Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@variska Doteď vážila vždy stabilně pořád stejně..
Tak nevím
Možná jsem se dobře vyk…la ráno
![]()
@Terkams to by asi záchod nepobral
, tak buď ráda za ten zázrak, to by se mi taky líbilo ![]()
Ahoj ženy, zítra začínám Ketodiet. Mám koupený koktejlíky a kašičky, tak hurá do toho. Poradíte mi, jestli můžu koktejl dělat z teplé vody? ![]()
@povers Ahoj, můžeš, sama uvidíš jak ti bude nejvíc chutnat, já s těma koktejlama docela bojuju, zvládnu ještě vychlazený, ale teplý bych už nedala. Hodně holkám ale chutná
Ahoj holky
Dnes třetí den a od rána jsem tedy v ketóze (zabarvený 2 políčko ze 3). Na váze 97,6kg z původních 99,2kg - teď už věřím, že jsem pustila jen vodu
Včera bylo možná tělo v šoku z toho nedostatku sacharidů a pustilo hodně vody a nějak se to asi dorovnalo ![]()
Jinak ten první den jsem např. snídala vejce a slaninnu, pak protein a večeřela lilek zapečený jen s trochou koření, oliv. oleje a mozarellou. Včera jsem snídala protein + okurku + plátek sýra a plátek slaniny - abych dala něco do žaludku, který očividně trpí tekutou stravou. k svačině protein, k obědu lilek zapečený s mozarelou, odpoledne zase protein + okurka + 2 plátky sýra a večer už jen 200g plnotučného kefíru abych moc nepřešvihla denní tuky a hlavně bílkoviny ![]()
Stále mě když jen tak ležím v tichu bolí hlava, lehounce…ale když funguju, něco dělám a tak, tak o tom ani nevím…doufám že to přejde a nebude mě to bolet celých 5 týdnů na které plánuji být v ketóze ![]()
Spočítala jsem si, že na velmi rychlý úbytek bych musela mít cca 30g tuků denně, na úbytek váhy tak akorát rychlý 70g a na pomalý úbytek asi 120g a velmi pomalý asi 150g…budu se tedy snažit držet na těch 70g a když se mi pak bude dařit pít proteiny bez žaludku na vodě tak to zkusím aspoň na týden-dva pouze s proteiny ![]()
Ahoj, tak jsem dnes začala, mám žaludek na vodě, pocit na zvracení a bolest hlavy, podle poradkyně z Ketodiet mám skončit, máte někdo podobné příznaky nebo zkušenosti? ![]()
Chtěla jsem to vydržet. Tak nevím.
Ahoj holky! Chystám se také co nevidět začít s KetoDiet, jen by mě ještě na začátek zajímalo, co tak snídáte v první fázi (nepočítám keto-kaše)? ![]()
@povers bylo mi zle první tři dny. Boleni hlavy a slabost. Pak už se to srovnalo a naopak mi přijde že mám vic energie a i lepší náladu. Začínám ted šestý týden.. Zkus vydržet. Dej si třeba nějakou tyčinku, nebo maso na oběd. Ať nemáš jen tekutou stravu..
Ahojte Všichni ![]()
Takže začala jsem s balíčkem ketodiet na 3 týdny. Jsem v pátém dnu a mám dole 3,3 kg
Papkám co nejpoctivěji, ale taky někdy hřeším, ale malinko (plátek sýru, šunky, vajíčko ),ale to se potom snažím vypotit na power plate
denně piju tak 3 litry čisté vody určitě.
Akorát mám prosbu. Vím co Ketóza je, ale nechápu jak přesně se projevuje na těle. Bolí mě hlava a žaludek mám na vodě, stejně jako ostatní holky tady, ale nevím jestli to jsou přesně ty příznaky nebo ta Ketóza.
Kdyby byl někdo tak hodný a vysvětlil mi to ![]()
Všem moc Děkuji ![]()
Ahoj holky, zdravím vás, byla jsem teď s malým ve špitále na trhání nosní mandle…
@30jitka Chi chi, říkala jsem, že ty kaše fakt ale opravdu fakt nejdou sníst, já si jich pár naředila a vypila, ale ty čoko jsem prostě po 3 už nedala
.Alespoň víš, co opravdu nekupovat. Pokud máš ráda krupicovou, opravdu chuťově výborná je od Ketodiet, Ketoaktiv už ji tak dobrou nemá, ale je pořád výborná oproti Ketofit
Mám už vyzkoušeno opravdu hodně jídel, tak můžu referovat
@povers Tohle mě drželo první 3 dny, pak to přestalo, dočetla jsem se, že to způsobuje startování ketózy. Opravdu po 3 dnech mě začalo být dobře. Ale nezvracela jsem.
@matiee @Madel @HankaB @icik Holky zdravím, tak jak vám jde hubnutí? byla jsem teď 3 dny ve špitále s malým takže s sebou jídlo, něco jsem zobala z jejich, ale už jsem ráda, že jsem doma
,bylo to tam složité, každý čučel, proč nejím pečivo, co si to míchám za šejky
Jinak došly mě ty věci z Protifast, takže jsem tam měla slané vafle(jsou dobré),pak nějaké nové tyčinky(koupila jsem si mix tyčinek),jsou také dobré, zse chuťově jiné, než Keto. Objednala jsem si i ty Boloňské špagety kvůli dovolené(pojedeme na konci června do Chorvatska),ty jsou chuťově opravdu výborné(vzhledově už míń) ![]()
@Dejvinka Ahoj,myslám, že ty tvoje příznaky jsou to, že tělo spaluje poslední zbytky cukrů a právě se startuje ketoza.Po 3 dnech by ti to mělo ustat.Je fakt, že někdy slabo mě bylo v první fázi i potom, chce to opatrně s pohybem.
Děkuji moc za odepsání.
Jsem moc ráda, že si mi napsala ![]()
Můžu se zeptat v jaké fázi jsi? ![]()
@Dejvinka Já jedu něco mezi 2 a 3 fází
,záleží, jaký den jsem doma a mám čas si něco chystat, nebo musím někde běhat…Dietu držím asi 2 měsíce.
@glorča tak to já jsem úplný začatečníček
a muzu se zeptat jak dlouho si držela první fáz? ![]()