Kočárek pro dvojčátka DorJan - máte zkušenosti

3730
12.7.11 13:34

Kočárek pro dvojčátka Dorjan-máte zkušenosti

Ahoj,chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem http://www.kifik.cz/…carky-dorjan
Začínáme vybírat jaký pořídit a tento se nám vcelku zdá dobrý :nevim:
Prosím jakékoli zkušenosti,budeme jen a jen rádi :dance:
Díky Jana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Twin?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8707
12.7.11 13:47

Ahoj kočárek máme ,jen starší kolekci a z druhé ruky..... já si na nej nemužu nic říct hrozného ,jen je trochu težší ,ale ne zase o tolik než ty drahé… v hluboké korbě byly prckové do 6mes teď jsou ve sporťáku do terenu je fakt super!! Do auta ho dám i sama ,záleží na tom jaé teda máte auto a přístup do kufru ale já ho skládám celý(mám velké auto). Kdybys měla ještě nějaké otázky sem s nimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.11 13:50

Já budu asi trapná, v každé diskuzi o dvojkočárku vychvaluji Easy Walker… :mrgreen: :mrgreen:
Ale za ty prachy ho koupíš komplet z druhé ruky a kvalita je řekla bych o hodně lepší.
Mám spoustu kamarádek s dvojčaty. Mají TFK, Teutonii, Tako, Graco, ale na ovládání,stabilnost a snadnou složitelnost u mně vede EW.
Určitě je lepší, když někam zajedeš a vyzkoušíš si všechny naživo, včetně skládání. Doporučuji si nějaký zkusit naložit a vyjet na chodník. Ono totiž v obchodě na koberci a s prázdným kočárkem je manipulace úžasná a potom když tam naložíš 20 kilo živé váhy nestačíš se divit.
Na chalupě mám Tako bez otočných koleček a to je teda tank. Takový výjezd na obrubník je dobrá makačka a otočení do protisměru, je jako s kamionem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přeji pohodové těhulovaní a šťastný výběr… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.7.11 13:52

peggy já myslím že se všechny kočáry dnes skládají stejne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
12.7.11 13:55

Měla jsem Dorjan půjčený na 14 dní (ale jiný, byl to myslím cross country duo) a doporučit nemohu. Dětem byl v té době cca rok, a hrozně jsem se s ním nadřela, je těžký, nemá natáčecí přední kola takže do každé zatáčky se musí nadzvedávat… utrpení :lol: no prostě nemohla jsem se dočkat, až budu mít zpátky svůj kočárek (byl na reklamaci).
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.

Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.11 13:55
marketm píše:
peggy já myslím že se všechny kočáry dnes skládají stejne :-D

To bych ti přála skládat Tako… :mrgreen:
A nebo zvedat do sedu ty podložky pod záda, to je vzrůšo, že jsem do něj i vzteky kopala… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.11 13:58
Elik píše:
Měla jsem Dorjan půjčený na 14 dní (ale jiný, byl to myslím cross country duo) a doporučit nemohu. Dětem byl v té době cca rok, a hrozně jsem se s ním nadřela, je těžký, nemá natáčecí přední kola takže do každé zatáčky se musí nadzvedávat… utrpení :lol: no prostě nemohla jsem se dočkat, až budu mít zpátky svůj kočárek (byl na reklamaci).
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)

EW jde do ,,téměř ,, úplného sedu, když zacvakneš ty sponky.
Sakra to je popis… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.7.11 14:03
Elik píše:
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)

Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
12.7.11 14:09
monikalysa píše:Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.

No jo, máš pravdu, teď jsem si prohlédla fotky a vypadá úplně jinak, minimálně podvozek… vypadá to, že poláci jdou s dobou a zavedli otočná kolečka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.7.11 14:10

Ahoj,tak my po dlouhém uvažování a zkoušení jsme se rozhodli pro naše dvojčata pro kočárek Hartan,budeme mít z letošní kolekce 2011 a objednali jsme si model i s ruční brzdou.Dodací lhůta je teda asi 2,5 měsíce.ale nám to nevadí.Jdou na něj s redukcí dát dvě autosedačky.Tak uvidíme jak budeme spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.7.11 14:15

danny sport má otočná kolečka polohování zad u sportáku jde taky lehce a skládat jde taky lehce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
12.7.11 14:17
Elik píše:
monikalysa píše:Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.
No jo, máš pravdu, teď jsem si prohlédla fotky a vypadá úplně jinak, minimálně podvozek… vypadá to, že poláci jdou s dobou a zavedli otočná kolečka :palec:

Ten, o kterém jsi psala, to jsou kočáry, kterej bych nechtěla ani zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5831
12.7.11 14:22

Ahoj, jeslti muzu poradit - doporucuju jeste zvazit teren, kde budes s kocarkem jezdit. U nas je to trochu kopcovite, treba od doktorky domu mam kopec dolu jako blazen a bez rucni brzdy nemam vubec sanci to zvladnout - hlavne v zime :). Mam TFK s brzdou a golfky na pojizdeni po Praze a u doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.7.11 15:31

Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váha :roll: Když ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct :mrgreen:
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
12.7.11 15:33
Laaja píše:
Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váha :roll: Když ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct :mrgreen:
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!

do obchodu jezdíme dveřmi projedeme :-) váha jen o 5kilo vyšší pravda sporták o 7…
ne chápu a vím že jsou lepší kočárky než Dorjan my ho brali hlavne z finančních důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí