Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
20.4.15 12:20

@Madel děkuji moc za radu! Zrovna porcuji první omeletku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.4.15 12:35

@Mikina kombinuji proteinovku, nápoje a tyčinky kupuji od ketodeit, housky od victus, kaše, dezerty omelety, palačinky od ketoaktiv. Holky je to téměř všechno jede výrobce. Dokonce i ty krabičky jsou stejné jen jiná „značka“ a mnohdy i cena. Prostě jak už jsem psala jím na co mám z proteinů chuť 4X denně a 1X maso bez přílohy a zelenina. To hubnutí mi jde dobře a to jsem loni celý rok chodila cvičit min. 3X týdně na dvě lekce za sebou, jedla jsem tak jak jsem byla zvyklá a nepřibrala jsem ale taky nezhubla. Letos jsem na konci ledna začala proteinovku s 107kg a dnes jsem na 89 Kg cítím se prostě skvěle a hlavně chci pokračovat dál. Cvičit tedy chodím 3× týdně jen na jednu hodinu. Jinak mám sedavé zaměstnání, takže přes den toho pohybu moc není. I když jídlo kombinuji a kávu s mlékem si dávám (jsem maniak vypiju tak 8 káv denně)tak jsem v ketoze, mám pásečky ketophan občas otestuju a v pohodě. Na mě prostě tato dieta fuguje u klasické redukční diety já nikdy nevydřím, vždycky se rozežeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.4.15 12:47

Ať to máme vyvážené, napráskám to na sebe :oops: Po zhruba dvou měsících první totální selhání. Začalo to nenápadně oříškama, pak sýrů, už jsem se vezla, když už jsem z té ketózy venku - muffinek, čokoládička, víno, nejrůznější sýry, dortíček, chlebíčky. :zed: Přitom mi to ani nijak zvlášť nechutnalo. Jeden náročný den, špatně rozvržené jídlo a následoval víkend plný oslav. Dnes jsem opět na značce, byl to úlet, který mě stál kilo a půl. Jen jsem chtěla napsat, že všechno je v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.4.15 12:58

@Mikina Drastičtějším jsem myslela právě tu proteinovku:-) Protože když jsem se vždycky nějakou chvíli „držela“, tak pak jsem se stejně rozežrala zpět :roll: Tak si říkám že tohle bude pro mě i víc motivační, že to hodně stojí :roll:

@Cucumber Stejně jsi dobrá, že to přišlo až po 2 měsících. Nijak se neobviňuj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.4.15 13:06

@terhas @Cucumber

moc děkuji, já se domnívám, že je to něco podobného jako CD -Cambridge dieta, kde je rovněž ketóza, což není nic moc, ta je vždy, když je hladovění.

Ano, je to v hlavě :)
Jednou jsem si dala Mačingovou, po 5 dnech jsem byla úplně vyřízená z těch jídel, bolel mě žaludek, hlava apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.4.15 13:09
@terhas píše:
@Madel kombinuji podle chuti jak na co mám chuť. Většinou snídám kaši, svačím nápoj, oběd maso a zelenina, svačina tyčinka, večeře omeleta. Někdy večeřím proteinové housky nebo je snídám. V klidu si dám na houstičku plátek šunky a spousta zeleniny. Právě tou kombinací nemám vůbec pocit že strádám, nebo si něco odpírám. Moc mi to vyhovuje, někdy po obědě mám chuť na sladkůstku dám si jednu tyčku a na sváčku ještě jednu(můžou se denně 2ks). když mám odpoledne chuť něco si dát, sním klidně jeden balíček tvarůžek. Kombinuju a hubnu, takže holky v klidu, toto není o strádání. Vím, že kdybych měla tento pocit, tak to dlouho nevydržím. Držím všem palečky ať se všem daří. Já mám dole 18 kg a nekončím. :P

Aha, takže klidně i víc „sladkostí“ za den. Já teda zatím ještě jedu podle doporučení, jak píšou, že kaše a tyčinky by se neměly v jeden den a tyčinky ne víckrát jak 3× týdně :-) Zatím teda držím proteinovku jen měsíc. Zhubla jsem 10kg a tak mě to namotivovalo, že chci v 1.kroku vydržet ještě aspoň 2 týdny nebo dýl, pokud to půjde. Tak se mi zalíbily ty jídla, o kterých píšeš od jiných firem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.4.15 13:11

@Madel
10kg to jsi dobrá, držím palce k dalšímu hubnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.4.15 13:12

Holky, a za jak dlouho se dostanu zpátky do ketozy, pokud bych ve 2.kroku totálně zhřešila, ale asi dost zhřešila :-) Půjdeme v té době na svatbu a obávám se oběda, dortu, koláčků… Nevim, jestli to moje vůle zvládne, nedat si nic… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.4.15 13:13

@Mikina díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.4.15 13:14

@Mikina I s ohledem na to, co jsem napsala, mně ta ketóza strašně vyhovuje. Opravdu se eliminovala chuť na sladké (jsem regulerně závislá) a hlavně nemusím vymýšlet, co jíst. Zároveň mě z ní vyhodí kdeco, takže v mém případě neplatí, že zeleniny neomezeně, protože já jsem schopná ji jíst na kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.4.15 13:41

@Cucumber To si právě od té proteinovky slibuji, že nebudu mít chuť na sladké :cert: :mrgreen:
Holky, tu zeleninu si spíš tepelně upravujete nebo jíte čerstvou?
Už aby mi ta dodávka od keto diet přišla, normálně se na ni těším…tak snad zítra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.4.15 13:44
@Madel píše:
Holky, a za jak dlouho se dostanu zpátky do ketozy, pokud bych ve 2.kroku totálně zhřešila, ale asi dost zhřešila :-) Půjdeme v té době na svatbu a obávám se oběda, dortu, koláčků… Nevim, jestli to moje vůle zvládne, nedat si nic… :-)

Bude to individuální. Záleží jak pevně jsi v ketoze ukotvená. Já se dostávám tak 3-4dny, lehounce růžová (ale já fialová nejsem nikdy). MUDr. Rýc (medidiet, dietalegere atd.) v poradně doporučuje se po takovém úletu na dva tři dny vrátit do jedničky a píše „A už to nedělejte.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
20.4.15 14:03

@Cucumber Rýc je dobrej, taky ty otázky a odpovědi ráda čtu. Je vtipný, možná někdy krutý ale kolikrát se fakt nasměju. Jednou tam paní psala, že snědla celé balení proteinových tyčinek najednou co prý má dělat a on ji odpověděl něco v tom smyslu že si musí uvědomit že nemůže sežrat všechno co před ní neuteče :-O. Já vím, že by se asi někdo urazil, ale má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.4.15 14:15

@Cucumber No jo „a už to nedělejte“ to se snadno řekne… :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.4.15 14:18

Holky zkusím znova - mám k dispozici Ketofit (může se kombinovat s ketodiet a ostaními) koktejl - původně 42 porcí (na jeden tyden ) dvě porce odebrány - ale mám navíc jednu omeletu čabajkovou a jednu čokoladovou kaši. Takže kdo by chtěl zkusit jídlo na týden můžu poslat - já to prostě nedala :(… Stálo mě to 17OOkč prodám za 900. Mám i šejkr a 4 druhy příchutí tablet. Písněte prosím na Dandy_s@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková