Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Mikina kombinuji proteinovku, nápoje a tyčinky kupuji od ketodeit, housky od victus, kaše, dezerty omelety, palačinky od ketoaktiv. Holky je to téměř všechno jede výrobce. Dokonce i ty krabičky jsou stejné jen jiná „značka“ a mnohdy i cena. Prostě jak už jsem psala jím na co mám z proteinů chuť 4X denně a 1X maso bez přílohy a zelenina. To hubnutí mi jde dobře a to jsem loni celý rok chodila cvičit min. 3X týdně na dvě lekce za sebou, jedla jsem tak jak jsem byla zvyklá a nepřibrala jsem ale taky nezhubla. Letos jsem na konci ledna začala proteinovku s 107kg a dnes jsem na 89 Kg cítím se prostě skvěle a hlavně chci pokračovat dál. Cvičit tedy chodím 3× týdně jen na jednu hodinu. Jinak mám sedavé zaměstnání, takže přes den toho pohybu moc není. I když jídlo kombinuji a kávu s mlékem si dávám (jsem maniak vypiju tak 8 káv denně)tak jsem v ketoze, mám pásečky ketophan občas otestuju a v pohodě. Na mě prostě tato dieta fuguje u klasické redukční diety já nikdy nevydřím, vždycky se rozežeru.
Ať to máme vyvážené, napráskám to na sebe
Po zhruba dvou měsících první totální selhání. Začalo to nenápadně oříškama, pak sýrů, už jsem se vezla, když už jsem z té ketózy venku - muffinek, čokoládička, víno, nejrůznější sýry, dortíček, chlebíčky.
Přitom mi to ani nijak zvlášť nechutnalo. Jeden náročný den, špatně rozvržené jídlo a následoval víkend plný oslav. Dnes jsem opět na značce, byl to úlet, který mě stál kilo a půl. Jen jsem chtěla napsat, že všechno je v hlavě.
@Mikina Drastičtějším jsem myslela právě tu proteinovku:-) Protože když jsem se vždycky nějakou chvíli „držela“, tak pak jsem se stejně rozežrala zpět
Tak si říkám že tohle bude pro mě i víc motivační, že to hodně stojí ![]()
@Cucumber Stejně jsi dobrá, že to přišlo až po 2 měsících. Nijak se neobviňuj ![]()
moc děkuji, já se domnívám, že je to něco podobného jako CD -Cambridge dieta, kde je rovněž ketóza, což není nic moc, ta je vždy, když je hladovění.
Ano, je to v hlavě ![]()
Jednou jsem si dala Mačingovou, po 5 dnech jsem byla úplně vyřízená z těch jídel, bolel mě žaludek, hlava apod.
@terhas píše:
@Madel kombinuji podle chuti jak na co mám chuť. Většinou snídám kaši, svačím nápoj, oběd maso a zelenina, svačina tyčinka, večeře omeleta. Někdy večeřím proteinové housky nebo je snídám. V klidu si dám na houstičku plátek šunky a spousta zeleniny. Právě tou kombinací nemám vůbec pocit že strádám, nebo si něco odpírám. Moc mi to vyhovuje, někdy po obědě mám chuť na sladkůstku dám si jednu tyčku a na sváčku ještě jednu(můžou se denně 2ks). když mám odpoledne chuť něco si dát, sním klidně jeden balíček tvarůžek. Kombinuju a hubnu, takže holky v klidu, toto není o strádání. Vím, že kdybych měla tento pocit, tak to dlouho nevydržím. Držím všem palečky ať se všem daří. Já mám dole 18 kg a nekončím.
Aha, takže klidně i víc „sladkostí“ za den. Já teda zatím ještě jedu podle doporučení, jak píšou, že kaše a tyčinky by se neměly v jeden den a tyčinky ne víckrát jak 3× týdně
Zatím teda držím proteinovku jen měsíc. Zhubla jsem 10kg a tak mě to namotivovalo, že chci v 1.kroku vydržet ještě aspoň 2 týdny nebo dýl, pokud to půjde. Tak se mi zalíbily ty jídla, o kterých píšeš od jiných firem.
Holky, a za jak dlouho se dostanu zpátky do ketozy, pokud bych ve 2.kroku totálně zhřešila, ale asi dost zhřešila
Půjdeme v té době na svatbu a obávám se oběda, dortu, koláčků… Nevim, jestli to moje vůle zvládne, nedat si nic… ![]()
@Mikina I s ohledem na to, co jsem napsala, mně ta ketóza strašně vyhovuje. Opravdu se eliminovala chuť na sladké (jsem regulerně závislá) a hlavně nemusím vymýšlet, co jíst. Zároveň mě z ní vyhodí kdeco, takže v mém případě neplatí, že zeleniny neomezeně, protože já jsem schopná ji jíst na kila.
@Cucumber To si právě od té proteinovky slibuji, že nebudu mít chuť na sladké
![]()
Holky, tu zeleninu si spíš tepelně upravujete nebo jíte čerstvou?
Už aby mi ta dodávka od keto diet přišla, normálně se na ni těším…tak snad zítra ![]()
@Madel píše:
Holky, a za jak dlouho se dostanu zpátky do ketozy, pokud bych ve 2.kroku totálně zhřešila, ale asi dost zhřešilaPůjdeme v té době na svatbu a obávám se oběda, dortu, koláčků… Nevim, jestli to moje vůle zvládne, nedat si nic…
Bude to individuální. Záleží jak pevně jsi v ketoze ukotvená. Já se dostávám tak 3-4dny, lehounce růžová (ale já fialová nejsem nikdy). MUDr. Rýc (medidiet, dietalegere atd.) v poradně doporučuje se po takovém úletu na dva tři dny vrátit do jedničky a píše „A už to nedělejte.“
@Cucumber Rýc je dobrej, taky ty otázky a odpovědi ráda čtu. Je vtipný, možná někdy krutý ale kolikrát se fakt nasměju. Jednou tam paní psala, že snědla celé balení proteinových tyčinek najednou co prý má dělat a on ji odpověděl něco v tom smyslu že si musí uvědomit že nemůže sežrat všechno co před ní neuteče
. Já vím, že by se asi někdo urazil, ale má pravdu.
Holky zkusím znova - mám k dispozici Ketofit (může se kombinovat s ketodiet a ostaními) koktejl - původně 42 porcí (na jeden tyden ) dvě porce odebrány - ale mám navíc jednu omeletu čabajkovou a jednu čokoladovou kaši. Takže kdo by chtěl zkusit jídlo na týden můžu poslat - já to prostě nedala
… Stálo mě to 17OOkč prodám za 900. Mám i šejkr a 4 druhy příchutí tablet. Písněte prosím na Dandy_s@centrum.cz