Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, holky super, vysledky!!
Ja se hlasim, ubytek zatim nulanula nic a jsem teda takva nafoukla (ale mam to zitra dostat:?)a zacla jsem ted v pondeli a teda priznavam, ze hresim
V podstate kazdej den.
Sladky teda ne, ale v pondeli vecer cedar, utery vecer jedna topinka
, vcera jsem sla normalne na obed - kure s ryzi, tak jsem jeden koktejl vynechala. Dneska se teda opravdu snazim poctive. Pres den to jde, ale doma mam krizi, jak chystam jidlo detem, tak se neudrzim
Musim na tom vic zamakat. V sobotu mame mit opikani spekonu a burcak, coz je teda blbe a urcite si dam. Nechce se mi vysvetlovat, proc ne a navic jsou to posledni letosni. No, doufam, ze se vic zdisciplinuju a najedu. Minule mi to slo, nevim, proc ted ne…
Tak pevnou vuli nam vsem!
Ahojky jednou uz jsem keto zkousela bohuzel se mi z ni motala hlava ale rozhodla jsem se jit do toho a zkusit vydrzet, kdyby nekdo prodaval koupim ![]()
@Devulinka Manci29 prodává. Jinak mně ty první tři dny taky nebylo kdoví jak. Byla jsem hodně slabá, ani jsem si netroufla řídit auto. Ale pak už to začalo být lepší a teď po týdnu jsem úplně v pohodě. Dokonce si musím pořád připomínat, abych se najedla. Ani chutě nejsou tak hrozné, akorát večer, jak chystám svačiny a večeře:-). Ale dá se to zvládnout.
@AvajBr Počkej až po sobotě. Jen si neříkej až od pondělí. Dej si to hned v neděli. Já jsem začala proteinovku hned jak mi přišel protein (večeří). Připrav si fakt hodně salátu z povolené zeleniny - ať to máš stále při ruce. Znám to, nejsnažší je se kouknout do lednice a hned na stojáka si do té h..by něco dát.
Držím noc palce, dej vědět jak ti to jde ![]()
Ahojky, jak tady pročítám ty diskuze, tak jsem se rozhodla taky přispět se svojí zkušeností. Ketodietou jsem zhubla od května do srpna 11 kg. Prvních 14 dní jsem držela opravdu jen s výrobky ketodiet, pak jsem si to upravila něco mezi 2-3 krokem. začátkem června jsem byla na dovolené v Egyptě s all.icl.a dá se říci že jsem přibrala tak 1 kg. Což jsem i se zbytkem kil po dovolené shodila. Začátkem září jsem skončila s dietou a do dnešního dne jsem nabrala zpět asi 4 kg. Původní váha před Keto.87 kg, potom 75-76 a dnes ráno 80kg. Takže jsem odhodlaná začít od pondělí znovu už mám koupený i koktejl a nějaké omelety a tyčinky..teď se teda musím uznat stravuji nedisciplovaně-3 ks pečiva denně, sladké, no prasečinky
Říkám si dost nesmím to nechat zase dojít dále..tak to chci co nejdříve zase dostat dolu pod kontrolu- tak na 73kg/moje ideální váha/.bojím se, že už to nebude moc fungovat..Máte někdo podobnou zkušenost? Mám na sebe vztek, že jsem takto polevila..Je mi 51 let, chodím pravidelně cvičit takže nějaké ty svalíky mám ![]()
Manci29 -zkus si do té gulášovky uvařit brokolici a hlívu ústřičnou a pak si to do té udělané polévky dát-je to mnohem jedlejší ![]()
@zimice Jsem sice na proteinovce (prášek) poprvé. Ale jako permanentní dietářka si myslím, že ti to bude fungovat. Ty čtyři kila jsou taková ta rychlá kila, nabraný dost rychle, měla bys i rychleji je zhubnout. Máš výhodu že chodíš pravidelně cvičit. Já ne, a proto je u mě všechno jenom sádlo a minimálně svalů. Já nabrala 4,5 kg v Turecku - a to jsem nejedla vůbec nic sladkého, žádné pečivo. Ale chlastala jsem
. Těším se na tebe od pondělka ![]()
Zdá se že nikdo s tím negativní zkušenosti nemá, mě příjde že ještě přibírám, jsem totálně zoufalá
![]()
@nickytka napiš sem kdyžtak přesný jídelníček na den, třeba děláš někde chybu. Jinak nevím, možná by bylo lepší začít těmi koktejly, tam máš jistotu, že jíš správně. Mně se ketoza nastartovala hned druhý nebo třetí den. TeĎ držím devět dní a mám ji buď na tom nejtmavším čtverečku nebo na tom pod ním. Cítím se dobře.
@Leny77 Já na ketophanu jsem tey úplně bílá - nevím jesli je to tím, že hodně piju, ale hubnu, takže jsem v ketóze. Někde je to zmíněno, že se to nemusí někomu zbarvovat.
@nickytka dej ra nadu @Leny77, napiš co jíš! Holky ti určo poradí.
Objednavka na prodietix hotova, sam vedet jak bude fungovat ![]()
@Devulinka ahoj, jsem zvědavá, jaké to od nich bude, podej pak hlášení:-). Jaký program sis objednala?
@Leny77 no program Z1 chci dolu 6 kilo, chtela jsem spise Z2 ale doporucili mi jednicku, kdyz to nepujde prikoupim jeste tyden a budu pokracovat v z2
jsem zvedava he tam veliky vyber jídel, cokoladove muffiny k snidani
testoviny, kase.. jsem zvedava a dam vedet, upřímně jsem byla chvilibku na ketofit ale ty koktejly brrr, tak jestli to pujde touhle metodou i bez nich uvitam to ![]()
Ahoj holky
, tak jak jste zvládly víkend? Pekla jsem rodince štrůdl a obešla jsem se bez něj, tak se musím pochválit:-)))). Už jsem ale ochutnala proteinovou tyčinku a je teda moooc dobrá
.