Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mňam, to bych taky riskla, a ráda!
Mě má pošta dovézt omelety, čekám na ně jak na smilování, dnes nic, tak snad zítra. Už jsem si říkala, že si ji večer udělám z těch 2 bílků, ale už jsem dnes zhřešila kouskem libovoučkého králičího masíka, tak to už nechám být..
Hmm, tak teď jsem se dívala na sledování zásilky, a ještě pořád je to v depu v Praze, mě mázne, tak to vypadá až na pondělí, pane jo, tak to budu muset mrknout do těch receptů ![]()
@glorča A Ty jsi neměla takový ten jejich „balíček“ na nějaký počet týdnů? Já si koupila od Ketodiet na 14 dnů, je tam tedy jen koktejl, tablety s příchutěmi a omelety. Tak už abych začala přemýšlet, co si mám kupovat dál ![]()
Dala bych si ty bílky a nějaká ta zeleninová jídla…kdyžtak mrkni na stránky i k „nám“, je tam toho hodně.
Jasně, koukám k vám i k nám
. Ne, já jsem si právě koupila na Slevomatu od Ketofit koktejly, pak jsem si přiobjednávala zvlášť polévku a kaše a omelety kupuji od paní, co už je nepotřebuje tady z Mimina
,prostě se snažím nás nezrujnovat ![]()
@glorča To chápu
A jak chutnají ty polévky? Já se právě musím rozmyslet, co budu kupovat dál, jestli zkusit i ten Ketofit nebo Ketoaktiv, protože Ketodiet toho nemá moc na výběr.
No ono je to těžké posoudit, já zase nechutnala Ketodiet, ale myslím, že tu ženské říkaly, že je Ketodiet nejchutnější(alespoň koktejly).Já mám zatím vyzkoušenou jenom rajskou polévku, chuť nic moc, taková prášková, ale to asi budou všechny, dá se to sníst. Přijdou mi česnekové polévky a omelety, tak jsem zvědavá, dám vědět. Kaše mají takovou divnou konzistenci, dnes jsem si udělala hustší, a to bylo daleko lepší, včera jsem ji skoro nemohla dojíst, jak jsem si ji udělala hnusnou
. Jinak sem před pár stránkama někdo psal, že kombinuje všechny značky, kupuje i nějaké bílkovin. pečivo, to se asi hodí, pokud ji chceš držet hodně dlouho…Říkala jsem si, že až budu potřebovat, zkusím něco z Ketoaktiv, tam toho mají hodně.
Jinak mě dnes bolí hlava, klasika moje migréna, ale asi mě začala tou dietou, většinou mě chytá, když je opravdu hnusné počasí, při přechodu na něj…Ach jo.
Ahoj ženy, tak já jsem ofiko v 2 fázi - dolů za 3 týdny 4,5 kg. Super, jsem spokojená.
Hodím sem pár tipů, třeba se vám to bude hodit.
1.Koktejl jsem nejdřív vůbec nemohla pít - takže ho piju s půlkou tabletky a brčkem. To mi pomohlo, jinak bych to asi fakt nedala.
2. Ketodiet nemá polévky, takže jsem na to vyzrála tak, že si hodně uvařím jakoukoliv zeleninu (třeba cuketa+brokolice+špenát) a udělám jednu dávku koktejlu do cca 1dcl vody. Po 10 min. zamíchám do opravdu horké rozmixované zeleniny a ochutím. Je z toho celkem poživatelná krémová polévka a nemusím pít koktejl
Ptala jsem se v poradně - je to ok.
3. Měla jsem chuť na sladké jídlo - takže jsem si teď v 2 fázi udělala šmakoun nudle s mákem a sladila stévii. Příjemná změna.
4. Můžete na dochucení používat i skořici.
Jinak by mi teď měl dojít Ketofit koktejl ze slevomatu, tak jsem zvědavá jaký to bude ve srovnání s Ketodiet. Pak poreferuji. Už jsem se to naučila pít, ale ze začátku to na mně bylo šíleně chemické.
Mějte se krásně ![]()
https://www.facebook.com/permalink.php?…
Tak jsem je taky vyzkoušel… proteinové housky a dobryýýý… Emotikona smile
Složení:
250 g tvarohu
2 žloutky
4 bílky
sůl, kmín, pepř, sezam a kypřící prášek do pečiva
Postup: Tvaroh se smíchá se žloutky, přidá se vše kromě sezamu. Z bílku usleháme sníh a vmícháme do tvarohu. Bochànky na pečícím papíru a posypeme sezamem a pečeme v troubě 160 C° 20 minut. Můžeme použít v nízký dny místo pečiva.
To by mohlo v druhé fázi projít, co myslíte?
Ahoj, tak jsem si dělala test z moče na ketony a jsem v ketóze, dokonce byl hódně růžovej, takže jsem ráda. Teď jsem si dělala mezijídlo, tvarohovou pomazánku s kedlubnou, včera mi moc nesedla ta jejich polévka, bylo mi divně až do večera, tak jsem si udělala vývar a udělám si brokolicovou svoji, dle jejich receptu, takhle je to pro mne snesitelnější, když si můžu něco udělat dle chuti, asi to nepůjde tak rychle dolů, jako když se drží jenom koktejly, ale to bych nedala.
@kvizo Ahoj,díky za tipy, prosím tě, co jsou šmakoun nudle, to dělají šmakouna v nudlích, nebo sis ho nějak rozporcovala? Jinak koktejl Ketofit bude chuťově asi horší, než ketodiet, alespoň dle holek, co to zkoušely, ale jsem zvědavá na tvoji reakci, já si je míchám půl na půl voda a mléko, jen z vody by byly asi nepitelné..
@kvizo Myslím,že už tu @terhas o pár stránek dál psala, že si kupuje proteinové housky a pečivo od f. Viktus a normálně je v ketóze a hubne, takže ty tvoje protein. housky by měly bez problému projít
.Až budu v druhé fázi, určitě si je udělám, pečivo mě prostě chybí…
Chci vas holky povzbudit, drzte se a hubnuti se skutecne dostavi. Ja si v lednu kupovala balicek na 4 tydny, takze s Ketodiet jsem mela byt ve trech fazich 3 mesice. Striktne jsem dodrzovala 1. Fazi, ten mesic a pak to zacala flakat. Ne ze bych jedla sacharidy, ale zacala jsem jist normalni bilkovina jidla. Dokonce mam stale 7 omelet a asi 25 koktejlu. Tycinky a kase jsem snedla. Koupeno jsem mela na 2 mesice. Startovaci vahu jsem mela 89,4 pri vysce 170 cm, ted mam 76 kg, asi kdybych drzela striktne jejich instrukce, tak jaem na svych vysnenych 70 kg. No ale i tak jsem spokojena. Me to rozhodilo kdyz jsem mela hnusnou chripku a silene mi chybely vitaminy. Ted si uz davam ovoce rano, nekdy i behem dne, muj ulet jsou VELMI KALORICKA slunecnicova seminka. Ale drzim se, nehladovim, k snidani mam variace tvarohu s datlovym sirupem nebo stevii. S tou zeleninou, ma se jist do 500 g na den. A jist ji musite! Obsahuje vlakninu, ktere je v tech keto jidlech mene. No a polevky jejich jsou hnusny, takze ty bych ani neshanela. Lepsi si udelat vlastni! Jinak me prekvapuje to mleko u koktejlu Ketofit a zaroven jsou pry jejich sladidla ne moc zdravi prospesna… Ale ja mam vyzkousny jen Ketodiet. V podstate jsem zhubnula tech 13 kg za dva mesice, coz by se mi jinak nikdy nepodarilo.
@kvizo Díky za tip s tou polévkou…to je pak asi lepší, než ty jejich polévky ![]()
@glorča Já také trpím dost na bolesti hlavy, tedy ne úplně migrény, ale valetol aj. musím mít vždy v pohotovosti, hl. při změnách počasí a na začátku menses, to poznám spolehlivě
Ale teď zatím vše ok.
@tunisanka Díky za povzbuzení, Tvůj výsledek je super, já myslím, že také už ve 3.fázi budu jíst i ovoce a třeba sladké snídaně, ovoce mi tedy chybí hodně, kor teď v létě, to vždycky ujíždím na melounech.
Jinak já jsem se musela pro motivaci zvážit (víkend bude doma asi náročný, přes den v práci se to ještě tak nějak dá ukočírovat, ale při vaření rodině a grilování to nechci vidět
)…mám pátý den a dole -1,8kg ![]()
Jak píše @tunisanka, jsem z toho nadšená, protože s ničím jiným by takové výsledky nebyly, to i kdybych hladověla. Já vím, že jsem ještě na začátku a na vyhodnocení je ještě brzy, ale zatím jsem fakt spokojená ![]()
@tunisanka Děkujeme za povzbuzení
!Je skvěl vědět, že to fakt funguje, škoda, že jsem nezačala dřív! A dodržovala jsi úplně tu 1 fázi, nedala sis třeba maso, nebo šunku, prostě jen a jen jejich jídla? My tam máme v receptech pro plnou fázi diety i tvarohové pomazánky, tak jsem si dopo tvaroh s kedlubnou dala, právě jsou tam i šunkové rolky a jiné mňamky, tak nevím, zda se to může či až později?
@glorča spravne by se v 1. Fazi mela jist s ketojidly jen a pouze povolena zelenina.
Ja si ze stranek Ketodiet vytiskla zalozku: Co budete jist. Tam jsou pekne popsane vsechny tri faze a mela to vyveseny na lednici