Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, neměla by ste některa zájem o výměnu polevky? Manžel mi objednal Kerofit a v dobrem vzal rajčatovou polévku a tu já ani od maminky nepozřu. Zkusila sem jednu a fakt to nejde… ![]()
Dobré poledne všem úplně zhublým, méně zhublým, rozhodujícím se…
Jako každý čtvrtek rekapituluji předcházející týden: dokončila jsem 8. týden proteinové stravy. Jela jsem stále v první fázi. Tento týden zhubnuto 1,8 kg. Celková bilance je tedy ze 101,5 na 87,8 kg, tzn. 13,7 kg - BMI 30,03. Takže jsem stále ještě v obezitě 1. stupně- ale už jen 0,04 a budu v nadváze
Tento týden chci zkusit zařazovat jedno jídlo denně do svého jídelníčku pro odlehčení jater a ledvin (tzv. Extra týden dle Cambridge Weight Plan) a za týden se vrátit zpět do fáze číslo 1)
Stále ještě necvičím, jen jedenkrát týdně joga - ale ne proto že bych byla unavená, jen jsem už léta strašně líná
Ale jsem rozhodnutá příští týden jít plavat. To jsem dělávala ráda - ale v jiné váhové kategorii. Ačkoliv se na plavky ještě tak moc necítím, odhodím stud ![]()
@laska11 Super, že si se mohla vrátit k proteinu, který je pro nás „lenivé“ záchrana před vařením. Ano já mezi ně také patřím a nestydím se za to. Taky jedu na nápojích, které mě chutnají. Co jsem objevila proteinový prášek Scitec, tak se fakt hrozně těším… (Psala jsem že proteinový prášek nemám od ketodiet).
Příspěvek upraven 24.11.16 v 14:05
@garfieldb jé gratuluji k úspěchu, začínali jsme na skoro stejných kilech, já měla 101,7kg
@milča1969 a jak jsi na tom teď? Jinak mě ještě s těmi cm napadlo - on se spaluje taky ten visc. tuk - obalení našich zatučnělých jatýrek
takže to pak není vidět. A viz margaritas - no tam není co řešit, ta už u své váhy dolaďuje
a hubne jen na těch posledních problematických partiích. Já osobně mám těch problematických partiích hooooodně ![]()
@LenkaNN píše:
Co je mezi ketozou tzn. dietou a prasením? Vážně?.. Snad normální klasická pokud možno zdrsvá strava. Jím 5× denně a snažím se jíst v menších porcích jinak jím vše. Jak říkali v té Mdiet, tak člověk by si neměl říct celej život nebudu jít pečivo a knedlíky, protože to realne nikdo nevydrží. Ale najít si životní styl, zdravější. Nic těžkýho.
Já myslím, že jste to napsala úplně přesně! Také jsem držela ketodiet (to je moje dcera dietní sestra, ktere jsem to nerekla).Zhubla jsem 18 kg za dva mesice. Pak jsem začala jíst běžně s omezením pšenice a cukrů. Nelze prostě vynechat pečivo. Nelze vynechat ani cukry, jsou téměř ve všem. Přibrala jsem 5 kg a kdybych se nezačala stravovat, jak píšete 5× denně, měla bych kila zpět. Jak mi neustále říkala dcera. Jez všechno, ale málo, jako diabetik. Cukru minimum a uvidis, budes hubnout. Mela pravdu. To uz nemluvim o tom, ze takove mnozstvi proteinu neumerne zatezuje ledviny. Kdyz jsem volala na linku v Ketodiet a zeptala se jich, proc na krabici uvadeji, ze doporucena denni davka je zhruba dve odmerky, tak mi to vysvetlili tak, ze si to zada legislativa. Proc, asi? Opravdu, kdo drzite jakoukoliv proteinovou dietu, hlidejte si ledviny. Treba i tim, ze zajdete k lekari, ja to tak udelala. Njedriv jsem si myslela, ze me pobolivaji zada, ozyvaly se ledviny. Vsem preji opravdu aby zhubly, ale s rozumem. ![]()
Pokud by měl někdo zájem, tak mám dost zbylých věcí od Prodietix-polévky, omelety, kaše, suchary…Hodila jsem to na Letgo, tak tam se to dá najít i cenami-za babku řekla bych.
Ahoj, asi jsem jedinej chlap tady
ale už nejakou dobu jsem se nechal inspirovat vaší debatou ohledně Keto a moc mi některé příspěvky pomohly. Rozhodl jsem se že na oplátku se také podělím o pár poznatků. Je mi 30 a celej život se potýkám s nadváhou, dokázal jsem se vyžrat až na 145 kg (to fakt nechcete vidět věřte mi
)Úpravou jídelníčku a změnou životního stylu jsem se dostal o -30kg.Pak ale váha začla stagnovat a pro mě to bylo pořád málo. Rozhodl jsem se přestoupit na Ketodiet, objednal jsem si balíček na měsíc. Ano není to levná záležitost když si uvědomíme že jde o instatní sáčky ale nadruhou stranu je to jednoduché, žádné odměřování. Po pravdě snesu všechno a jsem schopnej pozřít cokoliv ale ty nápoje at už s jakoukoliv příchutí se opravdu nedají
Polévky, omelety a tyčinky mi problém nedělají. Měřím si denně přítomnost ketonu v moči. Postupem času jsem si jídelníček upravil půl na půl. K snídani kaše s holandským kakaem (bez sacharidu a je to poživatelnější),k obědu max 150g kuřecího masa, denně tofu, ruzné saláty (ředkvičky, okurky, trocha sýru) a na večer zase keto-polévka. Světe div se funguje to i tak. První měsíc byl krutý a chutě na sladké dávaly zabrat, pak to přešlo. Kouřím víc
to je jeden z následků. Miluju kafe, nepijte Caro ani Meltu, když už není v dosahu presso tak Velvet. Zabarvit kafe mlíčkem není problém. Jsem dost společenskej takže skoro každý den navštěvuju bar, jsem abstinent takže musím přežít na nealku, mattoni s citronem, obcas trosku Kofoly bez cukru (když jste na Keto tak vám pak ta pachuť sladidel nevadí jako dřív).Nepijte Poděbradku Prolinii, pekne jsem se nachytal, je plná sodíku a zavodnujě, přestanete ji pít a rázem kilča dolů. Vyřešil jsem to Sirupem od Ketodiet do sycené balené vody.
