Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1453
10.6.15 18:07

@variska Doteď vážila vždy stabilně pořád stejně.. :D Tak nevím :D Možná jsem se dobře vyk…la ráno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.6.15 18:11

@Terkams to by asi záchod nepobral :lol:, tak buď ráda za ten zázrak, to by se mi taky líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.6.15 19:40

Ahoj ženy, zítra začínám Ketodiet. Mám koupený koktejlíky a kašičky, tak hurá do toho. Poradíte mi, jestli můžu koktejl dělat z teplé vody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
10.6.15 20:55

@povers Ahoj, můžeš, sama uvidíš jak ti bude nejvíc chutnat, já s těma koktejlama docela bojuju, zvládnu ještě vychlazený, ale teplý bych už nedala. Hodně holkám ale chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
11.6.15 10:15

Ahoj holky :) Dnes třetí den a od rána jsem tedy v ketóze (zabarvený 2 políčko ze 3). Na váze 97,6kg z původních 99,2kg - teď už věřím, že jsem pustila jen vodu :D Včera bylo možná tělo v šoku z toho nedostatku sacharidů a pustilo hodně vody a nějak se to asi dorovnalo :)
Jinak ten první den jsem např. snídala vejce a slaninnu, pak protein a večeřela lilek zapečený jen s trochou koření, oliv. oleje a mozarellou. Včera jsem snídala protein + okurku + plátek sýra a plátek slaniny - abych dala něco do žaludku, který očividně trpí tekutou stravou. k svačině protein, k obědu lilek zapečený s mozarelou, odpoledne zase protein + okurka + 2 plátky sýra a večer už jen 200g plnotučného kefíru abych moc nepřešvihla denní tuky a hlavně bílkoviny :)
Stále mě když jen tak ležím v tichu bolí hlava, lehounce…ale když funguju, něco dělám a tak, tak o tom ani nevím…doufám že to přejde a nebude mě to bolet celých 5 týdnů na které plánuji být v ketóze :-O
Spočítala jsem si, že na velmi rychlý úbytek bych musela mít cca 30g tuků denně, na úbytek váhy tak akorát rychlý 70g a na pomalý úbytek asi 120g a velmi pomalý asi 150g…budu se tedy snažit držet na těch 70g a když se mi pak bude dařit pít proteiny bez žaludku na vodě tak to zkusím aspoň na týden-dva pouze s proteiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.6.15 14:54

Ahoj, tak jsem dnes začala, mám žaludek na vodě, pocit na zvracení a bolest hlavy, podle poradkyně z Ketodiet mám skončit, máte někdo podobné příznaky nebo zkušenosti? :(
Chtěla jsem to vydržet. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nplskova
11.6.15 16:31

Ahoj holky! Chystám se také co nevidět začít s KetoDiet, jen by mě ještě na začátek zajímalo, co tak snídáte v první fázi (nepočítám keto-kaše)? :roll:

• Citovat
  • Upravit
325
11.6.15 19:51

@povers bylo mi zle první tři dny. Boleni hlavy a slabost. Pak už se to srovnalo a naopak mi přijde že mám vic energie a i lepší náladu. Začínám ted šestý týden.. Zkus vydržet. Dej si třeba nějakou tyčinku, nebo maso na oběd. Ať nemáš jen tekutou stravu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.6.15 20:48

Ketóza

Ahojte Všichni :)

Takže začala jsem s balíčkem ketodiet na 3 týdny. Jsem v pátém dnu a mám dole 3,3 kg :) Papkám co nejpoctivěji, ale taky někdy hřeším, ale malinko (plátek sýru, šunky, vajíčko ),ale to se potom snažím vypotit na power plate :) denně piju tak 3 litry čisté vody určitě.

Akorát mám prosbu. Vím co Ketóza je, ale nechápu jak přesně se projevuje na těle. Bolí mě hlava a žaludek mám na vodě, stejně jako ostatní holky tady, ale nevím jestli to jsou přesně ty příznaky nebo ta Ketóza.
Kdyby byl někdo tak hodný a vysvětlil mi to :)
Všem moc Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.6.15 21:00

Ahoj holky, zdravím vás, byla jsem teď s malým ve špitále na trhání nosní mandle…
@30jitka Chi chi, říkala jsem, že ty kaše fakt ale opravdu fakt nejdou sníst, já si jich pár naředila a vypila, ale ty čoko jsem prostě po 3 už nedala :poblion:.Alespoň víš, co opravdu nekupovat. Pokud máš ráda krupicovou, opravdu chuťově výborná je od Ketodiet, Ketoaktiv už ji tak dobrou nemá, ale je pořád výborná oproti Ketofit :lol: Mám už vyzkoušeno opravdu hodně jídel, tak můžu referovat
@povers Tohle mě drželo první 3 dny, pak to přestalo, dočetla jsem se, že to způsobuje startování ketózy. Opravdu po 3 dnech mě začalo být dobře. Ale nezvracela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.6.15 21:16

@matiee @Madel @HankaB @icik Holky zdravím, tak jak vám jde hubnutí? byla jsem teď 3 dny ve špitále s malým takže s sebou jídlo, něco jsem zobala z jejich, ale už jsem ráda, že jsem doma :mrgreen:,bylo to tam složité, každý čučel, proč nejím pečivo, co si to míchám za šejky :lol: Jinak došly mě ty věci z Protifast, takže jsem tam měla slané vafle(jsou dobré),pak nějaké nové tyčinky(koupila jsem si mix tyčinek),jsou také dobré, zse chuťově jiné, než Keto. Objednala jsem si i ty Boloňské špagety kvůli dovolené(pojedeme na konci června do Chorvatska),ty jsou chuťově opravdu výborné(vzhledově už míń) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.6.15 21:21

@Dejvinka Ahoj,myslám, že ty tvoje příznaky jsou to, že tělo spaluje poslední zbytky cukrů a právě se startuje ketoza.Po 3 dnech by ti to mělo ustat.Je fakt, že někdy slabo mě bylo v první fázi i potom, chce to opatrně s pohybem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.6.15 21:38

@glorča

Děkuji moc za odepsání.
Jsem moc ráda, že si mi napsala :)
Můžu se zeptat v jaké fázi jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
11.6.15 21:51

@Dejvinka Já jedu něco mezi 2 a 3 fází :lol:,záleží, jaký den jsem doma a mám čas si něco chystat, nebo musím někde běhat…Dietu držím asi 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.6.15 23:07

...

@glorča tak to já jsem úplný začatečníček :lol: a muzu se zeptat jak dlouho si držela první fáz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková