Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
6.3.17 11:51

@piedra neřeš hlavně váhu každý den ;). Záleží na spoustě věcí, jestli nemáš např. před MS.
Především se nenech vystresovat nesmysly inženýrky fialové a fotkami z netu, které jsou upravené od firem, aby obchodníci prodali např. chia semínka, zázračné tablety, zelenou kávu apod. :mrgreen:
Neboj se nic, váha ti dolů půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.17 14:20

@speeny @Monika123
Děmuju moc holky za uklidnění. :hug: Vím, že bych neměla řešit váhu každý den, ale je to můj velký motor. Když pak jdu s přiltelem do hospůdky a nemohu si dát pivečko, nebo jdu kolem plněné taštičky, tak mi vzpomínka na číslo na váze z rána hodně pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
6.3.17 14:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.3.17 07:25

@garfieldb Prosím tě, jaký si kupuješ koktejl? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
7.3.17 09:29
@speeny píše:
Především se nenech vystresovat nesmysly inženýrky fialové a fotkami z netu, které jsou upravené od firem, aby obchodníci prodali např. chia semínka, zázračné tablety, zelenou kávu apod. :mrgreen:
Neboj se nic, váha ti dolů půjde :hug:

Ty seš nesmysl. Asi máš už protein místo mozku.
Ty tomu prostě věřit nechceš. Vidíš jen, že váha dole = sádlo dole. Ale ona jaksi i při cestě za vysněnou postavou váha roste a není to nebírání sádla :)
Zkus se podívat na IG nebo se zeptat rozdílně vypadajících lidí stejné výšky na váhu - pokud vybereš správně - budeš se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.3.17 10:23

@zvidavajanca „Hlupák má před vzdělaným člověkem velkou výhodu - je sám se sebou vždy spokojený.“

• Napoleon Bonaparte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.3.17 10:38

@Saatine já vím ;) Nechám se ráda poučit od lidí, kteří tomu rozumí a za rady jsem vždy ráda :)

Ovšem kvůli zachování duševního zdraví naší oblíbené @zvidavajanca řešíme takové věci raději v uzavřené skupině 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
7.3.17 12:22

@speeny
Buď si dál zavřená k pixle od koktejlu a mysli si, že nic nevím. A nesnaž se mě nazývat hlupák, tím seš akorát ty sama. Nedokážeš si přiznat, že vím víc, než ty.

@Saatine píše:
@speeny Ty fotky podle mě ukazovaly rozdíl mezi kily v tuku a těmi samými kily, ale ve svalech.. Na tom není co upravovat, to jsou fakta. Proto bych u ketodiet doporučovala posilování (na kardio se spousta lidí necítí) a hlavně přeměřování na in body, aby váha nešla dolů ze svalů :nevim:

Ano, to jsem myslela, ale ona to speeny nechtěla pochopit odemě schválně :)
Nevím, co by tu přineslo kardio - ještě větší deficit? To už je na hraně kolapsu při takovém příjmu. Posilování určitě má smysl, ale je na to při takové příjmu energie?
O tom, že váha je dnes nesmysl se ví, jen něterým to bude trvat dýl než to pochopí. I
Inbody je skvělá věc, nicméně pozor na podmínky, aby měření mělo smysl, resp. naměřené hodnoty.

Co se týče zadržování vody, nemyslím si, že je to nějaký velký problém. Je to přirozené, pokud to není nijak šíleně.
Jasně, může to někomu dělat problémy nebo být noční můrou (takový sportovec, co musí splnit váhu pro danou závodní kategorii…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.3.17 15:50

@zvidavajanca Hloupost je nejzvláštnější ze všech nemocí. Netrpí jí nemocný, ale ti okolo něj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
7.3.17 16:37

@Saatine
Já teda energii neměla, na rozdávání už vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 10:35

