Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
14.8.13 09:11

@pelikan21 jedině Land Rover… ten projede všechno… a dnes už to není zas taková investice… ojeté koupíš za pár kaček…
No nic, kafe dopito, jdu tvořit hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 09:19
@Regina Hero píše:
@pelikan21 jedině Land Rover… ten projede všechno… a dnes už to není zas taková investice… ojeté koupíš za pár kaček…
No nic, kafe dopito, jdu tvořit hodnoty…

Land Rover je nadherny… A jak to mas s nahradnimi dily? My prave kupujeme Citroeny, protoze mame kluka, co dovazi ruzne (i rozbite na nahradni dily) a ma velmi levnou opravnu a je to kamarad, takze u nej mame nahradni dily levne a i opravy levne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 09:19

@Regina Hero ja zase pujdu delat koprovku… ;)

A kafe uz mam taky dopity… :( :( :( No, uvazuji jeste o jednom… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.13 09:22

@pelikan21 náhradní díly jsou kupodivu docela levné, dají se v pohodě sehnat… navíc mezi landroveristy jsou snad všichni mezi sebou kamarádi, takže dvě firmy s náhradními díly mají kamarádi, jinak se bez problémů dají za stejné peníze sehnat přímo z Anglie… a 90% věcí si manžel opraví sám… jinak servis na LR mají další tři kámoši… hahaha… my se totiž ze srazů všichni tak nějak známe a kamarádíme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 09:25
@Regina Hero píše:
@pelikan21 náhradní díly jsou kupodivu docela levné, dají se v pohodě sehnat… navíc mezi landroveristy jsou snad všichni mezi sebou kamarádi, takže dvě firmy s náhradními díly mají kamarádi, jinak se bez problémů dají za stejné peníze sehnat přímo z Anglie… a 90% věcí si manžel opraví sám… jinak servis na LR mají další tři kámoši… hahaha… my se totiž ze srazů všichni tak nějak známe a kamarádíme… ;)

vidis, tak to zni super… nejaky offroad je muj sen, uvidime, reknu manzelovi a musime se nejak rozhodnout… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.13 09:28

@pelikan21 jasně, já taky básnila a básnila, až ho máme… třeba se pak potkáme někde na srazu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 09:37
@Regina Hero píše:
@pelikan21 jasně, já taky básnila a básnila, až ho máme… třeba se pak potkáme někde na srazu… ;)

to by bylo super, ale u nas to prichazi v uvahu tak za par let, protoze nejak porad sypeme penizky do baraku… :( A na moje vysnene auticko musim chvili pockat… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.8.13 11:27

Se zavlníš a něco - spíš někoho - si stopneš.

@denisa 76 píše:
Dobré ránko stařky moje :mavam: :mavam:
omlouvám se za absenci, ale byla jsem mimo comp a já se s tím debilním sráčem dotykáčem fakt rozčilovat nebudu :cert: :cert:
V po něco blbě muselo zářit. Jela jsem po dálnici a potkala jsem asi 20aut co budto měnilo rezervu nebo čekalo na odtah 8o
Si vůbec neumím představit kdyby se mě něco podobného stalo a ještě na dálnici. Měnit rezervu tak se týden nehnu :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
14.8.13 11:30

Volala si na Ředitelství silnic a dálnic :mrgreen:.

@denisa 76 píše:
jj to taky..tentokrát jsem taky myslela, že předčasně porodím a nejlepší úsek je Slaný - Praha..dálnice a zpomalení na 60-80km..důvod je ten, aby nemuseli z těch děr platit rozmlácený nápravy :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Silky123
14.8.13 13:56

Tak jste mě, holky, dostaly. Vzpomínala jsem, jak nás lektor v autoškole učil měnit kola, bylo nás tam 9 holek a 2 kluci. Sranda největší, my všechny načančaný (mladý dvacítky), pomalu v lodičkách - a už se jelo. Tam mi to šlo hodně dobře.

Jenže, pak jsem píchla v zimě ( u nás tak - 20), hlavní silnice, která vede asi 7 km lesy, nikdo tam moc nejezdí, tedy v zimě. Byla příšerná zima, já nemohla sundat píchlou gumu. Zrovna vyjížděl od lesa mladej klučina na běžkách a když viděl, co tam provádím, tak sundal lyže a za minutu bylo hotovo. Pak jsem píchla ještě párkrát, když to bylo poblíž našich, tak můj úžasný důchodový tatínek okamžitě přispěchal a pomohl, když to bylo dál, tak se vždycky někdo našel, když viděl, jak jsem u toho ukoptěná a vzteklá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21911
14.8.13 14:03

@Silky123 troufam si rici, ze by mi taky urcite nekdo pomohl, dokazi totiz udelat takovy kukuc jako kocourek v Shrekovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.8.13 14:29

@Haku

U mě to nebylo kukučem, ale lítostí, protože jsem byla schopná u tý gumy brečet a kopat do ní, proč mi to dělá :)

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.8.13 14:46

Chlapec asi nevěděl, že má dávat bacha na vzteklý baby :mrgreen:.

@Silky123 píše:
@HakuU mě to nebylo kukučem, ale lítostí, protože jsem byla schopná u tý gumy brečet a kopat do ní, proč mi to dělá :)
  • Citovat
  • Upravit
23847
14.8.13 15:53

Čau rašple :mavam: Teda, tady se to zvrhlo, den tu nejsem a už pícháte gumy :-O 8o :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 16:26
@Gina108 píše: Čau rašple :mavam: Teda, tady se to zvrhlo, den tu nejsem a už pícháte gumy :-O 8o :-O
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová