Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@glorča BBC je barbecue
Vafle nemám… takže nevím. Ale pokud je někdo měl, šup ses s recenzí
Jo a taky jsem ochutnala jogurtový straciatela dezert a chutnal mi. Myslím, že asi každému nesedne, ale pro mě byl fajn. Teď baštím slané kuličky česnek s něčím (ang.to slovo neznám
) a jsou taky moc dobré.
Můj koktejl Ketofit tedy při nabírání vůbec nelepí, je sypký… tak tedy nevím, co to celé má znamenat. Ale já osobně ze všech těch firem začínám ke ketofitu mít nejmenší důvěru.
Ahoj keťačky…než jsem se pustila do diety, tak jsem si poctivě přečetla celou diskuzi…a jelikož o tom téměř nikdo neví, že tuhle dietu držím, tak bych ráda případné pocity sdílela tu s vámi…
Je mi 34 let, mám 3 děti a dieta je můj věčný kamarád…hlídám se, cvičím, zhubnu…začnu na to prdět a mám to nahoře…
Začala jsem minulé pondělí…mám doma Ketophan, takže si měřím ketózu a zatím jsem v ní byla…dneska jsem trošku ujela, dala jsem do huby kousek dortu (syn měl včera oslavu narozenin)…tak snad jsem z ketózy nevyšla, to by mě naštvalo…jinak se držím…když potřebuju ochutnat nějaké jídlo při vaření rodině, tak ochutnáma vyplivnu…takže se fakt držím…
Bohužel jsem zatí necvičila, ptž mi před týdnem na svatbě ruplo v koleni, tak se šetřím…
Hlavní důvod, proč jsem se vrhla na ketodietu je dovolená u moře za 6 týdnů…tak snad něco zhubnu…zatím mám po týdnu 2,3 kg dole…ale to bude jen voda tuším…
Taky prosím vás chodíte furt na záchod?…to už mě teda štve, v noci musím 2-2×, normálně nepotřebuju vůbec…a přes den jsem co chvíli na záchodě…vypiju cca 2,5 litru tekutin za den k těm koktejlům a jídlům…
Jídla mám od Ketoaktiv, ketofit - namíchaný…a teda občas jsem i zhřešila nějakou klasickou bílkovinou - šunka, sýr, maso, ale na ketózu to vliv nemělo… i když když bych to možná vynechala, tak třeba výsledky by byly lepší…
JO akorát teda nemám ten origoš koktejl, jen ty tablety na ochucení a koupila jsem si protein, co jsem tu někde v diskuzi našla, že je dibrej…a k tomu piju Magnesiu, jím vitamíny, vlákninu, zinek, tak snad mi nic nechybí…
Hlad nemám, občas spíš i zapomenu a kouknu na hodiny a už mám 4 hodiny po jídle a měla bych dávno jíst…ale snažím se těch 5 dávek dát…
Je tu někdo, kdo taky pije protein?… já ho zvolila z finančního hlediska…asi si časem koupím origoš, ale teď jsem nakupovala nějaký ty jídla, tak jsem do toho vrazila skoro 3 tisíce…
No, tak jen něco ke mně… jinak všechny jste šikule, jde vám to krásně to hubnutí…snad i já se budu moct „chlubit“ nějakými výsledky…
![]()
@glorča díky za reakci
Jak to myslíš, abych nedrželqa dietu nějak dlouho? Jako abych si nenatahovala tu první fázi? Já to nemám v plánu. Mám plán po třech týdnech. A chci se toho držet. První fáze 3 týdny atd. Takže tento týden ještě pojedu první fázi a příští týden už najedu na druhou. Ale právě jsem myslela to, že kolikrát člověk nestíhá a připravit omeletu k obědu je jednoduší a rychlejší než třeba kuřecí maso… Tak jestli právě nebude vadit, když se k masu dostanu v té druhé fázi třeba jen 3× týdně, nebo jestli je lepší na něj najet plně, jak je prostě v plánu dané. Ale asi se pokusím se toho držet a každý den si udělat už jedno normální jídlo příští týden…
@HankaB @glorča holky tady ty různé ostatní jídla jíte kdy? Já tomu moc nerozumím? To jíte různé tyčinky atd. a stejně hubnete? A to je máte místo svačiny, nebo je uždibujete během dne? A co tak jíte ještě? A kde bych na to mohla kouknout?