Zkušenosti s ketonovou dietou

T

• Citovat
  • Upravit
8.3.17 11:04

Boubelka

Tak jsem se pustila do ketonové diety s názvem Prodietix.
Nejdřív jsem měla trochu obavy, jak vše dopadne, protože jsem už před nějakou dobou vyzkoušela dva sáčky od s názvem Keto dieta a bylo mě po nich dost špatně a zapřísahla jsem se, že už něco takového nebudu nikdy podstupovat.Pak ale se stala ta situace, že jsem najednou přibrala až na váhu 90 kg a to už jsem se necítila dobře. To přibrání se mě stalo proto, že jsem jedla každé tři hodiny abych si roztočila metabolizmus s mezi tím jsem si dala kousek čokolády nebo sušeného ovoce na energii a mám pocit, že jsem se akorát vykrmila. I když jsem poctivě téměř každý den nachodila 5 až 12 km a ještě jsem cvičila v posilovně, tak asi proto že je mě 55 let už můj organizmus tolik jídla nepotřeboval a já jsem po té veškeré snaze ztloustla.
Tak jsem se pustila do Prodietix. Výborný je, že na jejich stránkách jsou otázky a dopovědi jiných lidí co už se do diety pustili. Vše je tam skvěle objasněno a ještě můžete zavolat na pevnou linku, kde Vám individuálně poradí.
Každé jejich jídlo v pytlíčku je potřeba zajíst povolenou zeleninou a zapít aby se zahnal hlad. Na to vaření zeleniny si musíte najít čas a pak si ji můžete mixovat, nebo posmahnout na lžičce oleje. Vše je na stránkách vysvětleno.
Zkušenosti mám takové, že se cítím trochu unavená, ale to je asi těma rokama ale jinak mám náladu skvělou někdy až radostnou. Káva se nemá moc často, ale dám si ji před tím než jdu na kardio na 45 min. a pak mám do druhého dne 500 až 600gramů úbytek. Pán z Prodietix říkal, že víc kardia si už nemám dávat, že to stačí a v první ani ve druhé fázi neposilovat v posilovně.
Ty jejich sáčky jsou udělaný tak, že Vám výborně působí na žalůdek, protože jsem měla občas pálení žáhy nebo občas jsem cítila tlak na žlučníku a po započatí diety příznaky zmizely.
Pán z Prodietix mě ale taky upozornil, že po zkončení diety se nemám vracet ke sladkému a že mě napíšou pak doporučený jídelníčk, který bych měla dodržovatuž pořád, jinak by se kila mohla vráti. Takže hážu do koše čokoládu, sušené ovoce i med a budu už sladit jen Stévií nebo občs když si budu chtít vyhodit z kopítka tak mě doporučil: Čekankový sirup, který se dostane ve zdravé výživě, nebo i na internetu.Ale Vám mladší to spaluje lépe, takže možná byste mohly po zkončení diety i více jídla, ale rozhodně se nerozjídat. A myslím si, že lépe se váha udržuje než hubne. A za tímto účelem se vážím každý den a budu tak pokračovat, protože si nemůžu dovoli, aby mě váha někam utekla. Tak doufám, že sjem Vám poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.3.17 11:43
@speeny píše:
@Saatine já vím ;) Nechám se ráda poučit od lidí, kteří tomu rozumí a za rady jsem vždy ráda :)Ovšem kvůli zachování duševního zdraví naší oblíbené @zvidavajanca řešíme takové věci raději v uzavřené skupině 8)

Prosim posles odkaz na uzatvorenu skupinu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.3.17 07:55

Ahoj děvčata, jsem u vás nová, ráda bych se přidala. :) pročítala jsem diskusi zpět a jste tedy borkyně, jak dlouho jste vydržely a kolik jste shodily!!! Chtěla jsem moc poprosit - nezahrály byste si na Sherlocka a nepomohly mi vypátrat, proč nejsem v ketóze??? ;( nevím, kam jinam se obrátit a jsem už trochu nešťastná. ;(
Na keto jsem 6. den. Mám koktejly s 90 % proteinu. Jídelníček:
Snídaně - koktejl
Svačina - koktejl, kedlubna/ředkvička/cuketa…
Oběd - rybí plátek + povolená zelenina/ bílková omeleta se zeleninou, kuřecí plátek se zeleninou…
Svačina - koktejl, zelenina
Večeře - koktejl + zelenina/zeleninová polévka s kurecím masem/ryba se zeleninou…

Myslíte, že může vadit dopolední kafe se sojovým mlékem? Nebo se s tím „opravdovým“ jídlem prostě nemůžu dostat do ketózy? Nebo moc zeleniny, a tím sacharidů? Nebo tělo zvyklé na spíš nejezení a nepravidelný režim může ještě šetřit??

Prosím poraďte… Předem všem děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.3.17 09:34

@Juannitka z vlastní zkusenosti: ketozu jsem nezkoumala 1. měsíc pila pouze koktejl 5× denně, nic víc, hlavně hodně, hodně vody…až později jsem pokračovala s vajíčkama natvrdo, libovým masem, rybou apod. 3× týdně. ZELENINU A JEN POVOLENOU, AŽ 4. měsíc…ale těch shozeným 30 kg za to fakt stojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková