Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mimochodem, uz jsem se jednou ptala a chci jen zduraznit, ze to neni zadne rypnuti (vzhledem k tomu, co jsem tu cetla, bych to mela asi zduraznit
), jen me opravdu zajima, proc si ty jidla kupujete, kdyz muzete mnohem levneji a hlavne chutneji varit. Ja v tom sice taky chvili tapala na zacatku, ale rozhodne vareni je mnohem jednodussi cesta. Dost mi pomohly ruzne stranky s low carb recepty. Vetsina z nich ma i nutricni hodnoty pro kontrolu…dam sem par na ukazku:
http://www.ibreatheimhungry.com/recipes
https://www.lowcarbmaven.com/recipe-index/
https://ketodietapp.com/…gory/Recipes
ta treti je dokonce ceska…
@Lenka_Hal vis co, ja mam maly dite a je celkem hyperaktivni a jsem na nej sama a proste nestiham, takze pro me je to pohodlne, protoze si rychle nachystam koktejl, nemusim nic varit a tim padem se mi dari i pravidelne dodrzovat 5 dennich davek. Myslela jsem, ze tim nastartuju hubnuti u me je to tak, ze jsem takovej nadsenec. Kdyz se mi neco dari, jsem schopna tomu obetovat cas a treba si vse nachystat vecer na dalsi den, ale jakmile nevidim vysledek, tak me snaha opousti. Moje naivni predstava byla, ze zhubnu s ketofit 10kg a potom se budu stravovat podle brichace Toma. Jenze od vcerejska mam pul kila nahore a to si davam do koktejli obraceny pomer, tedy 240 vody a 100 mleka. Nechapu.
@kindervajicko88 Hm,to moc motivujici neni, uznavam. Bohuzel, ja ty jidla neznam vubec, o tech jejich nutricnich hodnotach nemam ani tucha, takze tezko soudit. Na sobe mam ale vyzkouseno, ze kdyz se hormony rozhodnou, ze nezhubnes, tak s tim nejaka ketoza proste nehne. Jednou, kdyz jsem si rozhodila opravdu velkym stresem kortizol a potom ted kdyz kojim. Muzu jit se sacharidy skoro na nulu, mit naprosto vyladene pomery na idealni hubnuti a stejne nic. V obou pripadech bych si spis uskodila. Tady spis funguje trosku pridat (samozrejme ne k normalnim hodnotam). Nerikam, ze mas neco s hormony:), jen chci upozornit, ze to obcas neni tak jednoduche. ![]()
@kindervajicko88 já jela ketofit ze začátku s mlkem ale pak celý s vodou mléko jsem už nepřidávala.
Ahoj holky, tak za těch 14 dnů mám dole jen 3 kg
ze 75,6 na 72,6 tak nvím teda… zkusím dát ještě tento týden a pak lehkou péči a uvidím… čekala jsem aspon 4 kg
Holky, chce to opravdu vydržet
Pro ty co nevěří jsem nafotila své úspěchy. Vůle už mě docela opouští, ale tím že tu bojujete také tak se stále držím. Bohužel protein jím tajně, takže je to těžké. Můj přítel je naštvaný, že s ním nejím všechno a nejvíc ho štve, že si nedám ani skleničku piva, vína. Člověk se snaží a místo ocenění poslouchá jen hloupé řeči
Mám teď nejaké problémy, tak vždycky jen nakouknu. A děkuji za vaše tipy a rady.
@Matars gratuluji k úspěchům
Možná bys mu to měla říct a pochopil by? ![]()
Ahoj holky! Tak na tuhle diskuzi jsem právě teď narazila a chci se zeptat, máte někdo zkušenost s dietou PRODIETIX? Vím, že je to tu nově. Já si nejdřív koupila 3 týdenní dietu ze slevomatu, že to vyzkouším… no a hrozně se mi to zalíbilo. Jako chápu, že týden na ketózu je fakt k ničemu, ale dala jsem dolu 4 kila. Ten balíček obsahoval skoro všechny ty jejich jídla. Spousta z nich mi opravdu moc chutnala, hlavně polévky, kaše a tyčinky. Některá jídla zase vůbec. Tak jsem si podle toho, co mi chutnalo koupila tu dietu znova a na dýl. No tak jsem zvědavá jak to půjde, ale musím říct, že jsem se i na tu dietu znovu těšila, protože nemusím vůbec vařit a objednala jsem si jen ta jídla co mi chutnala
(Třeba Smoothies od nich mi vůůůůbec nechutnaly a některé kaše taky fuj). Zkoušela jste to některá na ty 3 měsíce??? ![]()
@Matars to je uzasny vysledek!
Pritel by mel byt rad, ze jsi cim dal vetsi kocka. Ja to resim tak, ze na pivo jde s kamaradama a kdyz jdeme na prochazku a chce si dat pivko na zahradce, tak jdu s nim a dam si kafe a Colu light. Ale ten muj je rad, ze hubnu a chape, ze vino do toho nepatri. Prober to s nim a urcite to pochopi. Drzim palce dal ![]()
@Loveme No prave, to me take prekvapilo. Poradnu maji, i telefonickou a reaguji hned tojo, ale jinak te v prubehu nikdo nehlida, coz nevim jak je u ostatnich diet
V podstate jsou tam jidla 4krat denne. Snidane, svacina, obed vecere a clovek si z daneho seznamu jidel vybere co si zrovna da. Mam pocit ze pro hubnuti z vice kil je tech jidel 5 denne. No tak jsem zvedava
no ted musim vydrzet mesic jenom na saccich a pak si pridavam maso ![]()
Holky nepovalují se někomu doma zbytecky proteinových jídel co by rád prodal??? Co třeba omelety?? KOUPíM!!
Já jsem s prodietix začínala a byla jsem spokojená, samozřejmě tak jako i u normálních jídel něco chutná něco ne, ale u nich máš možnost si vzít cokoliv i po jednom sáčku a sama si navybírat co chceš, mají tam na stránkách kalkulačku doplníš údaje, doporučí balíček a ty si navybíráš, je tam i vše popsané co můžeš nemůžeš atd. pokud podle toho pojedeš, nepotřebuješ ani poradny, popsané jednotlivé fáze mají dobře
@milča1969 Milčo a muzu se te zeptat jaky program jsi mela a kolik jsi zhubla??
![]()