Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 píše:
ty jo, ty jeste prodavaji? Ja je chciiiiiiiiiiii.
Mají je u nás v Tetě ![]()
@Verluka píše:
Mají je u nás v Tetě
ty jo, tak to by mohli mit i u nas v Tete. Musim pohledat, pozeptat se a koupit.
![]()
@pelikan21 píše:
ty jo, tak to by mohli mit i u nas v Tete. Musim pohledat, pozeptat se a koupit.![]()
![]()
Kdyby je neměli, napiš, koupim a pošlu ![]()
@pelikan21
V 67 do důchodu?
Tak toho se nedožiju, si to penzijko ani nebudu zakládat
.
@LLenča @denisa 76 já jsem připravena, jen si ještě skáknu zaplavat a za chvilku jsem zde. http://img8.rajce.idnes.cz/…_ubory...jpg
@LLenča
Neboj Blacková nás tak protáhne, že by v tom byl čert aby jsme to nerozchodily
![]()
Tak to věřím a proto já si právě už radši neklekám. Ted zrovna řešíme s manželem jestli přistavět v patře hajzlík. Už chodím docela často čurat i v noci a než slezu a vylezu to naše šílené patro tak je jako ráno
![]()
S Blackovou máš naprostou pravdu..hodně moc mě pomohla vyřešit život, když jsem nevěděla jak dál a je to jako moje máma.
Ahoj slunečnice
Sleduju tuhle diskuzi a prostě se musím zapojit. Příští rok 40, jedno roční dítě a někde ve skrytu duše myslím na druhé
No a nejvíc si uvědomuju tu starobu když zjistím, že se mluví o tom co dáááávno bylo… Cvičky, modrý trenýrky, černý desky, kazeťák, Medůza v televizi, nácvik na spartakiádu… no a já to pamatuju!!! A můj syn usíná při písničkách jako Kotě už spí… Jsi moje máma… atd. No jsem prostě pamětnice ![]()
@denisa 76 píše:
@LLenča
Neboj Blacková nás tak protáhne, že by v tom byl čert aby jsme to nerozchodily![]()
Tak to věřím a proto já si právě už radši neklekám. Ted zrovna řešíme s manželem jestli přistavět v patře hajzlík. Už chodím docela často čurat i v noci a než slezu a vylezu to naše šílené patro tak je jako ráno![]()
S Blackovou máš naprostou pravdu..hodně moc mě pomohla vyřešit život, když jsem nevěděla jak dál a je to jako moje máma.
@Verluka no proč né..nikdy nevíme jaký taneček nám na ty naše klouby sedne ![]()
@Verluka píše:
Kdyby je neměli, napiš, koupim a pošlu
jsi zlaticko…
![]()
@Hanullka píše:
@pelikan21V 67 do důchodu?
Tak toho se nedožiju, si to penzijko ani nebudu zakládat
.
tak to mame skoro stejne… Je to hnus, co?
![]()
@denisa 76 píše:
je to zlaticko… Ja ji taky mam moc a moc rada…
![]()
@denisa 76
já bych to časem viděla už tak akorát na tanec Svatýho Víta ![]()
Příspěvek upraven 11.08.13 v 14:53