Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky omlouvám se že jsem neodpověděla ale budem se stěhovat tak nevim co dřív. Keto jsem držela před rokem a pořád jsem v pohodě. Já to dělám tak že si prostě hlídám váhu. Miluju jídlo, sladký a můj manžel bohužel taky. Takže jsem si vytvořila systém jak to zvládat a přitom si občas zamlsat a najíst se podle chuti. Předem si naplánuji že si dám maximálně jednou týdně normální jídlo komplet. Třeba br. knedlík zelí a výpečky. Jen oběd a k večeři jen čerstvá zelenina nebo keto. Jindy zas k snídani nějaké koláče či co je upečené. Používám jen celozrnou mouku a peču si sama. Nikdy nejim večer to jsem zjistila že přibírám hned jak blázen. Maximální přibrání které toleruju jsou 2kg pak zas hned makám ( běhám na pásu 60-90min.) skoro denně. Většinou je to za týden dole. Takhle se udržuju a nemám pocit chutí a hladu je to jedinej způsob který na mě platí mě to vyhovuje. Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného chce to prostě vyzkoušet. Celý fígl je v tom nenechat to zajít daleko a prostě každý týden se vážim a kontroluju váhu. Je to pořád dokola ale mě to za to stojí. Je to krásnej pocit když mi lidi řeknou " jéééé nezhubla jsi?" Předtim to bylo jen jééé ty jsi nějak přibrala vid? Držim palce. Je to fajn mít si z kym pokecat
![]()
@pandora tak to moc gratuluji. Za příspěvěk děkuji - je to pro mě důkaz že to jde a funguje - hezky se to čte. A tohle přesně potřebuji. Jen jsem zvědavá kolik jsi celkem na ketodietě zhubla? Pro mě jsou výsledky ostatních ohromná motivace.
@terhas ja teda nedodrzovala striktne 2. Fazi, davala jsem si vic bilkovinych jidel nez 1× denne, o to min jsem jedla ketodiet. Ted ve 3. Fazi si dam ji jablko nebo 1/2 manga denne. Kila mi stoji, mam 11 kg dole. Potrebuju zacit cvicit ale zatim o to jenom mluvim. Telo si zvyklo na nizsi prijem a nema potrebu brat z tukovych zasob. Chjo
@tunisanka já tedy džím stále druhou fázi, jím jedno „pravé jídlo denně“, ale nemysli si občas taky ne, občas si dám i dvě, když je nějaká příležitost
Obecně ale keto dodržuji, žádné sladké, přílohy, pečivo, ovoce ani alkohol. Popravdě nemám s tím velký problém, chutě mě netrápí a to jsem byla dříve dost „rozežraná“! Tobě bych poradila zkus začít cvičit, kousni se a dáš to. Co jsem četla o ketogení dietě, tak ve třetí fázi to hodně doporučují - cvičit. 11kg je přece super a když začneš cvičit určitě to půjde dál, možná ne tak rychle ale půjde. Držím palečky a napiš jak se ti daří.
@terhas píše:
@pandora tak to moc gratuluji. Za příspěvěk děkuji - je to pro mě důkaz že to jde a funguje - hezky se to čte. A tohle přesně potřebuji. Jen jsem zvědavá kolik jsi celkem na ketodietě zhubla? Pro mě jsou výsledky ostatních ohromná motivace.
Ono to sice jde ale někdy to pěkně dře
ale hubne se fakt fajnově když to vydržíš aspon trochu. Je to dobrá motivace
@tunisanka píše:
@terhas ja teda nedodrzovala striktne 2. Fazi, davala jsem si vic bilkovinych jidel nez 1× denne, o to min jsem jedla ketodiet. Ted ve 3. Fazi si dam ji jablko nebo 1/2 manga denne. Kila mi stoji, mam 11 kg dole. Potrebuju zacit cvicit ale zatim o to jenom mluvim. Telo si zvyklo na nizsi prijem a nema potrebu brat z tukovych zasob. Chjo
Já byla včera běhat po měsíci poprvé a myslela jsem že umřu. Nakonec jsem to dala ale teda jen tak tak. Hrozně se mi nechtělo.
ASI JSEM NĚJAK ZLENIVĚLA.
@pandora někdy je třeba lenoru přemoct, ale pak už to jde samo. Já chodím cvičit opravdu pravidelně min.3× týdně. Nakonec zjistíš, že pohyb je vlastně droga. Mám na sobě vyzkoušené, že když vynachám, například přes Vánoce jsem tomu moc nedala, tak zátky se vracím těžko a pomalu. Když jsem začala držet ketodietu bylo to fakt těžké, vůbec jsem neměla tu sílu jako dřív, ale pak se to nějak zlomilo a teď makám naopak tak o 30% víc jako předtím. Asi se to tělo s tím muselo srovnat. Jinak holky dnes jsem, se vážila a mám dole už 14 kg - jsem šťastná… šťastná..šťastná a všem Vám přeji totéž!!! ![]()
Já chodím s kočárkem. do krámu 2 km do kopce. tak se pěkně spotim ![]()
Ahoj holky, jsem na dietě 3. týden a nějak se mi to zaseklo, krásně jsem zhubla 5 kilo a teď najednou za týden jen 0,5 a nevím, co s tím, začala jsem u toho dokonce i sportovat :-/
Sisska…vydrž, zase se to rozjede a stejně je hubnutí 0,5kg týdně ideální. Holky měříte si, jestli jste v ketoze?
Už to tu bylo někde řešené, zkus jeden den vynechat a jíst normálně a pak uvidíš, že to zase začne
A nebo jak říká Saro. x tak tomu dej čas ![]()
To jsi dobrá moc gratuluju
Je to krásný vid ten pocit se nedáá ničim nahradit. Jinak k tomu sportu. Já běhám normálně každý den hodinu už asi 2 roky ale zlomila jsem si nohu v kotníku byla jsem na operaci kde mi to sešroubovali a ted na druhé operaci ( po půl roce ) zas vyndat šrouby z nohy.
Právě jsem běhala poprvé od operace a to je tři týdny tak to ještě bolelo. Začnu běhat nejdřív 3× týdně a pak najedu zas na každý den. I tak je to asi brzo ale cítím se dobře. 22.4.jdu na kontrolní rentgen. Souhlasim s tim že už bez toho běhání nemůžu být je to droga a hlavně mám kondičku jak blázen. Na 3 děti jí taky potřebuju
![]()
@pandora držím palce ať se ti noha co nejdříve uzdraví.
@Saro.x já mám pásky ketophan a ketozu si měřím, ale ne nějak pravidelně, spíš když mám pocit, že jsem porušila - například late v kavárně. Zatím jsem v ketoze pořád, takže v pohodě. Mě se hubnutí vždy zastaví kolem menstruace, jak si zadávám výsledky na ketodiet, tak v tom grafu je to krásně vidět. Vždy kolem ms mi jde křivka nahoru a pak padá. Je to asi zadžováním vody, nebo co nevím. Ale chápu, že každý chce pravidelně vidět to „správné číslo“na váze a pokud to tak není tak je pořádně…
Já chci vyrýsovat břicho a myslela jsem, že zkusím ketodiet…že to bude jednodušší, ale teď jsem si to spočítala a ty kalorické hodnoty jsou šílené…šíleně malé :-/ a složení nooo…je to brutálně předražené. Nechce se mi to úplně počítat, ale kolik Vás to stojí měsíčně?
Nevim jak holky já zhubla asi 13kg a stálo mě to kolem 13000 ale já už vyhodila tolik peněz za kde co a nic mi nepomohlo že ted jsem štastná že konečně mám dole co jsem schazovala 6 let. Mám to dole rok a držim se celkem dobře. Chápu ale že každému vyhovuje něco jiného.