Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
10.11.14 21:55
@Sluka píše:
Tak jedinou tvoji fotografii znám s krátkými vlnami, čili předpokládám, že jsi se vzala rovnou břitvou? :lol:

ježíš, jenom to ne, mám děsně šišatou hlavu… ale před týdnem jsem to vzala tak pět cm na délku… takže už to mám zase jako na té fotce… teď nemyslím jako Simon… :mrgreen:
No, ale vlastně zase o moc delší nebo kratší než on to asi nemám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.11.14 21:58
@Sluka píše:
informujte mě, na který sraz pojede @Larr, abych se mu vyhla, jinak budu první na ráně :mrgreen:
:think: To nevím…mě by asi taky nevystála…mě se kamarádi ptají, kdy se jako mezi tím svým kecáním nadechuju… :nevim: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20155
10.11.14 22:13
@S.Ivanka píše: :think: :think: :think: neblbni tolik…udřeš se…já tedy ležím a odpočívám, dneska jsme měli imatrikulaci, tak mám konečně opravdového vysokoškoláka :palec: :palec: :palec:

Taky jsem na to hodila bobek - chvíli poté, co se vzbudila mladá a z postele se přestěhovala ke mně do klína :cert:
Moc ti gratuluji, chce se mi ronit slzy, a to nejsem ve tvé kůži :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.11.14 22:14
@Jemys píše: :think: To nevím…mě by asi taky nevystála…mě se kamarádi ptají, kdy se jako mezi tím svým kecáním nadechuju… :nevim: :mrgreen:

Supeeer, já toho moc nenakacám - budeme se doplňovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.11.14 22:15
@Regina Hero píše:
ježíš, jenom to ne, mám děsně šišatou hlavu… ale před týdnem jsem to vzala tak pět cm na délku… takže už to mám zase jako na té fotce… teď nemyslím jako Simon… :mrgreen:
No, ale vlastně zase o moc delší nebo kratší než on to asi nemám… :think:

Tak pak je to richtik 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.11.14 22:28
@Sluka píše:
Supeeer, já toho moc nenakacám - budeme se doplňovat :palec:

8o 8o Nenamluvíš??? A sakra…to Ti tak za deset minut polezu na nervy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3065
10.11.14 22:58
@Sluka píše:
Taky jsem na to hodila bobek - chvíli poté, co se vzbudila mladá a z postele se přestěhovala ke mně do klína :cert:
Moc ti gratuluji, chce se mi ronit slzy, a to nejsem ve tvé kůži :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: díííky :hug: :hug: :hug: :hug:
tedy nepochopila jsem na strojní fakultě mezi čtyřmi sty studenty celé 4 studentky…že by ráj na zemi???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.11.14 23:09
@Jemys píše:
8o 8o Nenamluvíš??? A sakra…to Ti tak za deset minut polezu na nervy :mrgreen:

Neboooj, jsem odcházecí typ, odcházím :mrgreen:
Já měla na tohle úžasného ex - on byl taky takový, furt musel být středem pozornosti (miloval obdiv), strašně toho nakecal a strašně rád se družil. Přesný můj opak. Tak toho jsem vždycky vystrčila do první linie a já zpovzdálí pozorovala a vychutnávala - dokonalý :palec:
Teď mám chlapa taky nemluvícího, což je super, když jsme spolu (my přijdeme do Brna, a on řekne: „Brno“ :mrgreen: ), ale zase blbý ve společnosti :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.11.14 23:12
@S.Ivanka píše: :hug: :hug: :hug: :hug: díííky :hug: :hug: :hug: :hug:
tedy nepochopila jsem na strojní fakultě mezi čtyřmi sty studenty celé 4 studentky…že by ráj na zemi???

Pro ty čtyři zajisté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.11.14 23:15
@Sluka píše:

asi tak jsem to myslela, akorát při složité matematice co mi tu syn předvádí každý den - jak já říkám úkoly od mimozemšťanů - nechápu ty holky jak to zvládají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.11.14 23:18

@S.Ivanka Znám jednu barbínu, co to vystudovala, a jde to.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.11.14 23:19
@Sluka píše:

jo a tři z nich jsou babochlapi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.11.14 23:23
@Regina Hero píše:
jo a tři z nich jsou babochlapi… ;)

to neeee fakt hezké holky, tipla bych téměř na modelky, ale pokud jsou jen okrasou třídy, ta matika fakt jetá, nedávno psali zápočtový test a říkal že už dva hoši ukončili studium…synátor je zatím cca na 4Otém místě, matika ho vždy bavila, takže technický obor byl jasný, já sice chtěla aby šel na Matfyz, ale to by musel do Prahy, takto je přeci jen doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.11.14 23:28

@S.Ivanka manžel má elektrofakultu a měli v ročníku dvě holky… a dokončily to… jedna prý šikovná, pěkná a ta druhá prý byla jako škaredý chlap… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.11.14 23:37
@Regina Hero píše:
@S.Ivanka manžel má elektrofakultu a měli v ročníku dvě holky… a dokončily to… jedna prý šikovná, pěkná a ta druhá prý byla jako škaredý chlap… ;)

no já dneska na té imatrikulaci potkala hobita, Hagrida, a další obludky z televize, všichni hoši v obleku až na jednoho chytrolína ve svetru s nápisem - také asi chtěl šokovat jak Sedláček na hradě…jen chlapec nebyl pro svou výšku ani vidět. No divná to společnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová