Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@garfieldb ze spousty důvodů ti doporučuji silonky co mi kdysi předepsal cévní doktor. Jsou skvělé a výsledky při nošení suprové…nosím je tak 4× týdně, (odjakživa chodím pořád v sukn), ale tohle je fakt suprový výrobek. Mají různé druhy a síly na léto i na zimu, do lesa i na ples: http://www.puncochy-zdravotni.cz/naomi-70-sheer/ Firma tu nemá ofic zastoupení, tak se dá vyhledat různý prodejce, i k jiným věcem:-)
@ivvet moc děkuji za tip. Já zatím nemám problém s tím, že se nestahuji - mám stále kolem 90tky, a váhu jsem měla rozloženou fakt po celém těle. Jen jsem si povzdechla nad tím, že je to v hlavě boj - mít radost, že váha jde rychle dolu s obavami, aby se tělo stahovalo dobře. Přesto upřímně děkuji za ty punčochy, mám problémy s vnitřními žílami a bylo mi doporučeno nosit punčocháče - takže bych vyřešila oba dva problémy - jasně ochabující stehna (jak věkem tak i hubnutím) i vnitřní křečové žíly.
P. S. Punčochy si na 100 pro objednám
Však právě, u mě je stejně, proto jsem ti poslala odkaz, jen bych možná začala téma slabšíma Naomi 30…ono je navlíknout je docela makačka, tak pro začátek, než si vypracuješ grif. Ale jsou fakt odolný (i na mého kocoura) i na praskání ve švech (jako v běžných silonkách), to se tam vůbec nekoná. Ale tím tlakem aktivují kůži a je pak pěkně hladká:-) Taky hodně dlouhé nehty jsou prý problém…jen jsem je nemusela objednávat, koupila jsem je u doktora, sestra mně dala velký výklad k oblíkání abych je hned nezlikvidovala (kus vydrží tak 2 roky…mně, někomu možná i dýl:-))
@ivvet už je mám objednaný
, jsem s Phy, takže osobním odběrem
Zdravím,
@zvidavajanca opačný názor lze vyjádřit i bez napadání. Prosíme, nepodněcujte v diskusi hádky.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Ahoj holky, musím zde napsat moji vlastní zkušenost, protože se tu objevuje velmi málo zkušeností po ukončení diety. Zhubla jsem s keto před 2 lety cca 12 kg (jsem prcek 162 cm a měla jsem 70Kg)na svých vysněných 58kg-to mě stačilo, mám pevnou postavu.Rok jsem po ukončení 3 fáze jedla velmi střídmě, prakticky bez přidaných sacharidů, váha mi stoupla na 62 kg, takže žádný extra jojo nenastal, ale taky jsem se opravdu držela, takže mě ten přírůstek i tak překvapil a vadil, proto jsem si dala druhé kolo, to už šlo hůř, nemohla jsem se nějak donutit to držet striktně, ale opět jsem docílila 58kg. Jenže po této dietě už jsem neměla sílu se opravdu držet pořád bez cukrů, občas něco sladkého proběhlo a jojo se rozjel fakt drsně, nyní asi po půl roce po druhém kole diety mám 67 kg. Tímto nechci nikoho odradit, ale je pravda, že kdo nemá naprosto pevnou vůli po dietě jíst nadále obdobně, hodně omezovat sacharidy i tuky, váha se mu bude rychle vracet, tak jako u jiných přísných diet. Mohla jsem si za to sama, ale jsem žrout od přírody a tenhle styl stravování bych po zbytek života nedala. Nyní uvažuji o vytvoření jídelníčku poradcem a uvidím, nyní opravdu s váhou a vzhledem spokojená nejsem.
