Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
13.8.13 18:08

Každý je tak mladý, na kolik se cítí..
A nebo ne? :think:

http://1.bp.blogspot.com/…2Bbikini.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.8.13 18:09
@eva valoi píše:
@Damael Ještě že tato diskuze existuje. Zač tedy vyměnit kolobrndu? Já na ní tak ráda jezdím.

Čoveče.. Toť těžká otázka - v našem věku asi za odrážedlo, je stabilnější - když dostaneš za jízdy infarkt, tak si tolik neublížíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
13.8.13 18:46
@Damael píše: Čoveče.. Toť těžká otázka - v našem věku asi za odrážedlo, je stabilnější - když dostaneš za jízdy infarkt, tak si tolik neublížíš :nevim:

odrážedlo? :zed: :zed: :zed:
já myslím, že nejlepší bude vyměnit ji za auto s osobním řidičem :nevim: :nevim: řádně řidiče poučit a označit mu do mapy nejbližší nemocnice.. nikdy nevíš, co se nám v tomhle věku všechno může stát :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 19:35
@Regina Hero píše:
jé, skoro až závidím, je tam krásně… ale zase i tady v Olomouci se mi dobře bydlí… zase máme všechno po ruce… ideální by bylo mít tam babičku a jezdit tam na prázdiny… :mrgreen:

Tak to mame presne my, babicku s dedou na prazdniny a na navstevy a my bydlime jinde, asi 320km od nich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 19:38
@eva valoi píše:
@Damael Ještě že tato diskuze existuje. Zač tedy vyměnit kolobrndu? Já na ní tak ráda jezdím.

A co takhle rolator, ten vozicek co pred sebou tlaci duchodci? To si v pripade nahle unavy na to i sednout muzes a jeste do toho das kabelku at te z ni neboli ramena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 19:39
@Damael píše:
Každý je tak mladý, na kolik se cítí..
A nebo ne? :think:http://1.bp.blogspot.com/…2Bbikini.jpg

8o tusim, ze se citi pani tak na 20 :think:Ale odvahu ma, odvazna a svizna pani to je, to je musi nechat :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
13.8.13 19:42
@Damael píše:
Ona je to snad nějaká epidemie, nebo co 8o

Jisteze je, jenze to si malo ktera pripusti a uz vubec se o tom zadna nezmini neb ma strach, ze ji zavrou na izolaci :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.8.13 20:07

@Haku A hurá do Kauflandu na kuřata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.8.13 06:25

Dobré ránko stařky moje :mavam: :mavam:
omlouvám se za absenci, ale byla jsem mimo comp a já se s tím debilním sráčem dotykáčem fakt rozčilovat nebudu :cert: :cert:
V po něco blbě muselo zářit. Jela jsem po dálnici a potkala jsem asi 20aut co budto měnilo rezervu nebo čekalo na odtah 8o
Si vůbec neumím představit kdyby se mě něco podobného stalo a ještě na dálnici. Měnit rezervu tak se týden nehnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.8.13 06:29

Jinak jsem byla za Blackovou a pozdravuje vás http://www.horyinfo.cz/…120_babi.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.13 07:57
@denisa 76 píše:
Jinak jsem byla za Blackovou a pozdravuje vás http://www.horyinfo.cz/…120_babi.jpg

zase zhubla… chuděra… ten zdravý životní styl jí vůbec nedělá dobře… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 08:40

@denisa 76 ja menit rezervu tase taky tyden nehnu, ale z mista :oops: Leda by ji nejaka dobra duse vymenila za me :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 08:46
@Haku píše:
@denisa 76 ja menit rezervu tase taky tyden nehnu, ale z mista :oops: Leda by ji nejaka dobra duse vymenila za me :think:

ja volam domu, aby nekdo prijel… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.13 08:46

Já bych rezervu neměnila, protože bych ji nejspíš z našeho Drobka ani nesundala… a kdyby jo, tak by mě asi připleštila a já zůstala rozpláclá na zemi pod ní…
Od toho je asistenční služba, číslo na ni je u kartičky od povinného ručení ;) naštěstí… oni už si s tím poradí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.8.13 08:51

@Haku taky bych se do tak náročného úkolu nepouštěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová