Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haku píše:
Tak ja letos delala jahodovou, merunkovou mameste z lonska.Jako marmelady domaci jsou u nas bezne a velmi oblibeneA tricka na raminka? To se jako v nasem veku nesmi
To ja bezne a i s kratkymi kratasy, ohhh jeee
Kouknete samy, pak smaznu at me nekdo nebombarduje v SZ jedovatymi slovy
tak takhle chodim taky, ale do mesta radeji ne, aby me neukamenovaly (mlade matky, to vis, male mesto)…
Ale frajerka… kolik, ze Ti je? Nejsi tady spatne? Tohle je 30+…
![]()
@pelikan21 a jinak ja tak skocim klidne i do auta a hura nakoupit, ale uznavam, ze mam anonymitu trosku vetsiho mesta (Viden) ![]()
@Haku píše:
@pelikan21 v zari mi bude 41,to jsem tu spravne, ne![]()
to je nesmysl…
Tak to musi byt hrozne stara fotka…
Budto rekni pravy vek nebo dej aktualni fotku…
![]()
@Haku píše:
@pelikan21 a jinak ja tak skocim klidne i do auta a hura nakoupit, ale uznavam, ze mam anonymitu trosku vetsiho mesta (Viden)
tak to jo. My jsme prave na hodne malem meste a kdyz se „uprdnes“ na jednom konci, tak za 5 minut to vedi na druhem (ale v uplne jinem podani)…
![]()
@pelikan21 píše:
to je nesmysl…![]()
![]()
Tak to musi byt hrozne stara fotka…
![]()
![]()
Budto rekni pravy vek nebo dej aktualni fotku…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krasna to poklona,dekuji.Tebe uz nikdy nezapomenu
![]()
@pelikan21 mimochodem aktualnejsi by byla az z dneska, ta co jsem tu dala je z minuleho tydne z dovolene ![]()
@Haku Počkej, to seš ty na tý fotce? To není dcera? Tak to tě asi vyloučíme z rašplí ![]()
@Jemys píše:
@Haku Počkej, to seš ty na tý fotce? To není dcera? Tak to tě asi vyloučíme z rašplí
Jezis holky, uz asi budu cervenat
Ano, na te fotce jsem ja minuly tyden na dovolene v Tirolsku.Na profilovce jsem to taky ja. Starsi dcera vypada takto ![]()
@Jemys @Tiger-lily ja jsem pro okamzite vyrazeni @Haku z teto diskuze, protoze budto nam nehorazne lze nebo ji odted budu zavidet jako blazen…
![]()
@Haku jako, vypadas jako starsi sestra svoji dcery. To je taaaaaaaaaak nespravedlive…
![]()
ne, fakt. Vypadas naprosto uzasne…
Kdybych Tvoji fotku videla nekde mimo, tak bych NIKDY nerekla, ze Ti je tolik (vlastne bych nerekla ze je ti 30, natoz 41. - ty voe, me to nejde ani napsat, natoz vyslovit)…
![]()
@pelikan21
Já doufám, že tak taky budu ve 40 vypadat.
Tak místo vyřazení navrhuju vytáhnout informace, jak to dělá. ![]()
@Tiger-lily píše:
@pelikan21![]()
![]()
Já doufám, že tak taky budu ve 40 vypadat.
Tak místo vyřazení navrhuju vytáhnout informace, jak to dělá.
hele, to vubec neni spatny napad…
Nejdriv to zkusime po dobrem a kdyz nepomuze, tak zkusime muceni.
![]()
@pelikan21
Správně. Musí nám poslat elixír mládí, po dobrém nebo po zlém. ![]()
@Tiger-lily píše:
@pelikan21![]()
Správně. Musí nám poslat elixír mládí, po dobrém nebo po zlém.
presne, naprosty souhlas…
![]()