Dobrý den, maminky, poraďte mi prosím pěknou knížku pro bystrou desetiletou slečnu. Chtěla bych nějakou novinku, čte hodně, tak abych se netrefila do něčeho, co má… Děkuji D.
Knížka pro desetiletou slečnu
Dcera dostala k narozeninam Tuto a jeste druhy dil /nezavisly/ na tabore a moc se ji libila.
Betty MacDonald - Paní Láryfáry.
Novinka to není (její maminky by ses přeptat nemohla?), ale pro desetiletou holčinu, co ráda čte, jak stvořená.
Velká kniha drobné havěti – v odkazu nějaká recenze s ukázkou ilustrací. Novinka a pro bystrou holčičku to bude pěkné prohlížení a počtení, myslím si. Já ji kupuji jen o pár let starší neteři. Snad se nebude štítit hmyzáků, ale zvídavá je na tyhle věci dost, tak snad knihu ocení. Mně se líbí moc.
@Dasa S.
Knížka „Domov pro Marťany“ - je právě o desetileté, co sama vypráví
o svém životě nebo „Kouzlo voodoo“, to je jako detektivka.
Ahoj všem, díky za rady. Nakonec jsem po dohodě s její maminkou koupila knížku komiksů s příběhy čtyřlístku (Fifinka, Vavřinec…).
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.