Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.5.18 15:34

@JaneCase mně právě po ketodietě taky nebylo dobře…stahoval se mi jakoby krk a zaléhaly uši apod…asi taky nějaká alergická reakce. U mě to bude asi spíš mléčný kasein. Proto prodávám i když jsem po tom zhubla…ale už se to nedalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.5.18 16:32

@R.Majdinka a ten kasein není ve všech mléčných výrobcích? mě právě zarazilo, že jsem alergická na keto přípravky, i když obsahují vlastně všechno co normálně bez problémů jím :nevim: ale jak říkáš už se to nedá, pořád se to zhoršuje a už jsem nemohla skoro polknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.18 07:08

Ahoj holky, koupila jsem si KetoDiet Intense a dnes začínam :) Jen jsem se chtěla zeptat, jestli si sáčky a nápoje mohu zkombinovat podle sebe nebo to mám jíst podle nějakých pravidel :nevim:… myslím tím tyčinky a pudinky jen dopo :roll: Trosku se v tom ztracim.. moc děkuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.18 09:25

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli je tu taky někdo, kdo by skoro vůbec nehubnul v prvních týdnech? Max 2 kila, ani ne? Je to k zbláznění, držím to poctivě, piju vodu, neím nic jinýho krom zeleniny a semínek, nápoje 3× denně a houby dole. Mám chuť se na to vykašlat, fakt. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.5.18 09:46

@Pavllinaa ahoj, ja mela Goute a držela jsem se toho, co pisou na strankach - na rano mají primo snidanove pripravky - sladke, dopoledne sladke, obed slany, odpoledni svacina nejlepe zelenina a vecer zase slane. Odpoledne se da vykryt i nejakou tou kasi nebo napojem. Mezi jidly povolena zelenina - nekde pisou neomezene, nekde max 500g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.5.18 09:51

Nemate někdo nejake dobre stranky s recepty? Chtela bych si udelat třeba polevku, někdo nejaky tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.18 22:07

Ahoj, je tu někdo kdo drží díetu, ale používá produkty od Ketofit?

• Citovat
  • Upravit
58
6.5.18 19:10

ukončení

Ahoj holky,
podařilo se mi zhubnout necelých 11kg asi od začátku března. jsem ve třetí fázi, ale měli jsme rodinnou oslavu, což se porušila pravidla a kilo je nahoře. Jak dlouho se drží třetí fáze, je mi jasné, že se budu muset hlídat, ale nevím, zda dokoupit další balíčky a pokračovat ve 3. fázi, nebo si hlídat jídelníček, ale ještě bych chtěla shodit aspoň 5kg. pokud máte zkušenosti, prosím o radu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.18 10:03

@Pacmaga páááááni to seš fakt dobrá, takhle zhubnout..Já po všech horm stimulacích došla na 95 a sem zoufala..Ted sem držela keto dietu normalne, maso zelenina, mlečne vyrobky a zhubla sem za 6 tydnu 1 kg…fakt to nechapu…ale nemyslím, že jsem delala neco špatně..tak sem fakt naštvana a přemýšlím, zda zkusim koupit ketodiet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.5.18 17:23

Opakování diety

Ahoj všem, je tu prosím někdo kdo skončil keto dietu, nabral a po nějakém čase to dal znovu? Myslím to, jak to šlo v 1.fazi. Zda tak dobře jako poprvé nebo mám čekat pomalejsi a horší výsledky. Poprvé jsem za tři měsíce měla 10 kg dole z nižší váhy. To jsem si jakž takž držela dva roky, ale celou dobu jsem byla na keto. Samozřejmě hresila jsem čím dál víc, víno, sladké atd. Po dvou letech jsem se dala letos v breznu na Břichace Toma a byla šťastná, že můžu jist pestre a pečivo a prostě skoro všechno. Ze začátku to bylo ok, ale teď mám těch 10 kg nahoře, od března je to mazec. A to cvičím, mmj crossfit.
Dnes jsem začala zase s koktejly. Zelenina mi leze krkem, takze jsem si přidala maličko zakysanky k ní.
Takže, jak to půjde podruhé? A jake ořechy jsou nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.5.18 18:40
@maja111111 píše:
@Pacmaga páááááni to seš fakt dobrá, takhle zhubnout..Já po všech horm stimulacích došla na 95 a sem zoufala..Ted sem držela keto dietu normalne, maso zelenina, mlečne vyrobky a zhubla sem za 6 tydnu 1 kg…fakt to nechapu…ale nemyslím, že jsem delala neco špatně..tak sem fakt naštvana a přemýšlím, zda zkusim koupit ketodiet. :think:

Já jsem držela keto přes prodietix, jídla dobrá, jdou celkem nakombinovat a pomáhala mi 1× týdně konzultace, což bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.5.18 18:02

diskuse

Ahoj holky,
nevím jestli jsem někde nezrušila na počítači zapojení do diskuse. Dejte zprávu, zda jsem s Vámi v kontaktu. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.5.18 19:17

Jsem ve třetí fázi a začínám být unavená, jaké to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.18 11:21

Necítila jsem se dobře, brala mě zimnice, točila se mi hlava, pak jsem se dočetla, že je to nálož na ledviny, ihned jsem přestala, za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.5.18 20:54

kombinace ketofit a ketodiet

Zdravim vsechny, chci se zeptat, kombinuje nekdo ketodiet a ketofit? Jsou si chutove podobne? Aspon treba ty napoje? Mam od ketodiet a chutna mi i bez prichute, je ten ketofit obdobny? Co ostatni vyrobky? Diky za zkusenosti…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková