Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
20.3.15 23:52

Ahoj holky omlouvám se že jsem neodpověděla ale budem se stěhovat tak nevim co dřív. Keto jsem držela před rokem a pořád jsem v pohodě. Já to dělám tak že si prostě hlídám váhu. Miluju jídlo, sladký a můj manžel bohužel taky. Takže jsem si vytvořila systém jak to zvládat a přitom si občas zamlsat a najíst se podle chuti. Předem si naplánuji že si dám maximálně jednou týdně normální jídlo komplet. Třeba br. knedlík zelí a výpečky. Jen oběd a k večeři jen čerstvá zelenina nebo keto. Jindy zas k snídani nějaké koláče či co je upečené. Používám jen celozrnou mouku a peču si sama. Nikdy nejim večer to jsem zjistila že přibírám hned jak blázen. Maximální přibrání které toleruju jsou 2kg pak zas hned makám ( běhám na pásu 60-90min.) skoro denně. Většinou je to za týden dole. Takhle se udržuju a nemám pocit chutí a hladu je to jedinej způsob který na mě platí mě to vyhovuje. Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného chce to prostě vyzkoušet. Celý fígl je v tom nenechat to zajít daleko a prostě každý týden se vážim a kontroluju váhu. Je to pořád dokola ale mě to za to stojí. Je to krásnej pocit když mi lidi řeknou " jéééé nezhubla jsi?" Předtim to bylo jen jééé ty jsi nějak přibrala vid? Držim palce. Je to fajn mít si z kym pokecat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.3.15 10:04

@pandora tak to moc gratuluji. Za příspěvěk děkuji - je to pro mě důkaz že to jde a funguje - hezky se to čte. A tohle přesně potřebuji. Jen jsem zvědavá kolik jsi celkem na ketodietě zhubla? Pro mě jsou výsledky ostatních ohromná motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.3.15 16:19

@terhas ja teda nedodrzovala striktne 2. Fazi, davala jsem si vic bilkovinych jidel nez 1× denne, o to min jsem jedla ketodiet. Ted ve 3. Fazi si dam ji jablko nebo 1/2 manga denne. Kila mi stoji, mam 11 kg dole. Potrebuju zacit cvicit ale zatim o to jenom mluvim. Telo si zvyklo na nizsi prijem a nema potrebu brat z tukovych zasob. Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.3.15 07:57

@tunisanka já tedy džím stále druhou fázi, jím jedno „pravé jídlo denně“, ale nemysli si občas taky ne, občas si dám i dvě, když je nějaká příležitost :lol: Obecně ale keto dodržuji, žádné sladké, přílohy, pečivo, ovoce ani alkohol. Popravdě nemám s tím velký problém, chutě mě netrápí a to jsem byla dříve dost „rozežraná“! Tobě bych poradila zkus začít cvičit, kousni se a dáš to. Co jsem četla o ketogení dietě, tak ve třetí fázi to hodně doporučují - cvičit. 11kg je přece super a když začneš cvičit určitě to půjde dál, možná ne tak rychle ale půjde. Držím palečky a napiš jak se ti daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
24.3.15 23:01
@terhas píše:
@pandora tak to moc gratuluji. Za příspěvěk děkuji - je to pro mě důkaz že to jde a funguje - hezky se to čte. A tohle přesně potřebuji. Jen jsem zvědavá kolik jsi celkem na ketodietě zhubla? Pro mě jsou výsledky ostatních ohromná motivace.

Ono to sice jde ale někdy to pěkně dře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale hubne se fakt fajnově když to vydržíš aspon trochu. Je to dobrá motivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
24.3.15 23:04
@tunisanka píše:
@terhas ja teda nedodrzovala striktne 2. Fazi, davala jsem si vic bilkovinych jidel nez 1× denne, o to min jsem jedla ketodiet. Ted ve 3. Fazi si dam ji jablko nebo 1/2 manga denne. Kila mi stoji, mam 11 kg dole. Potrebuju zacit cvicit ale zatim o to jenom mluvim. Telo si zvyklo na nizsi prijem a nema potrebu brat z tukovych zasob. Chjo

Já byla včera běhat po měsíci poprvé a myslela jsem že umřu. Nakonec jsem to dala ale teda jen tak tak. Hrozně se mi nechtělo. :oops: ASI JSEM NĚJAK ZLENIVĚLA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.3.15 09:06

@pandora někdy je třeba lenoru přemoct, ale pak už to jde samo. Já chodím cvičit opravdu pravidelně min.3× týdně. Nakonec zjistíš, že pohyb je vlastně droga. Mám na sobě vyzkoušené, že když vynachám, například přes Vánoce jsem tomu moc nedala, tak zátky se vracím těžko a pomalu. Když jsem začala držet ketodietu bylo to fakt těžké, vůbec jsem neměla tu sílu jako dřív, ale pak se to nějak zlomilo a teď makám naopak tak o 30% víc jako předtím. Asi se to tělo s tím muselo srovnat. Jinak holky dnes jsem, se vážila a mám dole už 14 kg - jsem šťastná… šťastná..šťastná a všem Vám přeji totéž!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
25.3.15 10:47

Já chodím s kočárkem. do krámu 2 km do kopce. tak se pěkně spotim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
25.3.15 11:59

Ahoj holky, jsem na dietě 3. týden a nějak se mi to zaseklo, krásně jsem zhubla 5 kilo a teď najednou za týden jen 0,5 a nevím, co s tím, začala jsem u toho dokonce i sportovat :-/

• Citovat
  • Upravit
20
25.3.15 12:02

Sisska…vydrž, zase se to rozjede a stejně je hubnutí 0,5kg týdně ideální. Holky měříte si, jestli jste v ketoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.15 13:00

Už to tu bylo někde řešené, zkus jeden den vynechat a jíst normálně a pak uvidíš, že to zase začne ;)A nebo jak říká Saro. x tak tomu dej čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.3.15 14:36

To jsi dobrá moc gratuluju :kytka: Je to krásný vid ten pocit se nedáá ničim nahradit. Jinak k tomu sportu. Já běhám normálně každý den hodinu už asi 2 roky ale zlomila jsem si nohu v kotníku byla jsem na operaci kde mi to sešroubovali a ted na druhé operaci ( po půl roce ) zas vyndat šrouby z nohy. :mrgreen: Právě jsem běhala poprvé od operace a to je tři týdny tak to ještě bolelo. Začnu běhat nejdřív 3× týdně a pak najedu zas na každý den. I tak je to asi brzo ale cítím se dobře. 22.4.jdu na kontrolní rentgen. Souhlasim s tim že už bez toho běhání nemůžu být je to droga a hlavně mám kondičku jak blázen. Na 3 děti jí taky potřebuju :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.3.15 14:54

@pandora držím palce ať se ti noha co nejdříve uzdraví.
@Saro.x já mám pásky ketophan a ketozu si měřím, ale ne nějak pravidelně, spíš když mám pocit, že jsem porušila - například late v kavárně. Zatím jsem v ketoze pořád, takže v pohodě. Mě se hubnutí vždy zastaví kolem menstruace, jak si zadávám výsledky na ketodiet, tak v tom grafu je to krásně vidět. Vždy kolem ms mi jde křivka nahoru a pak padá. Je to asi zadžováním vody, nebo co nevím. Ale chápu, že každý chce pravidelně vidět to „správné číslo“na váze a pokud to tak není tak je pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.3.15 15:17

Já chci vyrýsovat břicho a myslela jsem, že zkusím ketodiet…že to bude jednodušší, ale teď jsem si to spočítala a ty kalorické hodnoty jsou šílené…šíleně malé :-/ a složení nooo…je to brutálně předražené. Nechce se mi to úplně počítat, ale kolik Vás to stojí měsíčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.3.15 20:14

Nevim jak holky já zhubla asi 13kg a stálo mě to kolem 13000 ale já už vyhodila tolik peněz za kde co a nic mi nepomohlo že ted jsem štastná že konečně mám dole co jsem schazovala 6 let. Mám to dole rok a držim se celkem dobře. Chápu ale že každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková