Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20385
14.8.13 19:45
@Haku píše:
Tak ja letos delala jahodovou, merunkovou mameste z lonska.Jako marmelady domaci jsou u nas bezne a velmi oblibene ;) A tricka na raminka? To se jako v nasem veku nesmi 8o To ja bezne a i s kratkymi kratasy, ohhh jeee :oops: Kouknete samy, pak smaznu at me nekdo nebombarduje v SZ jedovatymi slovy :oops:

tak takhle chodim taky, ale do mesta radeji ne, aby me neukamenovaly (mlade matky, to vis, male mesto)… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale frajerka… kolik, ze Ti je? Nejsi tady spatne? Tohle je 30+… :cert: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 19:45

@pelikan21 v zari mi bude 41,to jsem tu spravne, ne :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 19:47

@pelikan21 a jinak ja tak skocim klidne i do auta a hura nakoupit, ale uznavam, ze mam anonymitu trosku vetsiho mesta (Viden) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 19:50
@Haku píše:
@pelikan21 v zari mi bude 41,to jsem tu spravne, ne :think: :nevim:

to je nesmysl… :cert: :cert: :cert: Tak to musi byt hrozne stara fotka… :cert: :cert: :cert: Budto rekni pravy vek nebo dej aktualni fotku… :cert: :cert: :cert: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 19:51
@Haku píše:
@pelikan21 a jinak ja tak skocim klidne i do auta a hura nakoupit, ale uznavam, ze mam anonymitu trosku vetsiho mesta (Viden) :mrgreen:

tak to jo. My jsme prave na hodne malem meste a kdyz se „uprdnes“ na jednom konci, tak za 5 minut to vedi na druhem (ale v uplne jinem podani)… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 20:02
@pelikan21 píše:
to je nesmysl… :cert: :cert: :cert: Tak to musi byt hrozne stara fotka… :cert: :cert: :cert: Budto rekni pravy vek nebo dej aktualni fotku… :cert: :cert: :cert: :hug: :hug: :hug:

Krasna to poklona,dekuji.Tebe uz nikdy nezapomenu :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 20:04

@pelikan21 mimochodem aktualnejsi by byla az z dneska, ta co jsem tu dala je z minuleho tydne z dovolene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
14.8.13 20:05

@Haku Počkej, to seš ty na tý fotce? To není dcera? Tak to tě asi vyloučíme z rašplí :zed:

• Citovat
  • Upravit
35438
14.8.13 20:06

@pelikan21 Tobě je 30+? Ty jedna rašple. :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.8.13 20:07
@Jemys píše:
@Haku Počkej, to seš ty na tý fotce? To není dcera? Tak to tě asi vyloučíme z rašplí :zed:

Jezis holky, uz asi budu cervenat :oops: Ano, na te fotce jsem ja minuly tyden na dovolene v Tirolsku.Na profilovce jsem to taky ja. Starsi dcera vypada takto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 20:35

@Jemys @Tiger-lily ja jsem pro okamzite vyrazeni @Haku z teto diskuze, protoze budto nam nehorazne lze nebo ji odted budu zavidet jako blazen… :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Haku jako, vypadas jako starsi sestra svoji dcery. To je taaaaaaaaaak nespravedlive… :cert: :hug: :hug: :hug:

ne, fakt. Vypadas naprosto uzasne… :) Kdybych Tvoji fotku videla nekde mimo, tak bych NIKDY nerekla, ze Ti je tolik (vlastne bych nerekla ze je ti 30, natoz 41. - ty voe, me to nejde ani napsat, natoz vyslovit)… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 20:39

@pelikan21 :cert: :cert: :cert: Já doufám, že tak taky budu ve 40 vypadat. ;) Tak místo vyřazení navrhuju vytáhnout informace, jak to dělá. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 20:42
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :cert: :cert: :cert: Já doufám, že tak taky budu ve 40 vypadat. ;) Tak místo vyřazení navrhuju vytáhnout informace, jak to dělá. :jazyk:

hele, to vubec neni spatny napad… :think: :think: :think: Nejdriv to zkusime po dobrem a kdyz nepomuze, tak zkusime muceni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.8.13 21:01

@pelikan21 :lol: :lol: Správně. Musí nám poslat elixír mládí, po dobrém nebo po zlém. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
14.8.13 21:04
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 :lol: :lol: Správně. Musí nám poslat elixír mládí, po dobrém nebo po zlém. :cert:

presne, naprosty souhlas… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová