Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.17 09:44

Ahoj holky. Ode dneska držím prodietix. V první fázi není povolené maso. Znáte nějakou mnamku, kterou zahanite chuť na maso? Napadla me jenom omeleta z bílků ochucena trochou sójové omáčky. Já miluju maso a nevím jak to v te první fázi, kterou mam 14 dnů vydrzim… dneska ráno bananovy koktejl, ten je sladký jak hrom a já přitom vůbec nejsem na sladké. Jsem typ Buček, uzene, vypecky a tak, proste MASO :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 09:45

Bože chybí mi stejk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.1.17 09:58

@Cici_uzasnakova A OBJEDNALA SIS I NUGETY, JESTLI ANO, PODÍVEJ SE NA RECEPTY A PLNĚNÉ ŽAMPIONY JSOU ÚŽASNÉ, JÁ DO TÉ SMĚSI PŘIDÁVÁM NAKRÁJENÉ NOŽIČKY Z ŽAMPIONU, ABY TOHO BYLO VÍC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.1.17 10:03

@Cici_uzasnakova a ještě, já si koktejly dělám z více vody, aby nebyly tak sladke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 10:42

Musím prohledat tu krabici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:00

Oběd ty jejich těstoviny a okurek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:04

Já holky nechápu, proč si nemůžeš dat maso. Třeba libove kuřecí, grilované. Však to není sacharid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.1.17 11:20

Proč nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.1.17 11:23

Jinak kočky, mám soukromou oslavu! Zhubla jsem s Ketodiet 30 kg a slavím 46. narozky. Naposled jsem 84 kg měla v 7. třídě ZŠ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 11:33

@ivvet nemůžu, protože v první fázi prodietix je jenom určitá zelenina povolena. Tak to alespoň chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.1.17 11:44

@ivvet GRATULUJI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
20.1.17 14:44

Jseš fakt dobrá :dance: :dance: :dance: Já na tebe myslela, poslala ti na SZ - že jsme na souk. diskusi. Hlavně aby se ti nezačaly zapalovat lýtka, když teď jsi v tý pubertě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.17 17:50

Zdravim holky, mam na vas dotaz. Drzim dietu ted cca deset dni a prislo strasny nadymani a plynatost. Jsem jen na jejich jidlech. Jako ja bych to prezila, ale okoli to se mnou nedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.1.17 17:51
@Cici_uzasnakova píše:
Já holky nechápu, proč si nemůžeš dat maso. Třeba libove kuřecí, grilované. Však to není sacharid :nevim:

Protože sis zvolila blbou dietu :) Tohle si měla uvažovat předtím.

Oni to nedoporučují možná i z důvodu aby si platila za „jídlo“ jim :) Víš, znám lidi v ketodietě a jí více méně běžné potraviny, prostě to jde no :) Ale musíš u toho přemýšlet a ne jen vysypat sáček do shakeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková