Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Andy784 píše:
Ahoj, je tu někdo kdo momentálně začal s ketodiet? Začala jsem 3.1. a za mě teda super. Zatím 4 kg dole a cítím se skvěle. Prní dva dny byla teda hrůza, bolela mě hlava, měla jsem hlad, byla jsem nervozní a otrávená. druhý den už jsem byla v ketoze a od čtvrtého dne už mi bylo výborně. Mam strašně moc energie a cítím každým dnem jak,,taju,,Přesně tohle jsem potřebovala. Nikdy jsem žádné diety nedržela ani necvičila ale jsem ráda, že tohle opravdu funguje. Vím, že fígl je v tom, dostat se do ketozy, ale nemám čas si počítat bílkoviny, tuky a cukry při každém jídle, takže takhle mě to naprosto vyhovuje. Mám to, co tělo potřebuje, včetně vitámínů. doufám, že se někdo přidá
Ano, vyzkoušela jsem po zkušenosti mojí kamarádky a super. Zhubla jsem 8 kg za 14 dní, ale můžu říct, že to pro mě bylo peklo, hlavně teda ze začátku jsem myslela že to vzdám, když jsem viděla přítele jak se cpe brambůrkama večer u filmu:D, ale vydržela jsem a vyplatilo se. Přemýšlím, že v létě do toho půjdu zase. Jediné co mě odrazuje je cena, bohužel nemám na rozhazování. Tenkrát jsem keto kupovala na bazaru od paní, takže jsem to měla za polovic. ![]()
Ja teda od 4.1.jedu v ketomix- ti je de facto to same. Zhubla jsem neco malo pres 10 kilo. Mam s ketodietou dobre zkusenosti. Mezi 3 a4 ditetem.jsem takto zhubla pres 17 kilo. Kila se pri dodrzeni vsech fazi nevracela. Jenze pak prislo. treti a ctvrte dite a jsem tam kde predtim. Taky jsem se pak uz stravovala trochu jako cune…
dalsi ditko nebude takze jsem se vrhla do redukce a verim ze i ted se dam s keto dohromady.
Tak to je pekny 10kg. A z jaké vahy jsi zacla? Já mám taky 4 děti a tim koncim, takze s tim chci taky zatocit
Je to drazsi, ale vypocitala jsem si, ze to je cca 200 na den, a uz to hned vypyda lip
To bych stejne projedla. zacinala jsem na 76kg a dnes mam -4,5 kg. To všechno striktne dodrzuju. Včera jsem měla strašnou chut na sladky, mam to dostat tak to bude asi tim
Jen me obcas boli trochu ledviny.
@Andy784
Ja teda sla z vysoke vahy. Mela jsem 105. A chci dat dolu tech 20 kilo kdyz to pujde. No ono to sice vypada draze ale kdyz to rozpocitas neni to tak strasne a navic nevim jak u vas ale u nas je daleko prazdnejsi lednice delaji se. mensi nakupy. Ale jo nejlevnejsi to holt neni. Hlavne se hubne opravdu z tuku a kdyz dodrzis faze a nasledne se stravujes jak mas tak se to nevraci.
@Andy784
Me teda sladky ani moc nechybi. Nastesti. Ale zrovna keto ma i ty tycinky a ty byly docela. dobry. Zada me naopak bolet prestala a. ledviny necitim. skoro vubec. Leda kdyz zapomenu pit… jinak predtim jsem.si nechala delat odbery pred a po diete a zadny organ nebyl poskozen. Me vyhovuje ze nemusis zatim.moc myslet na to co budes jist a i ve spechu si proste namichas koktejl a jdes. A ze se 4 kouskama ten spech kolikrat je… ![]()
Presne tak, doma varim jen rychle vecere a deti i manza chodi na obedy v praci a ve skolce, jen malymu bude rok tak pohoda. Nakupy taky hodne omezene, dvě starší děti už s náma nebydlí, tak toho tolik nepotřebujeme a nevyvařuju jako před tím na 2 dny kotle omáček a hromadu jidla. Jen nejakou rychlovku a je to. Pozoruju, že už je taky učím víc na zeleniku a masíčko, když jí mam porad po ruce ![]()
@Andy784 píše:
Presne tak, doma varim jen rychle vecere a deti i manza chodi na obedy v praci a ve skolce, jen malymu bude rok tak pohoda. Nakupy taky hodne omezene, dvě starší děti už s náma nebydlí, tak toho tolik nepotřebujeme a nevyvařuju jako před tím na 2 dny kotle omáček a hromadu jidla. Jen nejakou rychlovku a je to. Pozoruju, že už je taky učím víc na zeleniku a masíčko, když jí mam porad po ruce
Tak u nas je to trochu jinak. Deti mam doma vsechny. Nejmensi pul rok. Ale starsi ji ve skole takze doma jen snidane a vecere. Manzel je doma a ja chodim do prace na castecny uvazek. Vari tedy on. Ve finale si. myslim ze to vyjde jen lehce draz nez kdyz se nakupovalo pro vsechny predtim. Zas usetrime pac nebudu muset obmenit satnik a vytahnnu to co tam mama zpred tehotenstvi ![]()
@Andy784 píše:
Ahoj, je tu někdo kdo momentálně začal s ketodiet? Začala jsem 3.1. a za mě teda super. Zatím 4 kg dole a cítím se skvěle. Prní dva dny byla teda hrůza, bolela mě hlava, měla jsem hlad, byla jsem nervozní a otrávená. druhý den už jsem byla v ketoze a od čtvrtého dne už mi bylo výborně. Mam strašně moc energie a cítím každým dnem jak,,taju,,Přesně tohle jsem potřebovala. Nikdy jsem žádné diety nedržela ani necvičila ale jsem ráda, že tohle opravdu funguje. Vím, že fígl je v tom, dostat se do ketozy, ale nemám čas si počítat bílkoviny, tuky a cukry při každém jídle, takže takhle mě to naprosto vyhovuje. Mám to, co tělo potřebuje, včetně vitámínů. doufám, že se někdo přidá
Ahoj
držím ketofit tedka šestý den, ale ještě jsem se nevazila uvidím v úterý ráno kolik je dole ???? Snad něco Jo…kaše je výborná tu budu jist snad i po dietě, omaleta taky, coko koktejl taky jde, ale ty ostatní koktejly
trochu mě ničí koukat na ostatní jak normálně jedí, a roční dítě k tomu taky není nic moc..nemohu po ni nic dojidat, na vinko u filmu se taky už tesim
uvidíme jak to zvládnu, ale známa zhubla 25 kilo takhle ????
