Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem http://www.kifik.cz/…carky-dorjan
Začínáme vybírat jaký pořídit a tento se nám vcelku zdá dobrý ![]()
Prosím jakékoli zkušenosti,budeme jen a jen rádi ![]()
Díky Jana ![]()
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Twin?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...Ahoj kočárek máme ,jen starší kolekci a z druhé ruky..... já si na nej nemužu nic říct hrozného ,jen je trochu težší ,ale ne zase o tolik než ty drahé… v hluboké korbě byly prckové do 6mes teď jsou ve sporťáku do terenu je fakt super!! Do auta ho dám i sama ,záleží na tom jaé teda máte auto a přístup do kufru ale já ho skládám celý(mám velké auto). Kdybys měla ještě nějaké otázky sem s nimi…
Já budu asi trapná, v každé diskuzi o dvojkočárku vychvaluji Easy Walker…
![]()
Ale za ty prachy ho koupíš komplet z druhé ruky a kvalita je řekla bych o hodně lepší.
Mám spoustu kamarádek s dvojčaty. Mají TFK, Teutonii, Tako, Graco, ale na ovládání,stabilnost a snadnou složitelnost u mně vede EW.
Určitě je lepší, když někam zajedeš a vyzkoušíš si všechny naživo, včetně skládání. Doporučuji si nějaký zkusit naložit a vyjet na chodník. Ono totiž v obchodě na koberci a s prázdným kočárkem je manipulace úžasná a potom když tam naložíš 20 kilo živé váhy nestačíš se divit.
Na chalupě mám Tako bez otočných koleček a to je teda tank. Takový výjezd na obrubník je dobrá makačka a otočení do protisměru, je jako s kamionem…
![]()
Přeji pohodové těhulovaní a šťastný výběr… ![]()
Měla jsem Dorjan půjčený na 14 dní (ale jiný, byl to myslím cross country duo) a doporučit nemohu. Dětem byl v té době cca rok, a hrozně jsem se s ním nadřela, je těžký, nemá natáčecí přední kola takže do každé zatáčky se musí nadzvedávat… utrpení
no prostě nemohla jsem se dočkat, až budu mít zpátky svůj kočárek (byl na reklamaci).
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.
Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)
marketm píše:
peggy já myslím že se všechny kočáry dnes skládají stejne
To bych ti přála skládat Tako… ![]()
A nebo zvedat do sedu ty podložky pod záda, to je vzrůšo, že jsem do něj i vzteky kopala…
![]()
Elik píše:
Měla jsem Dorjan půjčený na 14 dní (ale jiný, byl to myslím cross country duo) a doporučit nemohu. Dětem byl v té době cca rok, a hrozně jsem se s ním nadřela, je těžký, nemá natáčecí přední kola takže do každé zatáčky se musí nadzvedávat… utrpeníno prostě nemohla jsem se dočkat, až budu mít zpátky svůj kočárek (byl na reklamaci).
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)
EW jde do ,,téměř ,, úplného sedu, když zacvakneš ty sponky.
Sakra to je popis… ![]()
Elik píše:
Měla jsem Dorjan půjčený na 14 dní (ale jiný, byl to myslím cross country duo) a doporučit nemohu. Dětem byl v té době cca rok, a hrozně jsem se s ním nadřela, je těžký, nemá natáčecí přední kola takže do každé zatáčky se musí nadzvedávat… utrpeníno prostě nemohla jsem se dočkat, až budu mít zpátky svůj kočárek (byl na reklamaci).
Ono je dost o něčem jiném vozit v kočárku tříkilová miminka (to zvládne každý kočárek) a desetikilové děti.Jako plus u toho dorjanu bych dala, že má otáčecí rukojeť, a u sporťáku jdou sedačky do úplného sedu (to u hodně „moderních“ kočárků typu EW, Bumble apod. nejde)
Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.
monikalysa píše:Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.
No jo, máš pravdu, teď jsem si prohlédla fotky a vypadá úplně jinak, minimálně podvozek… vypadá to, že poláci jdou s dobou a zavedli otočná kolečka ![]()
Ahoj,tak my po dlouhém uvažování a zkoušení jsme se rozhodli pro naše dvojčata pro kočárek Hartan,budeme mít z letošní kolekce 2011 a objednali jsme si model i s ruční brzdou.Dodací lhůta je teda asi 2,5 měsíce.ale nám to nevadí.Jdou na něj s redukcí dát dvě autosedačky.Tak uvidíme jak budeme spokojení ![]()
danny sport má otočná kolečka polohování zad u sportáku jde taky lehce a skládat jde taky lehce…
Elik píše:monikalysa píše:Ty ale píšeš o úplně jiném typu kočárku, to nmůžeš srovnávat! Jinak určitě si ho prohlédnout osobně, ale jinak není špatný.No jo, máš pravdu, teď jsem si prohlédla fotky a vypadá úplně jinak, minimálně podvozek… vypadá to, že poláci jdou s dobou a zavedli otočná kolečka
Ten, o kterém jsi psala, to jsou kočáry, kterej bych nechtěla ani zadarmo ![]()
Ahoj, jeslti muzu poradit - doporucuju jeste zvazit teren, kde budes s kocarkem jezdit. U nas je to trochu kopcovite, treba od doktorky domu mam kopec dolu jako blazen a bez rucni brzdy nemam vubec sanci to zvladnout - hlavne v zime
. Mam TFK s brzdou a golfky na pojizdeni po Praze a u doktoru.
Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váha
Když ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct ![]()
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!
Laaja píše:
Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váhaKdyž ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!
do obchodu jezdíme dveřmi projedeme
váha jen o 5kilo vyšší pravda sporták o 7…
ne chápu a vím že jsou lepší kočárky než Dorjan my ho brali hlavne z finančních důvodu