Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 jedině Land Rover… ten projede všechno… a dnes už to není zas taková investice… ojeté koupíš za pár kaček…
No nic, kafe dopito, jdu tvořit hodnoty…
@Regina Hero píše:
@pelikan21 jedině Land Rover… ten projede všechno… a dnes už to není zas taková investice… ojeté koupíš za pár kaček…
No nic, kafe dopito, jdu tvořit hodnoty…
Land Rover je nadherny… A jak to mas s nahradnimi dily? My prave kupujeme Citroeny, protoze mame kluka, co dovazi ruzne (i rozbite na nahradni dily) a ma velmi levnou opravnu a je to kamarad, takze u nej mame nahradni dily levne a i opravy levne…
@Regina Hero ja zase pujdu delat koprovku… ![]()
A kafe uz mam taky dopity…
No, uvazuji jeste o jednom…
![]()
@pelikan21 náhradní díly jsou kupodivu docela levné, dají se v pohodě sehnat… navíc mezi landroveristy jsou snad všichni mezi sebou kamarádi, takže dvě firmy s náhradními díly mají kamarádi, jinak se bez problémů dají za stejné peníze sehnat přímo z Anglie… a 90% věcí si manžel opraví sám… jinak servis na LR mají další tři kámoši… hahaha… my se totiž ze srazů všichni tak nějak známe a kamarádíme… ![]()
@Regina Hero píše:
@pelikan21 náhradní díly jsou kupodivu docela levné, dají se v pohodě sehnat… navíc mezi landroveristy jsou snad všichni mezi sebou kamarádi, takže dvě firmy s náhradními díly mají kamarádi, jinak se bez problémů dají za stejné peníze sehnat přímo z Anglie… a 90% věcí si manžel opraví sám… jinak servis na LR mají další tři kámoši… hahaha… my se totiž ze srazů všichni tak nějak známe a kamarádíme…
vidis, tak to zni super… nejaky offroad je muj sen, uvidime, reknu manzelovi a musime se nejak rozhodnout… ![]()
@pelikan21 jasně, já taky básnila a básnila, až ho máme… třeba se pak potkáme někde na srazu… ![]()
@Regina Hero píše:
@pelikan21 jasně, já taky básnila a básnila, až ho máme… třeba se pak potkáme někde na srazu…
to by bylo super, ale u nas to prichazi v uvahu tak za par let, protoze nejak porad sypeme penizky do baraku…
A na moje vysnene auticko musim chvili pockat…
![]()
Se zavlníš a něco - spíš někoho - si stopneš.
@denisa 76 píše:
Dobré ránko stařky moje![]()
omlouvám se za absenci, ale byla jsem mimo comp a já se s tím debilním sráčem dotykáčem fakt rozčilovat nebudu![]()
V po něco blbě muselo zářit. Jela jsem po dálnici a potkala jsem asi 20aut co budto měnilo rezervu nebo čekalo na odtah
Si vůbec neumím představit kdyby se mě něco podobného stalo a ještě na dálnici. Měnit rezervu tak se týden nehnu
Volala si na Ředitelství silnic a dálnic
.
@denisa 76 píše:
jj to taky..tentokrát jsem taky myslela, že předčasně porodím a nejlepší úsek je Slaný - Praha..dálnice a zpomalení na 60-80km..důvod je ten, aby nemuseli z těch děr platit rozmlácený nápravy
Tak jste mě, holky, dostaly. Vzpomínala jsem, jak nás lektor v autoškole učil měnit kola, bylo nás tam 9 holek a 2 kluci. Sranda největší, my všechny načančaný (mladý dvacítky), pomalu v lodičkách - a už se jelo. Tam mi to šlo hodně dobře.
Jenže, pak jsem píchla v zimě ( u nás tak - 20), hlavní silnice, která vede asi 7 km lesy, nikdo tam moc nejezdí, tedy v zimě. Byla příšerná zima, já nemohla sundat píchlou gumu. Zrovna vyjížděl od lesa mladej klučina na běžkách a když viděl, co tam provádím, tak sundal lyže a za minutu bylo hotovo. Pak jsem píchla ještě párkrát, když to bylo poblíž našich, tak můj úžasný důchodový tatínek okamžitě přispěchal a pomohl, když to bylo dál, tak se vždycky někdo našel, když viděl, jak jsem u toho ukoptěná a vzteklá ![]()
@Silky123 troufam si rici, ze by mi taky urcite nekdo pomohl, dokazi totiz udelat takovy kukuc jako kocourek v Shrekovi ![]()
U mě to nebylo kukučem, ale lítostí, protože jsem byla schopná u tý gumy brečet a kopat do ní, proč mi to dělá ![]()
Čau rašple
Teda, tady se to zvrhlo, den tu nejsem a už pícháte gumy
![]()
@Gina108 píše: Čau rašpleTeda, tady se to zvrhlo, den tu nejsem a už pícháte gumy
![]()
![]()