@Budoucimamina
Uprimne toho vinka k televizi jsem se bala asi nejvic ale jde to. Uvarim si vzdycky caj a je to. Dite mam skoro sedm mesicu a to.mi nevadi..nedojidam holt. Dnes. poprve jsem se vesla do netehotenskych gati. Super pocit…
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Uprimne toho vinka k televizi jsem se bala asi nejvic ale jde to. Uvarim si vzdycky caj a je to. Dite mam skoro sedm mesicu a to.mi nevadi..nedojidam holt. Dnes. poprve jsem se vesla do netehotenskych gati. Super pocit…
To věřím, ze je to supr pocit
kolik mas tedka dole?:) a za jakou dobu? Já si ani ten čaj nedělám ???? A nás přímo ketofit? Mícháš to v mléce?
@Budoucimamina
Zacala jsem 4.1. Takze zitra to bude 6 tydnu. Vazim se 1× tydne v po. Pri poslednim vazeni 10 kilo dole. Mam Ketomix. Mezi druhym a tretim ditetem jsem zhubla s Ketodiet 17kilo. Jenze jsem se po dvou dalsich tehu vratila zpatky k starym zracim navrhum…
Micham ve vode.
Holky, máte na mysli něco takového? Tady třeba za 5 nebo 15 stovek.
https://dobrapriroda.cz/…-diet-336-g/
https://www.ketomix.cz/…ta-na-7-dni/?…
Je to fakt o tom (když se zeptám jako blb
),že jsou to prostě vesměs jakoby kaše, že s tím žaludek nemá moc práce - souvisí to?
By mě asi odradilo trochu to, jak Vám některým nebylo zrovna nejlíp ty cca první 3 dny, ale i když by mi stačilo tak 5-7kg, mám už trošku věk, kdy to jde dolů sakra ne tak snadno, a ty prachy taky. ![]()
Nebo kde jste rady či jak a co jíst, našly? Předem díky. ![]()
@Žirafa 69
S tou prvni nemam zadnou zkusenost. Mam ten druhy. Ne nesouvisi to s kasovitosti stravy. Jde o to te snizis prijem sacharidu na ktere je telo zvykle jet na minimum. Telo pak prejde do rezimu spalovani ketolatek ktere ziskava z tuku. A tim ze v tech koktejlech a kasich dodavas proteiny tak chranis svalovou tkan. Nehubnes tedy svaly ale opravdu tukove zasoby.
Hele prvni tri dny to fakt neni nic moc. Byla jsem lehce potapana. Jakoby zspominala. Musela se chodit presvedcit zda jsem veci fakt udelala. Trochu unava. Bokesti hlavy a jine zabavy se mi vyhnuli. Euforicky pocit pri prechodu do ketozy jsem nezaznamenala. Proste se to jen srovnalo a funguju zas normalne. Toto se da naplanovat tak ze zacnes treba patek, sobota, nedele. A v po uz budes za vodou.
Muj otec ve veku kolem.60ti zhubl s cambridge diet ( taky proteinovka) pres 20 kilo. Mel predtim. velke potize se zady. Segra dala dolu kolem.10kilo. Pro.me je dulezite ze to jede z tuku a pri dodrzeni vsech fazi ( to je dulezite aby nebyl jo jo efekt) se kila nevraci. Teda pokud nezacnes jako ja opet papat jako cune…
@Žirafa 69
Ty prachy uz jsme s holkama rozebiraly. V tom zacatku jis jen ty proteinovy jidla a trochu zeleniny takze to ve finale tak draho nevyjde. Ale urcite to nejlevnejsi zpusob neni no.
Ahoj holky, tak jak vam to jde? Dnes je to přesně 14 dní co jsem zacala. mam -5 kg, -7cm břicho, -5cm boky tak jsem spokojená
Jinak ted se mi drzi vaha cca 5 dní porad stejne, tak cekam, ze uz by se to mohlo pohnout
Jeste musim 14 dni vydrzet 1, faze ale uprimne, uz se tesim na kus masa
Po tehle zkusenosti si budu dobre rozmyslet, co do ty pusy strcim
Jen doufám, ze pri te druhe a treti fazi to nezacnu nabírat zpet. Co jsem procitala diskuze zpatky, tak pokud se to dodrzuje, melo by to byt o. k. Držte se!!!
![]()