnu zhruba stejně dlouhou dobu jako ty a mám dole 15 kg, ale moji vinou protože pořád hřeším
od první pauzy nejsem schopná to vydržet tak dlouho bez hřešení, takže jsem v podstatě ve vyšších fázích. Teď jesm zase na týden vypadla z ketózy a užívám si
Od zítřka zase startuju ![]()