@Masařka1980 Ahoj, vítej tu
2,3kg za první týden je fajn, máš to hezky nastartovaný.
Na wc na dietě taky chodím o dost častěji než normálně, ale já asi tolik předtím nepila. ![]()
Jinak mám podobný „osud“ s dietama jako ty
Taky vždycky zhubnu, pak pár let držím a zase naberu
A teď po druhým porodu je to už úplně příšerný
Ale evidentně jsme objevily dietu, co by mohla pomoct
![]()
@areca to by mě taky zajímalo
pořád nevim
objednala jsem si jako bonus chleba a muffiny od Dietalegre a nic moc teda. U chleba mi vadí, jak je sladký a muffiny jsou jako houba
Tak to jen pro info
Taky už bych asi chtěla zkusit nějaký ty jídla.
Koukala jsem na ten Protifast, co tu včera psala @glorča . Líbí se mi tam spousta věcí, tak asi něco zkusím.
Holky a berete pravidelně nějaký vitamíny nebo doplňky nebo něco?
@areca Ano,myslela jsem tím, abys první fázi nenatahovala na hodně dlouho(myslím, že přidat týden nevadí, ale pokud nejsi sledovaná lékařem, víc jak měsíc bych nedržela).Pokud nestihneš dělat svoje jídlo, koupila bych si šunku, nebo třeba tvarůžky, nebo mozzarelu light a dala bych si to k večeři. Ale ze začátku 2fáze bych klidně třeba 3 x týdně jela omeletu, jen už bych přidala třeba tu kedlubnu, rajče, avokádo, trošku něco s víc cukrem. Já to nedržím úplně dle jejich scénáře, taky si jídla dělám, jak mám čas a jak mě to vyjde.jen jsem teď uvažovala, jestli si raději nepřikoupit nějaké ty vitamíny celkové i s minerály, musím po něčem mrknout.Ty tyčinky mají i u Ketodiet i u Ketoaktiv(tam je kupuji),jsou chutí podobné např. Deli(nejsou tak sladké),ale jsou proteinové, jí se místo 1 jídla, ale opravdu zasytí. Nebo se třeba může mimo režim např. před cvičením. Když mě honí opravdu velká mlsná, dám si půlku tyčky a je to lepší, než zbodnout něco nedovoleného
. Zkušenost s kuličkami a jinými věcmi od ostatních firem nemám, chci zkusit ten Protifast.
@Madel Já si pečivo dělám sama z tvarohu z těch Dukanových stránek(třeba 1 za týden),vyhovuje mě to, je to rychlé a hlavně levné, ale chuť to má také jinou, než normální pečivo.
@Masařka1980 Ahoj,vítej mezi nás
Ze začátku první fáze bych ti doporučila nehřešit, opravdu ty kila pak letí dolů rychleji(vyzkoušeno)
.Obdivuji tě se 3 dětmi, že máš ještě sílu na dietu
.Já mám jen 2 a odhodlávala jsem se velmi dlouho, neboť přežírání mě uklidňovalo nervy…
Tak ať se daří!
@HankaB Tak s těmi koktejly je to opravdu teda záhada, dopiju co mám doma a raději už neobjednám! A je to škoda, že si dělají takovouhle reklamu, je to Česká firma a výrobky, jestli jsem to dobře pochopila. Prosím tě a ty ty kuličky a jiné pochutiny jíš místo jednoho jídla, nebo si je dáváš na chuť kdykoli? Já jsem z těch všech firem už úplně zblbnutá ![]()
@HankaB píše:
@glorča BBC je barbecueVafle nemám… takže nevím. Ale pokud je někdo měl, šup ses s recenzí
Jo a taky jsem ochutnala jogurtový straciatela dezert a chutnal mi. Myslím, že asi každému nesedne, ale pro mě byl fajn. Teď baštím slané kuličky česnek s něčím (ang.to slovo neznám
) a jsou taky moc dobré.Můj koktejl Ketofit tedy při nabírání vůbec nelepí, je sypký… tak tedy nevím, co to celé má znamenat. Ale já osobně ze všech těch firem začínám ke ketofitu mít nejmenší důvěru.
