Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
5.5.15 16:28

Icik - vítám tě :-) Mimo čoko koktejlu mám stejnou variantu, 3 týdny s Ketofit, týden je za mnou. Tak uvidéme, kam to povede :-)
Madel - kaši dávám kdykoli. Ale nechutná mí, tak to moc nepreferuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.5.15 18:13

@glorča nevim, jestli jsi to tu už nepsala, ale v keto poradně jsem se ptala na ty chia semínka a prý se můžou, tak hrst denně. Tak si je zítra koupím a zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.5.15 19:37

@Madel Jé děkuji, já jsem se zapomněla zeptat na ty semínka! Někde jsem je viděla v akci…Kaši, kdyby mě chutnala si dám třeba častěji, takhle ji zvládnu 1X za pár dní :lol: @icik Ahoj,neboj, zvládneš to! Mě bylo trochu blbě 3 dny, bolela mě hlava, ale pak už dobré. Jen ty chutě některých věcí jsou opravdu divné, koktejl mě ze začátku moc nejel, ale po pár dávkách mě začal chutnat a užívám si je doteď. Ty úbytky jsou znatelné, takže to člověka podpoří.
Jinak mě došel ketoaktiv, teď jsem měla palačinku, no nic moc, chuť palačinky to nemá, ale zase oproti kaším je to lahoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.5.15 20:15

Ahoj holky, potřebovala bych od vás poradit. Mám pitomý 3 kila nahoře a cca měsíc do svatby. Něco jsem schodila Dukankou, ale problém je v tom, že nemám takovou nadváhu, takže to jde pomalu. S pitomým jedním kilem se mořím třeba i tři týdny.
Proto jsem si myslela, že koupím tu čtrnáctidenní keto a až to shodím tak budu držet nadále Dukana. Potřebovala bych poradit, jestli Ketofit za 3690 kč nebo Ketodiet za3150. kč-tady mě láká ta hříbková omeletka. Co mi prosím doporučíte, moc se v tom nevyznám a právě to potřebuju rychle, tak píšu zkušeným. Zítra už bych chtěla něco objednat. Děkuji moc za názory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
5.5.15 21:35

@bessy Ahoj,nevím, jestli jakákoliv keto dieta bude rychlejší než Dukanova, ale zkusit to můžeš. Za mne, koupila jsem Ketofit(měli akci na koktejly),k tomu pár jejich výrobků, které popíšu takhle:koktejly dobré s mlékem, při nízké nadváze ředit jen vodou, což chuťově nebude nic moc, omelety dobré, kaše a polévky se jíst nedají a to jsem opravdu žravý člověk a chutná mi všechno. Z polévek mám rajskou a česnekovou, rajská vůbec nemůžu, česnekovou sním, ale dobrota to není. Kaše úplný horor, slizké, hrudkovaté, hrozné, obzvlášť čokoládová, má hroznou pachuť. Pár holek tu dříve v diskusi porovnávaly tyhle 2 značky a jednoznačně vyšel chuťově lépe Ketodiet. U štíhlejších holek ani nedoporučují moc jíst kaše a tyčinky, aby hubly rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.5.15 22:35

@glorča Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.5.15 08:59

@bessy Ahoj, já mám Ketodiet, poživatelné je vše, dokonce už mi ty koktejly i chutnají, šok byl jen 1. den :mrgreen: V tom balíčku na 14 dnů je stejně jen koktejl, příchutě a omelety, kaše a tyčky tam nejsou. Já si je dávám až teď 3. týden, kdy jsem si po tom 14-ti denním balíčku koupila 3-týdenní.

@glorča Tak jsem zkoušela poprvé čoko kaši a dobrý, jen jsem to protřepala v shakeru, dala do mikrovlnky a konzistence ok, i je to docela dobré ;)
A co další věci z Ketoaktiv, co se chystáš testovat? Já si asi teď ještě z ketodiet objednám kaše a tyčky, jak je doprava zdarma, a to mi zatím stačí.
Už začínáme 3. týden, co? :mrgreen:

@Madel Já si kaši dala poprvé až teď ve 3. týdnu, správně podle instrukcí na ketodiet bych neměla kaše a tyčky vůbec, když chci zhubnout cca 8kg, ale zas snad to nemůže být tak špatné, když jiné diety jsou benevolentnější. Asi to záleží na chuti, já bych si ji ale víc jak 1× denně nedávala, přece jen je dost sladká. Mě teda hodně překvapuje, jak mi vymizela úplně chuť na sladké, předtím jsem se po něm mohla utlouct a teď mě mlsná vůbec nehoní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.5.15 09:47

