Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@21martina21 já jsem četla v poradně doktora Rýce (medidiet a dietalegre), že je třeba každý další krok držet 1× déle než ten předchozí, jen tak se vyhnem jojo. Doporučuji všem si jeho diskuzi přečíst, je to místy fakt sranda a pravda - co se týče diety je to keto dieta - ten princip je stejný jen jiná značka. Zkus nakoupit výrobky ok ketoaktiv jsou o fous levnější než ketodiet mám tam už lecos vyzkoušené a dle mého naprosto srovnatelné. Kdybys měla zájem doporučím co mi nejvíce chutnalo. Jen koktejly nedělají ty kupuji od ketodiet - bydlím v Brně vyzvedávám osobně, takže ušetřím za dopravné.
@terhas Já o té délce kroků mluvila s výživovou poradkyní ketodiet, říkala jsem jí, že bych to viděla, tak na 6 týdnů každý krok a ona mi říkala, že klidně, ale maximálně 8 týdnů, protože by se na té dietě nemělo být v tahu déle než půl roku. Teď mám nakoupeno, pozřu všechno kromě chřestového krému, ten fakt nedávám, kdyby někdo chtěl, se slevou pošlu. Nejvíc mi stejně vyhovují koktejly. Ale děkuji za nabídku, když bych potřebovala, jsem ráda, že můžu na radu ![]()
@tunisanka píše:
@Cucumber no to jsou ty jejich jidla, ale k tomu musis zeleninu. Takze ja mezi tema jejich jidlama do sebe cpu zeleninove polevky, grilovane zeleniny a tak. Ted uz hresim i tema syrama. A vim ze musim zacit cvicit!! Jojo efektu se taky bojim, tsk at mi ten strach dlouho vydrzi
Ahoj, s tou zeleninou se daji nahnat kj krasne, ale zase stoupnou cukry, pokud by e hlidaly do cca 40g, tak ani te zeleniny nejde snist moc, nebo se pletu? Jdu ted 3.den a kdyz hlidam cukr tak hlad mam.. ![]()
Minimum sacharidů mají zelené fazolky…uvařit v osolené vodě na skus, nakrájím plátek slaniny opeču s nakrájeným česnekem a hodím na to ty fazolky a nahoru nastrouhám trochu parmazánu…fazolek celý balík, slaniny 10g a parmezánu taky 10g…fakt se najíte a z ketózy Vás to určitě nevyhodí…protože ta dávka má jen a pouze 4g sacharidů
Tak ja ted nevim, jestli myslis klasicke fazolove lusky - jsou balene po cca 400g? 4g sacharidu je na 100g fazolek, takze 400g balik je 16g?
@Klairs já tu zeleninu vůbec tak striktně nepočítám, koupila jsme si pásky ketophan a občas si ketozu zkontroluji a zatím v pohodě. Jim jen povolenou zeleninu a na množství nekoukám. je to docela v pohodě. Nejvíc jím růžičkovou kaustu, ale fazolky jsou taky super.
Nééé mražené zelené fazolové lusky mají 1g sacharidů na 100g…takže opravdu celý balík má 4g sacharidů
Tyčinky dorazily…jsem zklamaná…je to malinkaté nic…jsou to vyhozené peníze. Už vím, že mlsání si příště odepřu a za ty peníze si zajdu na super masáž.
@Saro.x Tyčinky jsou sice malé, ale opravdu ty dvě zasytí a máš jedno proteinové jídlo. Mě by stačila jedna, tu druhou už tam cpu pod tlakem. Moc je nejím, používám je spíš na cesty, do kina, když se všichni cpou popcornem. Mám 2 ks pořád v kabelce a když se někde nečekaně seknu, tak vím, že mám dávku s sebou. ![]()
Zdravím všechny Ketařky, zrovna jsem začela a mám za sebou druhý den, s dietkou žádný problém zatím nemám, jsem zvyklá jíst málo a nepravidelně, nebo na opak příliš a mnoho sladkého, takže se tímto pokouším o rovnováhu, naučení pavidelnosti a co si budeme povídat i shození toho kila. Chtěla bych kolem 15-16 kg dolů, tak mi držte palečky, chtěla jsem se zeptat, není náhodou vytvořená nějaká keta skupina na FB, nemohu nic nejít bohužel. Jinak ty koktejly jsou tak aby je člověk zase vyvrhl na zpátek ![]()
@Lorenta Držím palce. Nevím od jaké značky máš koktejl, ale mě tedy chutnají. Mám ale vyzkoušené, že se musí připravit dopředu. Klidně i několik hodin a dát do lednice. Ten nápoj je pak hezky hustý a mě teda chutná. Mám kontejly od Ketodiet. Někde jsem ale četla, že od Ketofitu jsou ty koktejly opravdu hnusné - nechutnala jsem nemůžu posoudit.
Já mám všechno od ketodiet, ale zrejme budu muset všechno ještě vychytat.
A navíc bych to ted ani nekombinovala a produktama jine znacky, Teda do Te doby než se všechno naučím.
![]()
Ahoj holky, tak jsem si rano dala jablicko a jak mi chutnalo:-))
Jinak tou nemoci se mi asi jeste scvrknul zaludek, jim jak vrabcak, cehoz se docela bojim. A jeste jsem jedla treba jen 3× - 4× denne, coz je presne to co nesmim. Ale jsem stastna, vcera jsem si vyzkousela kalhoty co jsem nenosila od leta 2013 a jsou mi volnejsi?? Huraaa. I kdybych skoncila ted s 11 kg dole tak jsem stastna. Ale musim cvicit, musim to zpevnit, az mi bude 100% dobre tak zacnu, MUSIM!
@tunisanka držím palce, to určitě dáš.11kg je super a už nikdy zátky!
Lívance se skořicí, poradny tučný lattee, kuře grilovaný z Teska, to jsou ty chute?
dala bych si všechno. Holky a co tak kyselý okurky, nakladane zelí, nebo ocet? ![]()