Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin ten druhý, mám ráda kočárky neutrálních barev, a tenhle je zajímavý i strukturou látky, jen teda nevím jak to bude praktické ![]()
Kristovanoho, tož to napiš rovnou, že nemáš názor a podle celoemiminovského hlasování se rozhodneš
. Béžový je dle mne hezčí.
@Poison Ivy píše:
Kristovanoho, tož to napiš rovnou, že nemáš názor a podle celoemiminovského hlasování se rozhodneš. Béžový je dle mne hezčí.
bez si otravovat nekam jinam náno
@vsetin píše:@Poison Ivy píše:
Kristovanoho, tož to napiš rovnou, že nemáš názor a podle celoemiminovského hlasování se rozhodneš. Béžový je dle mne hezčí.bez si otravovat nekam jinam náno
Ty jsi ale neurotická. Nána je tu někdo úplně jinej, soráč, ale neumíš se rozhodnout ani kterej kočárek? Pořiď si zahradnický kolečko
![]()
@vsetin měla jsem černý kočárek trojkombinaci casualplay a teď mám golfáč inglesina trip béžový a na černé je vidět vše mnohem víc. Do bílé bych nešla, ale ta béžová je pro nás praktická
Já bych doporučila se ještě nad tím laretem zamyslet, je nádherný, to nemuzu popřít, ale šílené nepraktický, bude ti z toho uzko.
Mám ten béžový a jsem na max spokojená, je takový neokoukaný a slyším na něj jen samou chválu ![]()
Http://www. kocarky-ostrava. cz/katalog/kocarky-1/tako-laret-black-133/kombinovany-kocarek-tako-laret-black-ruzovy-143/#
http://www.kocarky-ostrava.cz/…atalogu-297/
ahoj tak ktery?