Po třech měsících 15kg dole
![]()
Moje poznatky na závěr? Musíte hoooodně moc pít jinak to odskáčou ledviny, prvních 14 dní budete bez energie(necvičte) a od žaludku vám taky nebude moc fajn.
Pevná vůle, hlídat si hodnoty na obalech potravin, postupný navrat do reality a změna životního stylu.
Snad si z toho někdo něco veme, tak pa ![]()
Dobré poledne všem.
Přestože už tady nejspíš všichni odpadly(i) -, čímž mě to moc nemotivuje psát příspěvky
mohu za sebe říci, že se na proteinové stravě zatím cítím velmi dobře. Opravdu hodně piju - minimálně tři litry vody nebo bylinkového čaje - takže ledviny jsou zatím OK. Dieta zatím funguje a od 30.9., kdy jsem měla na váze 101,5 kg mám k dnešnímu dni - tedy za 2,5 měsíce 83,7. Mým skromným cílem bylo mít na váze na silvestra 85 kg. Vánoce a vánoční „přežírání“ každoročně neřeším, - na vánoce si dám rybu a zeleninový salát, tak si myslím, že ještě do silvestra aspon kilčo dám dolu. Doufám, že se přidáte alespoň po novém roce ![]()
Ahoj všem, jdu si sem pro radu. Už asi měsíc se chystám na Katodietu. Na jaře jsem držela po svém upravenou Duncanovu a vyhovovala mi. Nicméně nemám chuť ani čas na velké vyvařování, takže jsem se rozhodla pro tuhle formu. Tuhle diskuzi jsem se snažila pročíst celou (a to bylo možná chyba
), ale pořád mám zmatek v tom, jak (pokud vůbec), je možné diety kombinovat. Moje představa je objednat si samostatný koktejl od Ketodiet (zdá se mi, že tu někdo někde psal, že je chuťově nejlepší) a pak přípravky od Ketoaktiv. Dokážete mi někdo poradit, které příchutě jsou poživatelné a které ne? Děkuji.
@sologirl
Sorry, ale ten protein (koktejn) od KetoDiet je nesmyslně předraženej - 1 kg za 1500,–? A ve složení na prvním místě kolagen
Kupuju CFM za cca 500,– za kilo.
A kombinovat - co by nešlo, četla jsme o spoustě lidech, co právě ten předražený protein nahradili daleko kvalitnějším a levnějším ![]()
@zvidavajanca píše:
@sologirl
Sorry, ale ten protein (koktejn) od KetoDiet je nesmyslně předraženej - 1 kg za 1500,–? A ve složení na prvním místě kolagenKupuju CFM za cca 500,– za kilo.
A kombinovat - co by nešlo, četla jsme o spoustě lidech, co právě ten předražený protein nahradili daleko kvalitnějším a levnějším
Dobrý den..Můžete Prosím napsat celý název proteinu a kde lze objednat.
@lhasa píše:
Dobrý den..Můžete Prosím napsat celý název proteinu a kde lze objednat.
Prom-In CFM Evolution. Kde koupit - Heureka vyhledá, obchodů s fitness doplňky je spousta. Já třeba tyto doplňky kupuju na eshop.aktin.cz.
Ahoj holky, taky jsem se rozhodla tuto dietu vyzkoušet a chtela bych sese zeptat na tenty levnejsi protein co tady pasala zvidavajanca
ono je tedy ve finale jedno kde a co koupim, jen jena potreba dodrzovat piti koktejlu 5× denně? A míchá se to s vodou nebo mlikem? A hubne se potom tak nějak stejne jako u ketodiet? Diky moc za radu
@Julka2013
Radši si o té dietě něco přečti než se do něčeho takovýho pustíš.
5× protein denně - to potěš svůj zažívací trakt (což ho potěšíš i s ketodiet celkově).
Taky si zjisti, co budeš celé dny/týdny/měsíce „jíst“. Nutno taky dodat, že střevo není stavěné jen na příjem tekuté stravy a tudíž nebude fungovat správně.
1 odměrka/porce
115 kcal - denně příjem 575 kcal (třetina mého přijmu!) - 113g bílkovin, 15g sacharidů (chudák mozek), 6g tuků (a ty vitamíny se mají rozpouštět v čem, pokud už je do sebe nějak dostaneš).
Vzhledem k tomu, že příjem je tak nízkej, tak hubnout budeš
(Pokud ti jde jen o fakt ztrácet váhu a neřešit nic jinýho).
Děkuju, vim že to je docela maso ale me uz nic jinyho nezbyva. musim se s tim poprat.