Věřte mi, nechcete recenzi na wafle… to je tak strašně dobrý!!! Zakázala jsem si je kupovat, nechci si zvykat na sladké, tohle je fakt paráda!!! Úžasné oplatky, fakt že jo.
Glorčo, jojo, jezdím do kamenného obchodu, byla jsem i v lékárně na Praze 5, v obchůdku na Smíchově u kina, v Lucerně. Lucerna bývá asi nejlépe zásobená, ale v každém obchodě mají směs různých značek, takže máš široký výběr. Okoukni to na webu, na medidiet mají seznam těch míst a když si je otevřeš, najdeš jejich nabídky.
Madel, už jsem to tu psala - když ti vadí sladká příchuť chlebíků, dej je do toustovače, hodně to pomůže ![]()
Kuličky jsou „na zobání“, Rýc píše, že to není náhrada jednoho jídla, ale občas to dělám tak, že si dám jako 5. jídlo zeleninový salát s jednou dávkou kuliček místo křupinek a když mě za hodinu u televize honí mlsná, sním druhý pytlík.
Jinak jsem se naučila si k omeletám dělat mražený listový špenát s česnekem a dvěma bílky, z brokolice si dělám kaši, s kuřecím masem je fantastická, chce výrazněji ochutit a nedávat moc vody, stačí méně, aby měla konzistenci. Stejně tak si dělám cuketu na kostičky, a protože teď hrozně ujíždím na ředkvičkách (no za 6 Kč velký svazek v Albertu je nejlevnější „zobání“, že
), chci zkusit ještě přidat ředkvičky do míchaných vajíček.
Takže mám spíš opačný problém - najet na klasické jedno jídlo, protože mi hrozně vyhovuje to jejich… Takže mám neustále v zásobě minisyrečky s kmínem, do salátů jsou skvělé, nebo si dám 100g kuřecí nebo libové šunky a k tomu třeba ty chlebíky, nebo omeletu.
Držím pěsti všem, co se do toho pouští!!! Stojí to za to, holky! A hlavně - i kdyby váhový úbytek nebyl tak razantní, jak doufáte - i pár kilo je opravdu velmi výrazně vidět, můžu potvrdit!!! ![]()
@matiee Díky za recenzi
.Já udělala zase objednávju u Protifast, mají teď v akci slané vafle, tak je vyzkouším, pak směs tyčinek, ty mě docházejí, pak směs dezertů v akci a taky ty boloňské špagety. No mám toho doma hodně, ale potřebuji to už trošku měnit, hlavně něco, co se dá vzít s sebou(tyčinky a vafle).U těch vaflí, ty jsou určitě místo jídla, že? Já se tam moc neorientuju, co jsou jen doplňky na mlsní a co jídlo…
Otázka zněla, zda má někdo zkušenosti. Evidentně je nemáte a všeobecný názor má každý.
@Bejbís Otázka je stará 3 roky, my si zde sdělujeme své poznatky a diskutujeme, také se v dietě podporujeme, pokud máš něco přínosného, tak nám to prosím řekni ![]()
@Bejbís píše:
Otázka zněla, zda má někdo zkušenosti. Evidentně je nemáte a všeobecný názor má každý.
Ano, všeobecný názor má každý, proto jsi nám ho přišla sdělit. Děkujeme ti.
Glorčo, Protifast je chuťově velmi povedený, uvidíš, že nebudeš vědět, co dřív ![]()
Holky můžete mi napsat stránky, ze kterých objednáváte výrobky od Protifastu? Nemůžu nic najít.
@icik Ahoj,já teď objednávala z nicelife.cz.Když si dáš do vyhledávače Protifast, vyjede tam Protifast-Nicelife. Mají tam pár akcí, tak jsem to zkusila.