Na obhajobu ketodiety- je pravda, že výsledky jsou úžasné a to člověka motivuje v hubnutí pokračovat, což je skvělé, jen by měli mít sestavený jídelníček po dietě(třeba mít možnost si jej koupit pro svůj druh postavy a pohybové aktivity),aby měl člověk možnost lépe si váhu udržet. Přeji vám, ať si zhublá kilča udržíte ![]()
P. s ještě jsem si uvědomila, že v létě na nás ze stránek ketodiet koukala jedna známá blonďatá herečka, krásně zhublá(možná fotomontáž),ale teď ve Stardance(viděla jsem jen upoutávky, ale hned mě to prasklo do očí)byla zase krev a mléko, sice hezká, ale ne hubená
(ale jsem potvora, potěšilo mě to, že nejsem sama) ![]()
@glorča
Ahoj, díky za zkušenosti. Na tuto otázku jsem se tu ptala a rozumné odpovědi se mi nedostalo. KetoDieta a stejně tak další, prostě nejsou dlouhodobě udržitelné. Bohužel KetoDiet neřeší vůbec příjem a z 500 kcal v první fázi (a to ať máš BMR kolik chceš) se musíš dostat na běžný příjem. Ani v jídlech pak už moc neradí - píší jen CO, ale na KOLIK. Což je dost problém. A vzhledem k tomu, že v dietě dojde v spomalení metabolismu, tak potom jíst „normálně“ způsobuje přírustek. A celej život si kvůli hloupé dietě pak odříkat úplně všechno? ![]()
Co se týče jídelníčku, tak za sebe můžu jen doporučit. Pokud tedy vybereš dobrého poradce, který tě změří a sestaví jídelníček opravdu na míru (+ tedy ho budeš dodržovat). Možná není to tak jednoduché/pohodlné jako si zalít prášek vodou, někoho unavuje vážení, ale za sebe můžu říct, že to zase taková otrava není (vážím jen maso a to jednou, když porcuju celé kilo) a přílohy. Na sypké věci mám odměrky nebo spousta lidí si pochvaluje takovu tu vážící lžíci. Klíčem je však si najít dobrého poradce (dopředu říkám, vyhni se NaturHouse, Svět zdraví apod.), dej si pozor na rychlokvašky z (rekvalifikačních) kurzů.
@zvidavajanca Díky,už mám jednoho vybraného, sestavuje jídelníčky na míru, hubne s ním kamarádka a je to znát, sice to jde opravdu pomaleji než s keto, ale doufám, že když budu mít jídla dost(což u jeho jídelníčků je),zvládnu to…
Jinak ketodietu drželo hodně lidí kolem mě, když viděli jak krásně hubnu, také zhubli, ale bohužel nikdo si to neudržel…Nenabrali vše zpět, ale podstatnou část ano, chce to opravdu pevnou vůli a mít nějaký stravovací plán, jak dál…
Ahoj ženy ![]()
já zase jedu přes týden v keto, prostě mi to tak vyhovuje…o víkendu dávám normální jídlo, myšleno i sacharidy…večer vínko a tak…
takže už nehubnu, ale to mi nevadí… nepřibírám…
a vánoce - mám objednáno 2 kg domácího cukroví, a možná se dokopu k rohlíčkům..
pro děti mám už ty hlavní dárky pořízené…pro manžela, který nechce nic, mám zatím jeden dárek a ještě asi jeden pořídím…
a já si asi nadělím nějaké nové boty
to užiju ![]()
Ahoj, chtěla bych poprosit, jestli někdo nemáte na prodej Ketofit nebo Ketodiet koktejly, třeba, že vám nesedly nebo jste je nedopotřebovaly, měla jsem Ketofit, moc mi vyhovoval a zvykla jsem si na něj, ale ted před Vánoci, už se mi nechce dávat takové paníze, tak kdyby náhodou, moc děkuji…
Děvčata, prosím nemáte někdo zkušenosti, kila jdou dolů krásně, ale cm skoro ne, stalo se vám to už někomu, spíš to bývá obráceně
@milča1969 Jestli držíš proteinovku, a jsi v ketoze určo když ti mizí kila mizí i cm. Já osobně jsem typ hrušky, ale prostě jsem nakydla celá (ruce, obličej, hrudník, záda, břicho, nohy, lýtka - zkrátka všechno). Možná se měříš jen na určitých partiích, které momentálně na cm tolik neubírají. Většinou si např. záda neměříme. Ale hlavu vzhůru. Po pravdě - já si těch změn tolik nevšímám - ale koukala bys jak si toho všímá manžel. Však hned ze začátku mi říkal - tobě zhubly záda
a to já neviděla.
@garfieldb díky za odpoved, no je fakt, že nateklá jsem komplet a měřím jen pas, kolem pupku a boky a to vždy, když se začnu radovat, že mi 1cm ubyl, tak na druhý den je zase zpátky, ale váha ubývá
@milča1969 já to mám teď zase obráceně váha stojí, mám 72-73 kg, ale cm ubývají, kalhoty a trička jsou mi den ode dne volnější,. Ale taky hodně cvičím a svaly jsou těžší než tuk..
Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli máte přímo jídelníčky na míru, nebo si vaříte podle toho aby jídelníček odpovídal pravidlům uvedeným na netu?
děkuji za odpověď