Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@kudiska já jen tak pokukuju po kočárcích a mi se moc líbí icand peach duo je to kočárek za sebou a je šířkově tuším jak klasické kočárky.. neviděla jsem na živo a cenu bohužel taky netuším - nikd jsem jí nenašla… je to kočárek na objednávku…
@Petulikk Děkuji moc! My jsme se už rozhodli pro Easywalker, ikdyž se do výtahu nevejde, prostě vždy vyndám tašky nebo děti a kočárek složím do výtahu, nedá se nic dělat. Všichni prodejci, kde jsem byla nebo kam jsem psala mi v žádném případně kočárek za sebou nedoporučují, tak to ještě zvaž:)
@kudiska tak já doufám, že dvojčátka čekat nebudu, ale dívala jsem se kdyby náhodou
ale co jsem četla právě na něj recenze, tak je prý super… no já si nějak nedokážu představit, jak to budeš skládat do výtahu a dítka mít na rukách či v korbičkách…
na toto jsem asi pohodlná… navíc já bych s dvojkočárkem vedle sebe ani nesjela k výtahu ![]()
Ahoj holky trochu to oživím já jsem trochu maniak na kočárky ew je podle mě dobrá volba, ale pro mě ne jelikož jsem malinka a na mě byl kočárek moc velký
jinak já jsem kupovala abc design zoom pro děti jak se narodili je to limuzína, ale co se týka kočárku super akorát jak děti rostou roste i váha kočárku takže jsem prodala už jsem potřebovala pouze sporták tak mi padl do oka myslím že to byl přesně si nepamatuji ten název firstwheles twin nebo tak nějak no hrůza hned jsem ho vracela jelikož je velký jak kráva, ale místo ve sport. sedačkách žádne
a to mam malý děti hubený
rozhodla jsem se pro golfky od cybexu twinnyx jelikož jsem z města neviděla jsem v tom problém, ale problém byl jelikož ve městě nejsou rovné chodníky a v centru dlažební kostky
takže naše procházky byly jekot a řev že v kočárku nechcou být jelikož se třepali a celkem to i chrčelo, takže na prodej jsou super ale na hezké chodníky a do nakupního centra. poté byl baby jogger city select, ten byl jen zapůjčen na vyzkoušení no nějak mě nenadchl a to byl můj favorit
no a ted jsme u britaxu b-agile double a nemám nejmenší výhradu kdyby byl už tehdy jak se děti narodily koupila bych ho a neutratila spoustu peněz za kraviny, na milion procent ten už nám zůstane i když ho máme spíš na okrasu děti chtějí lítat a ne sedět v kočárku
vybrat kočárek je velmi důležitý u nás prodavají samé mono kočárky ani v jednou krámě není na prohlídku kočárek pro dvojčata kromě dorjan a ten je fakt hnus
prostě nelenit a zajet to spec. obchodu a omrknout osahat a projet
![]()
Hele ono záleží na tom, co s kočárem plánuješ. Já mám croozera pro dvojčata, neměnila bych, dá se s ním manipulovat s jedním prstem, což s žádným dvojčecím kočárem nejde. Dvojčata tam jsou cca.od roka. Jako nevýhody bych viděla to, že je široký, cca.90 cm. Ale nikde jsem neměla problém, v krámě nás vždy pustí nejširší pokladnou a ještě se omlouvají. A pak nejde polohovat…ale děti se naučily spát i tak, ničemu to nevadí, stačí polštářek na podložení hlavy. A výhody, těch je hodně…dobrý na ovládání, super do terénu, do lesa, na polňačky, není cesta, kterou bych neprojela. V létě za kolo, taky jsme hodně využili.
Když byli malí, měli jsme Herqules raptor twin. Byl dobrý, ale těžký a jak píšeš, jak děti rostly, nešel uvézt…