Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
11.8.13 14:45
@pelikan21 píše:
ty jo, ty jeste prodavaji? Ja je chciiiiiiiiiiii. :dance:

Mají je u nás v Tetě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.8.13 14:45
@Verluka píše:
Mají je u nás v Tetě :pankac:

ty jo, tak to by mohli mit i u nas v Tete. Musim pohledat, pozeptat se a koupit. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.8.13 14:47

Kurnik nemám copy. Stačila by paruka na čarodějnici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.8.13 14:47
@pelikan21 píše:
ty jo, tak to by mohli mit i u nas v Tete. Musim pohledat, pozeptat se a koupit. :dance: :dance: :dance:

Kdyby je neměli, napiš, koupim a pošlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
11.8.13 14:48

@pelikan21 8o V 67 do důchodu? :mrgreen: Tak toho se nedožiju, si to penzijko ani nebudu zakládat :cert:.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.8.13 14:50

@LLenča @denisa 76 já jsem připravena, jen si ještě skáknu zaplavat a za chvilku jsem zde. http://img8.rajce.idnes.cz/…_ubory...jpg

• Citovat
  • Upravit
33916
11.8.13 14:50

@LLenča
Neboj Blacková nás tak protáhne, že by v tom byl čert aby jsme to nerozchodily :mrgreen: :mrgreen:
Tak to věřím a proto já si právě už radši neklekám. Ted zrovna řešíme s manželem jestli přistavět v patře hajzlík. Už chodím docela často čurat i v noci a než slezu a vylezu to naše šílené patro tak je jako ráno :jazyk: :jazyk:
S Blackovou máš naprostou pravdu..hodně moc mě pomohla vyřešit život, když jsem nevěděla jak dál a je to jako moje máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.8.13 14:51

Ahoj slunečnice :lol: Sleduju tuhle diskuzi a prostě se musím zapojit. Příští rok 40, jedno roční dítě a někde ve skrytu duše myslím na druhé :oops: No a nejvíc si uvědomuju tu starobu když zjistím, že se mluví o tom co dáááávno bylo… Cvičky, modrý trenýrky, černý desky, kazeťák, Medůza v televizi, nácvik na spartakiádu… no a já to pamatuju!!! A můj syn usíná při písničkách jako Kotě už spí… Jsi moje máma… atd. No jsem prostě pamětnice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.8.13 14:51
@denisa 76 píše:
@LLenča
Neboj Blacková nás tak protáhne, že by v tom byl čert aby jsme to nerozchodily :mrgreen: :mrgreen:
Tak to věřím a proto já si právě už radši neklekám. Ted zrovna řešíme s manželem jestli přistavět v patře hajzlík. Už chodím docela často čurat i v noci a než slezu a vylezu to naše šílené patro tak je jako ráno :jazyk: :jazyk:
S Blackovou máš naprostou pravdu..hodně moc mě pomohla vyřešit život, když jsem nevěděla jak dál a je to jako moje máma.
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
33916
11.8.13 14:52

@Verluka no proč né..nikdy nevíme jaký taneček nám na ty naše klouby sedne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@K-Black píše:
8o 8o 8o

jako máma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka

@Pehule Kotě už spí u nás taky frčí :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
20385
11.8.13 14:53
@Verluka píše:
Kdyby je neměli, napiš, koupim a pošlu :)

jsi zlaticko… :srdce: :srdce: :srdce:

@Hanullka píše:
@pelikan21 8o V 67 do důchodu? :mrgreen: Tak toho se nedožiju, si to penzijko ani nebudu zakládat :cert:.

tak to mame skoro stejne… Je to hnus, co? :poblion: :poblion: :poblion:

@denisa 76 píše:
S Blackovou máš naprostou pravdu..hodně moc mě pomohla vyřešit život, když jsem nevěděla jak dál a je to jako moje máma.

je to zlaticko… Ja ji taky mam moc a moc rada… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385

Jdu krmit dite… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@denisa 76 :lol: já bych to časem viděla už tak akorát na tanec Svatýho Víta :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.08.13 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová