Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bessy V lékárně jsem je nesehnala, tak jsem je zakoupila na netu na lekarna. cz: „dp-keto-phan“ (nelze mi sem vložit odkaz).
@glorča Ahoj, díky za recenzi
Tak hlavně, že je to dobré
Objednáváš si ještě něco z diet, zkusíš ty polévky?
Jinak já včera měla ráno k snídani kaši a pak odpo ke kafi 1 tyčinku a přišlo mi, že celý den jím sladké…jak už si člověk odvykl ![]()
A příští ČT musím začít po 3 týdnech 2. fázi…byla jsem vyslána na 4-denní školení s ubytkem i stravou, takže tam už si 1× denně to maso dám ![]()
@kivik Ahojky,člověče nevím, jestli mám objednat, láká mě kaše, ale to už bych fakt měla jen sladké…Ale já si to dost vynahrazuji pomazánkami(tvaroh+kedlubna),grilovanou zeleninou…Právě tu polévku se bojím, aby byla k jídlu…Máš nějakou?
Jinak určitě už jdi do druhého kroku, já chci počkat, až mě váha sleze něco k 63 kg, abych mohla ještě něco shodit v druhé fázi…Dnes 65.2kg.Taky teď dostávám menstr.,bývám hodně nateklá, tak třeba je to důvod zastavení úbytků, tak jsem zvědavá v příštím týdnu…2 krok u vás je 1 jídlo, že? Budu se řídit vaší poradnou, příjde mi pozvolnější, tak snad ještě nějaké to kilo dolů půjde.
Holky, já ty polévky mám, chřestovou i hovězí, na chut dobré nejsou, ale na přípravu mimo domov jsou jednoduché
nemůžu je jíst lžící, piju je na ex, abych to dala
a hned musím hodně zapít vodou ![]()
Jinak statečně bojuju v 1.fázi, za 6,5 týdne 14,5kg, takže dobrý
Taky mám ted před ms, tak už se snad ani nebudu vážit, at neztratím motivaci
![]()
T
@Madel To je krásný výsledek
!Může se takhle dlouho držet 1.fáze?
Jinak mě napadlo porovnat ketofit omeletu a ketoaktiv omeletu a čučím, jako blázen ![]()
Ketofit omeleta v 1 porci obsahuje:bílkoviny-23.8g
sacharidy 11.1g(cukry0.1)g
Tuky 9.8g
enerie 924 kj
vláknina 2.2
Ketoaktiv omeleta 1 porce: bílkoviny 15g
sacharidy 1.1g (cukry 0,5g)
tuky 3.0g
vláknina 0.1g
energie389kj
Ketoaktiv oproti Ketofit má poloviční hodnoty všeho
, musím se mrknout, jak se tam doporučuje jíst!???
Ahoj všem,…
potřebovala bych zhubnout…chodila jsem teď 2 měsíce 3× týdně cvičit a dole jen 1 kg…ani na oblečení jsem nepoznala že by někde něco ubylo…Tak přemýšlím o této dietě…za poslední rok a půl jsem nabrala cca 10 kg a ty musí dolů protože je mě nějak všude moc
Myslíte že mám zkusit ketodiet na 14 dní nebo jen třeba ty jejich proteinový nápoje?
Děkuju moc Lucka
@glorča no v poradně mi řekli, že se může až 8 týdnů, tak se to pokusim vydržet ještě tu chvilku. Potřebuju hubnout fakt hodně, tak jsem si to takhle natáhla.
Glorčo, tvaroh a kedlubna je pro Keto diety blbě, neměla bys mít nic mléčného a kedlubna je do první fáze příliš sladká!
Ale rozumím tomu, že si dáš, já to taky „flákám“ se zakázanými mandlemi…
Madel, super úbytek! Tleskám!
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:19
@matiee Tak přejdi se mnou příští týden
Já to budu mít po 3 týdnech 1.fáze, to si myslím, že bude tak akorát. Jsem hlavně zvědavá, „co“ to se mnou udělá, jestli se to zastaví.
Kedlubna se může 1ks denně.
@lucinka1985 Ahoj, já bych zkusila projít všemi fázemi, 10kg mi přijde už dost. Zkus si koupit ten balíček na 14 dnů a uvidíš, jak se Ti to zalíbí.
Kivik - já přecházím už tak nějak od začátku, jak jsem zjistila
Ale o víkendu si dám alespoň grilovanou rybu.
ad kedlubna - jak kde, KetoDiet ji nemá zakázanou, ale třeba původní DietAlegre, ze které je KetoDiet okopírovaná, ji nepovoluje v první fázi (která je ale stejná jako naše 2., tedy 1 pravé jídlo denně). Stejně tak ořechy, ty se v různých Ketoporadnách píší, že třeba hrst na zahnání chutí, ale Mudr. Rýc je zakazuje i ve 2. fázi.
Koukni na tohle, mě to vcelku zaujalo:
http://www.dietalegre.cz/…out/s10.aspx#…
a další odkazy na vebu alegre…
Příspěvek upraven 26.05.15 v 11:19
@matiee Jo, to já taky…už jsem za dobu 1.fáze měla taky maso…prostě hovězí steak z biofarmy jsem nemohla odmítnout
A my grilovat budeme dnes, takže trochu pstroužka taky ochutnám.
Stránky dietalegre se mi také líbí
Ale právě že mi přijde, že ten jejich systém je méně přísný než u ketodiet, tak jsem myslela, že ta kedlubna tak neva. Já ji měla za 15 dnů asi 4× a hubnu taky, i když ne asi tak moc rychle, ale i tak jsem spokojená ![]()
Jen dnes mám v práci nějakou krizovku, nevzala jsem si tyčinku ke kafi, ani kaši na ráno, takže mám jen koktejl a k obědu jsem měla salát z ledového salátu a rucoly s oliváčem což mě tedy moc neuspokojilo…tak se těším na večerní gril, asi se rozšoupnu s cuketou a žampiony ![]()
Holky, Ketofit taky povoluje kedlubnu a v receptáři na první fázi jsou i pomazánky z tvarohu, jídla se připravují z mléka, zase u nás nejsou mandle
.Prosím až některá budete mít čas, hodíte sem obsah omelety z Ketodiet? Jen bych chtěla porovnat ty hodnoty, překvapilo mě, že ten Ketoaktiv má poloviční gramy ze všeho a i energeticky je s 1 porcí na polovině toho co Ketofit ![]()
Ketodiet slaninová
energ. hodnota ve 100g - 322kcal
bílk.- 68,3
sacharidy - 4,9 z toho cukry 1,5
tuky - 3,2
vláknina 4,5
sodík 1,98