Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Juannitka víš co pojd do soukr. skupiny - napiš @Leny77 a odkaž se. Jillian jsem zkoušela - ale není to pro mě… víc na skupině - tam nejsou chytrolínky fialový ![]()
@garfieldb jeee to je od tebe moc hezke, dekuju! Slibuju, ze se pokusim pitome dotazy omezit na minimum.
napisu! Jdu se za dnesek odmenit colou bez cukru a kofeinu.
dobrou ketozovou noc vsem!
@Juannitka žádný dotaz není pitomý
Jsou jen lidi, kteří odpovídat chtějí, a lidi a ti co nechtějí ![]()
Ahoj všem, keto držím zhruba 3 týdny. I když slovo „držím“ není úplně přesně. Bojuji s hrozným nedostatkem sebedisciplíny. Doma je to ještě dobré - když nenakoupím, tak nic nesežeru. Ale jednou za 14 dní jedu k mamce na víkend a to je můj konec. První týden se mi držel snadno, koktejly mi nevadily, poté už to bylo horší. Chybí mi pocit normálního jídla, takže jsem si doobjednala polévky, kaše a omelety a doufám, že mi to pomůže s psychickým blokem. Máte někdo zkušenosti s přípravou polévek a kaši bez mikrovlnky? Stačí obsah rozmíchaný ve vodě ohřát na sporaku?
@Ivelyn polívky bylo mé jídlo v práci, stačí zalít horkou vodou z konvice, zamíchat a nechat chvilku stát ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Začala jsem včera. Držím dietu od jiného výrobce ale princip bude asi podobný. Držíze všechn KetoDiet nebo někdo jiný taky jiného výrobce? Jak vám to jde?
@Ivelyn
Ja taky naberem si teplu vodu do shakeru, dam polivku a potom to zo shakeru pijem
…teda v praci.
Doma si to dam do misky ![]()
@Luisiana ahoj, já začala taky včera, zatím ok, dnes jsem mín pila ale hlava nebolí ![]()
@luccifera každý to má jinak. Já jsem nikdy nebyla tak plná energie, jako jsem teď, co jsem v ketoze. Sacharidy je to poslední, co by mi chybělo. Tím nemyslím sladké, na které jsem nikdy nebyla, ale kupodivu mi naprosto přestaly chybět přílohy v podobě pečiva, brambor, rýže, těstovin. Určitě máš pravdu, že se do ketozy dostaneš i bez těch práškových jídel, ale je k tomu potřeba hodně disciplíny a znalostí. Což myslím, že většina holek na úplném začátku asi nemá. Tohle je velké usnadnění minimálně pro začátek
@speeny
Diky za typ. Ta stranka goute.eu vyzera super a maju aj dobre ceny.
A idem nakupovat ![]()
Ahoj, můžu se taky přidat? Začala jsem včera se startovní vahou 80 kg.
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala… Po různých peripetiích s „rozmnožováním“ jsem se vyšplhala na váhu 100kg. Řekla jsem si dost a rozjela to v ketodietě. První dny super, sundala jsem za 3 dny 3 kg. Řeklo by se, že to půjde rychle, když je to z té mega váhy, ale ono ouha, jsem na ketodietě 10 dní a už ani gram. Prostě jsem se zasekla. Je to normální a mám vydržet, nebo je něco špatně??? Díky za názory…