Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@icik Ahoj, já také normálně vařím rodině…a bez ochutnání to neumím
Takže buďto tu trošku prostě „přežiju“ a řeknu si, že mě to nezabije, nebo to pak vyplivnu, pokud by to bylo něco úplně „špatného“ vzhledem ke ketóze.
Tak ať Ti to nadšení dlouho vydrží, já už jsem nadšená 3 týdny
Omeleta s nějakou teplou zeleninou je pro mě také nejlepší okamžik dne ![]()
@kivik tak držím palce na cestě, to zvládneš, určitě se tam bude dát co jíst. Teď jsem si dělala tu hovězí polévku(cibulačku)a je to skoro stejné, jako u Ketofit česnečka, ta mi chutná ještě možná trochu víc, je tam hodně česneku, tak trošku přebíjí tu práškovou chuť. No dobré nejsou, ale jíst se dají…,ale polévky už neobjednávám. Asi už od víkendu taky najedu na 2 fázi, chybí mi kousat maso ![]()
Ahoj holky, dnes jsem začala s ketodiet, mám balíček na 14 dní. No, nevím, co si o tom mám myslet…koktejly jsou v pohodě, ale ty omelety mě smrdí. Prostě je tam něco, co mi vadí. Ale zvládnu to.
Co je nejhorší, že je večer a já se cejtim jako na omdlení. Lehce se mi motá hlava. Tak nevim, co to je…měly jste to některá taky? Zítra jedu do Prahy, snad to do rána přejde… ![]()
Glorčo, maso mi taky chybělo, celou dobu, řešila jsem tou šunkou do omelet (nebo i samotnou), teď mám ty nugety od DietAlegre, zrovna ji mám dnes se salátem. Konzistence spíš jako karbanátek nastavený strouhankou, chuťově ale dobré!
Bessy - pít, solit, dodat draslík, magnezko, víc zeleniny?
@glorča ja jsem druhou fázi začínala.. Přes den koktejly, ale oběd normální. Jako že plátek masa s povolenou zeleninou, nebo tuňák se zeleninou. Kafe s trochou mléka si davam taky.. minimalne tři denne. Mam teprve 11ty den, dole 3,5 kg. Spokojenost velika!
Holky, které si kupujete i pečivo, potřebovala bych se poradit - v jaké fázi ho jíte? A jak? Jsem z té diety už tak zblblá, že to nedokážu sama vymyslet
je to místo keto jídla, takže třeba suchý se zeleninovým salátem nebo je to už třeba ve druhý fázi myšleno jako ten chleba třeba se šunkou? A kde si ho kupujete? Od medidiet? Ten, co aktuálně nemají? ![]()
@bessy Ahoj,mě bylo blbě 3 dny, taky slabost, bolest hlavy(ale jsem migrenik),ale jestli tě to uklidní, dnes musí být asi blbý tlak, normálně se motám od rána, fakt mám divný den
.Vydrž, ono to opravdu po 3 dnech skončí, dělá tom prý přechod na ketózu. Jaké omelety máš(myslím příchu´t?)mě trošku vadí ta slaninová, ale ám ji od Ketoaktiv, taky mě příjde, že má jakoby zvláštní vůni a pachuť, ty od Ketofit(mám česnekovou a sýrovou jsou výborné, úplně bez chu´tových zvláštností ![]()
@matiee Jojo,taky občas ujedu na šunce, ale někdy si dám i maso, když je nouze největší
Mě se ani do druhého kroku nechce, zase vymýšlet, co budu jíst, ale zas to bude pestřejší ![]()
Ahoj holky spolubojovnice
, sleduju Vás a fandím Vám i sobě..Měla jsem ketodiet koktejly a ty mi docela v pohodě chutnaly, ale koupila jsem si min. týden Ketofit koktejl 1260gr, ale prostě já ho nedám. Není špatnej, ale mě nějak nesedl. Koupila jsem ho min. týden za 1500kč, nabízím nyní (odebrala jsem asi 4odměrky - dva koktejly) za 1200kč vč. poštovného. Kdo má zájem, ozvěte se
M.
Ahoj holky tak já dneska jedu 4 den. Cítím se dobře, akorát včera mě chytaly strašně chutě, jak jsem příteli připravovala večeři, ale vydržela jsem. Úbytky zatím nepociťuji a vážit se nechci, mám před menstruací a nechci být zklamaná. Zvážím se až tak za týden, tak snad bude něco dole
![]()
@glorča Ahoj, tak já tu na školení jedu nějakou modifikovanou 2. fázi, je tu hrozný „výkrm“, takže si dávám k obědu a k večeři nějaké maso se zeleninou, což je spíš už podle ketodiet 3.fáze (2 pravá jídla denně), ale podle jiných spíš druhá…no vyhodnotila jsem si to tak, že si pak příští týden doma dám ještě znovu týden 1.fáze, abych se vrátila zpět do „režimu“, a pak najedu na tu druhou. Určitě jsem včera vypadla z ketózy (kterou si teda neměřím, papírky nemám), ale zhřešila jsem dvojkou tramínu…jenže hokej byl tak napínavý a měli jsme tu takový seznamovací večer
Tak jsem šla za trest ráno aspoň běhat ![]()
@icik S tou MS je to asi rozumné, protože u mě teď před ní šla váha dokonce mírně nahoru ![]()
Ahoj holky, dívala jsem se na stránky dietalere a vůbec z toho nejsem moudrá, nějak nechápu, které z těch jídel se můžou v první fázi a pak v těch dalších. Prosím, kdo si tam kupujete a máte to prostudované, můžou se všechny sladká i slaná jídla normálně během jakékoli fáze diety? Pochopila jsem jen, že je tam rozdíl v tyčinkách, také chleba mají v druhé fázi ale dál nevím, co třeba ty jídla se špagetama, pizza…???Už jsem z toho zblblá, chci už přejít do 2 fáze ketodiety
@glorča Ahoj, v online poradně dietalegre jsem našla toto:
Na která jídla si dávat pozor v 1.fázi? - Špagety, parmentier, tyčinky. Vše max 3-4 x týdně ( tedy jedno nebo druhé nebo třetí, ne jedno od každého 3 - 4 x týdně).
Proteinový chleba se může v rozumné míře kdykoliv, nejlépe až od 2.fáze.
Z toho chápu, že ve 2.fázi už jsou možná všechna jejich proteinová jídla.
@kivik Jéje,děkuji, já to tam nějak neobjevila, nechce se mi všechno dopodrobna studovat, škoda, že tam nemají jednoduchý rozpis, co, kdy, kolikrát, to bych potřebovala
.Jak jde školení, držíš se? Začala jsi tedy už 2 fázi? Já se chystám od zítřka, budeme grilovat, tak si dám masíko, už se těším ![]()
Jo, a právě si asi doobjednám ten chleba, už mě pečivo chybí, a taky bych zkusila ty jejich mňamky(dezerty).
Ahoj holky, pokračuji v dietce s Ketofit - váha se nepatrně pohnula, ale na to, jak trpím chutěmi opravdu malinko
Máte někdo zkušenost s touto dietou od firmy Victus? Kamarádka mi jejich produkty doporučovala, sama krásně zhubla. Jinak už nebaštím jen věci od KetFitu, ale udělala jsem si domácí krůtí šunku, zeleniku si také dám, dnes i maso, co jsem dělala rodině - ale jen maso.
Někdo se tu ptal na chléb - právě ten Victus prodává směs na výrobu nízkosacharidového chleba, je to pak asi 20 plátků, prý dlouho vydrží, cena kolem 160,– Také o něm uvažuji, pečivo mi fakt chybí.