@kivik Ahojky,tak ti nevím, váha mě teď stávkuje, pořád stojí kolem 65,5kg už asi 4 den, ale taky mám před menstruací, mívám děsný prem. syndrom, hromadím vodu, tak snad je to tím. Zkusím zase omezit mléko, jinak ještě týden tuhle fázi a pak uvidím, pokud se to moc nepohne, budu muset asi ještě jeden dát, ach jo.Asi taky využiji tu dopravu zdarma a objednám kaše a zkusím ještě polévku, dá se některá od ketodiet jíst :lol:?Teď vyzkouším ten dezert(jogurtový) a dám vědět, jak chutná. hele, ony se jídla od Ketodiet dávají do mikrovlnky, nebo sis ji jen přihřála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.5.15 10:09

@kivik Prosím tě, do kdy mají u Diet tu dopravu zdarma? Už se mě to tam nezobrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.5.15 10:27

@glorča Já bych se s tím neznervózňovala, u každého je to individuál, prostě bych pokračovala dál a jestli týden navíc 1. fáze nebo ne, to je asi jedno…tak se ještě domluvíme :mrgreen: Z kolika hubneš, ze 70kg? I tak to je přece skvělý výsledek :potlesk:
Doprava zdarma je do 10.5.
Polévky jsem nezkoušela, když jsem objednávala balíčky, tak je tam neměli…a co si matně vzpomínám, tak většinou byly recenze lidí, že je to hnus, hl. ta chřestová. Tak zvažuji, jestli to zkusit třeba teď, ale zas objednat 7ks a pak to nejíst, to je blbé. Je fakt asi lepší si uvařit zeleninu a rozmíchat tam ten prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.5.15 10:29

@glorča Ještě ty kaše ketodiet - já to rozmíchala v shakeru, nalila do misky a dala na 1min. ohřát do mikrovlnky. Teď nevím, jestli ten návod byl na tom napsaný nebo jsem si ho tu někde přečetla, obal už teď u sebe nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
6.5.15 10:54
@kivik píše:
@glorča Ještě ty kaše ketodiet - já to rozmíchala v shakeru, nalila do misky a dala na 1min. ohřát do mikrovlnky. Teď nevím, jestli ten návod byl na tom napsaný nebo jsem si ho tu někde přečetla, obal už teď u sebe nemám :roll:

Návod je na nich napsaný, jen na poslední dodávce bylo špatně uvedené množství vody. Rozmíchávají se ve 120-150ml studené vody a pak se dají na chvíli do mikrovlnky.
Měla by se jíst jedna denně, nekombinovat v ten den s tyčinkama. Prostě tyčinky a kaše jsou hodně výživné a tudíž ne úplně vhodné pro každodenní konzumaci, stejně jako nedietní :lol:

Polévky zatím nejsou. Ochutnávala jsem jednu ze starších a nebylo to tak děsné jako ta od KetoFit, jako míchat polévku do mléka je hnus :roll:

Taky mi váha stagnuje, ve čtvrtek budu končit 3. týden a úbytek 4kg, ale omelety si dělám se šunkou, občas si dám večer sklenici vína a k tomu hrst mandlí, omelety dost solím, takže zadržuju víc víc vody, ale taky 3× týdně cvičím, jsem celkem spokojená.

Pro rozumný přechod do další fáze se zřejmě přeorientuju na http://www.dietalegre.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.5.15 11:02

@matiee @matiee Aha, no proto jsem to měla tak tekuté :mrgreen: Já měla na balíčku napsáno 250-300ml vody, dala jsem tam něco přes 200ml.
Polévky už mají
http://www.ketodiet.cz/…polevky.html
Já myslím, že takové úbytky jsou super a právě reálné, co by nám pomohlo, kdybychom shodily naráz 10kg a pak to hned přibraly. I tak já jsem nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.5.15 15:13

Ahoj, tak podávám reference o Ketoaktiv-palačinka včera vcelku dobrá, ale taková prášková a ještě jsem ji asi hodně vysušila, dnes jsem na sváču měla jogurtový krém s ovocem, to je opravdu lahoda, chuť mléčného koktejlu, vychlazený v ledničce, ten mi chutná, omeleta se slaninou chuťově dobrá, ale oproti Ketofitu sušší, opéká se z obou stran, ta Ketofit je dělaná z mléka, opéká se jen z jedné strany a má opravdu chuť vaječné omelety, tyčinky mám třešeň, výborné, jsem za nákup ráda, zase trošku změna chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
6.5.15 21:46

Můžu se vás ještě zeptat, kde se dají sehnat ty papírky- prožky? V lékárně? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková