Kočárek pro dvojčátka - který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2837
27.3.12 07:47

Dorjan

Ahoj holky, jsem zatím také na začátku (9tt), ale po kočárku na dvojčátka pokukuju už teď… Líbí se mi Dorjan Danny Sport Twin. Má s ním někdo zkušenost? I ta cena mi nepřijde tak hrozná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.3.12 08:11

Ahoj Verulínku, tak cena příznivá je, když jsem čekala dvojčátka, taky jsem o něm uvažovala, ale má víc záporů, jak kladů. Je šíleně těžký, neskladný, má úzké sedačky na sporťáku, takže až budou mimi větší, tak v zimě tam budou jak sardinky. Byla jsem na výstavě kočárků a tam měla možnost zkouknout více twin kočárků a tento patří k těm horším. To je můj osobní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
27.3.12 08:15
@Verulín86 píše:
Ahoj holky, jsem zatím také na začátku (9tt), ale po kočárku na dvojčátka pokukuju už teď… Líbí se mi Dorjan Danny Sport Twin. Má s ním někdo zkušenost? I ta cena mi nepřijde tak hrozná.. :nevim:

Kamarádka ho má a na podzim už nadávala - holky se narodily v prosinci - musela v listopadu koupit golfky (naštěstí ji to ve městě nevadí), který prostě za něj rovnou vyměnila, protože neměla prachy koupit další sporták . Hlavně jí šíleně vadila váha a protože má děti normoš velikostí, tak se s fusakama nevešly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.3.12 08:20

Myslím si, že je lepší zainvestovat více peněz do kočárku, kor když je pro dvojčata. Investice se ti určitě vrátí v podobě příjemné a pohodové manipulace! Já mám EW, stál sice 35tis., ale nelituji. Kdyby měl někdo zájem, budu ho prodávat, je ještě v záruce :D a v perfektním stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
27.3.12 08:23

taky investice do EW nelituju - ale nestál mě tolik, koupila jsem jen nový sporťák, korbičky už po jedněch dvojčatech a bohatě to stačilo - nebylo ani znát používání ;-) I s autosedačkama jsme se vešly do 25tis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
griet2
27.3.12 17:44

Tak my máme Teutonii a přijde mi naprosto skvělá. Pro děti dostatečně prostorná a projede většinou dveří. Skvěle se ovládá a zvládne město i terén. Taky jí budeme prodávat…už nám stačí jen golfky, tak kdybyste někdo měl zájem :) Je v kompletní výbavě i s originálníma taškama na mimi :)

• Citovat
  • Upravit
5077
27.3.12 19:16

Tak já zase fandím mému Phil a ted E3 twin. Je lehký, dobře ovladatelný, skladný, úzký a ta cena je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.5.12 21:02

Easywalker

Ahoj, my máme taky jednovaječňáky v 36 tt s jednou placentou a ten menší měl 2,5 a větší 2,8 kg takže jsem rozhodně pro pevné korbičky. Pokud budeš mít těhotenství až do konce v pořádku tak v Brně nechávají až do 38tt podle velikosti.

Takže místo drobečků můžeš nést domů dva macíky jak my a ti se pak líp nosí než ve vložených taškách a jak tu píšou ostatní zkušené matky korba lépe chrání před sluncem. Musím kočár vynášet do 1 patra celý takže Easywalker byl vzhledem k váze jednoduchá volba. Taky má super podvozek, lehce se ovládá a dá se opravu řídit jednou rukou když v druhé táhnu nejstaršího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.5.12 10:19

@plostice ty jóó krásné váhy mimísků. Já mám taky jednovaječný kluky, narozeni v 36tt a měli 2,30 a 2,20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.5.12 10:31

Ahoj holky taky koukáme po kočárku už tedk aa jsem 14+4 koukáme po TFK nemáte ho někdo ? Že byste řekly klady a zápory? A nebo kdyby ste někdo veděly o levnějším starším TFK koplet veděly dejte třeba vedět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2855
10.5.12 10:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.5.12 14:43

Tak my si jedem příští pátek pro objednaný EW ;-) už se na něj moc těšíme :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.12 14:48

to veru

Rozhodně gratuluju a doufám, že se nemůžeš dočkat až vyrazíš s plným nákladem. Je opravdu skvělý, je radost s ním někde pochodovat a všude včetně obchodů se dostaneš. Tak jej ve zdraví užijte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
10.5.12 15:02
@plostice píše:
Rozhodně gratuluju a doufám, že se nemůžeš dočkat až vyrazíš s plným nákladem. Je opravdu skvělý, je radost s ním někde pochodovat a všude včetně obchodů se dostaneš. Tak jej ve zdraví užijte

děkujeme moc :hug: :hug:
to víš že se těším, až budou mrnousové na světě… a vyrazíme ven na prochajdu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
26.8.13 10:09

Ahoj holky, některé mě možná znáte z jiných diskuzí:

ráda bych Vás poprosila o radu: vybíráme kočárek pro dvojčata. Velkým problém je průjezd do výtahu pouze 73,5cm a jediný kočárek, který jsem zatím našla a splňuje šířku je Mountain Buggy Duo s 73cm, celá výbava od 0 do 3-4let je za cca 35tis Kč a na bazarech se neprodává. Bohužel kočárkárna je u nás prázdná a zámky stále vylámané, žádné místo pod schody nebo v přízemí, kde by se dala i stavebně udělat kóje není. Ráda bych kočárek vedle sebe, za sebou mám pocit, že vždy jeden v nevýhodě.

Napsala jsem i do jiných diskuzí o dvojčatech a budu ráda za Vaše tipy. Původně jsme chtěli Easywalker, ale nevejdeme se o 2cm :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí