Kočárek pro dvojčátka DorJan - máte zkušenosti

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Twin?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
12.7.11 16:03

Ahoj,
jestli můžu poradit, tak bych se na něj raději zašla podívat někam do prodejny. Dovolila jsem se Ti podívat na profil, jelikož jsem Ti chtěla dát tip na prodejnu kočárků pro dvojčátka v Kolíně. Nevím ale jestli to pro Vás nebude daleko.
S Dorjanem zkušenost nemám (jezdila jsem jen s Teutonií a za nás na ní nedám dopustit), ale zvážila bych

• kde budete nejvíc jezdit (město nebo terén)
  • jak je ovladatelný (zkusit si tam představit i těch 20 kg navíc :lol: ), protože pro dvojčecí kočárek je pak každý prostor úzký
  • jestli se Vám vejde složený do auta (my jsem nakonec zjistili, že musíme odmontovávat zadní kolečka)
  • jestli projedete domovníma dveřma (bydlíme ve starším domě, takže pro nás to byla opravdu otázka)

Jinak Lenca tu psala o výhodě ruční brzdy a mám stejnou zkušenost. Jak holky ztěžkly tak ten kočárek i z menšího kopečka hrozně táhne a bez brzdy teda nevím (a to ani nemusela být zima :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.7.11 16:11

Holky díky za odpovědi.Právě to řeším s manželem a nevím jak to dořešíme,bohužel nás tlačí finance,jsem na neschopence,platíme hypo,.........Jsem z toho fakt neštastná,ten kočár vidím jalo největší problém :pocitac: Hodně přemýšlim o Easy Wolker,nějakej jetej.Držela jsem před pár dny a je fakt super.
O dovolené,zřejmě budeme jezdit po obchodech a hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
12.7.11 16:12

Ahoj, pokud chces investovat do kocaru 18 tis.,coz je cena noveho Dorjanu,urcite bych sla do neceho lepsiho.
Mam Easywalker a je fakt nejlepsi,co se ovladani tyce a cim vic s nim jezdim,tim vic mam pocit, ze prezije fakt vsechno ;) Vim,ze ho v Koline dost propaguji, vim taky,ze neni uplne tak uzasny,jako ho propaguju, ale kdyz jsem ho srovnala s Janeckem, TFK, Spiderem, Herqulem i Dorjanem (ten byl taky tezkej jako prase :)) ,vysel mi nejlip;)
Nebo jsou skvelej novej TFK,na ten bych taky koukala vybirat ted ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.7.11 16:14

Špagetko o té prodejně vím,měli výstavu v brně,ale nemohli jsme :zed: .Další mají v listopadu,ale to už je zase asi pozdě :pocitac: No nějak to dopadne,snad k naší spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.7.11 16:16
JanulkaM píše:
Holky díky za odpovědi.Právě to řeším s manželem a nevím jak to dořešíme,bohužel nás tlačí finance,jsem na neschopence,platíme hypo,.........Jsem z toho fakt neštastná,ten kočár vidím jalo největší problém :pocitac: Hodně přemýšlim o Easy Wolker,nějakej jetej.Držela jsem před pár dny a je fakt super.
O dovolené,zřejmě budeme jezdit po obchodech a hledat.

Koukni na www.dvojcata.cz, tam je spousta inzerátů jetých EW za dobré peníze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.7.11 16:17

Hele, ono 18tis. za kočárek už je docela slušná investice a myslím, že za tyhle peníze seženeš bez problémů použitý EW. Třeba na stránkách www.dvojcata.cz toho bych se fakt nebála. A třeba ten můj Phil a ted je ještě o dost levnější, ale je fakt, že do něj potřebuješ ty vložné tašky, tak ta cena vylítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.7.11 16:18

Peggy, jsi rychlejší.
Jo EW je mraky, jezdí s nimi skoro každý, takže se dají sehnat za slušnou cenu.
Tak třeba tenhle mi padl do oka jako první http://www.dvojcata.cz/node/690672

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.7.11 16:29

Holky juknu.Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.11 12:08

Dobrý den,dnes jsem se zaregistrovala na tyto stránky jelikož jsem hledala nějakou informaci o kočárkách.Píšete tady o zkušenosti na kočárek pro dvojčata tip DORJANjá sama ho mám a věř te mi to nebo nééé je šílený jak mi děti rostli tak se mi začala ohýbat přehazovací rukojet a tedka je klukům 13.měsíců zima na krku a já nemůžu nikde sehnat jen tu rukojet.Nevíte o nikom nebo o nějakém krámku děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
9.1.12 22:20
jiža píše:
Dobrý den,dnes jsem se zaregistrovala na tyto stránky jelikož jsem hledala nějakou informaci o kočárkách.Píšete tady o zkušenosti na kočárek pro dvojčata tip DORJANjá sama ho mám a věř te mi to nebo nééé je šílený jak mi děti rostli tak se mi začala ohýbat přehazovací rukojet a tedka je klukům 13.měsíců zima na krku a já nemůžu nikde sehnat jen tu rukojet.Nevíte o nikom nebo o nějakém krámku děkuji :roll:

Ahoj,trochu pozdě,už máš určitě vyřešeno,ale pro příště - Z.Chmelařová,Plzeň-má i internewtové stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.10.12 11:09
Ale lůžka pro novorozence se asi musí dokoupit, že?
@Laaja píše:
Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váha :roll: Když ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct :mrgreen:
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.10.12 12:30

@vodolejka podle toho, co myslíš tím lůžka. Já měla děti normálně ve vložných taškách. Ty lůžka se dají dát úplně do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.10.12 12:37
No nechci kupovat boudičky…jaké jsi měla vložné tašky? Myslím firmu, abych vyhledala, protože originál jsou drahé…
@Laaja píše:
@vodolejka podle toho, co myslíš tím lůžka. Já měla děti normálně ve vložných taškách. Ty lůžka se dají dát úplně do lehu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.10.12 13:53

No dostali jsme jakýsi starý kočár, mikado duo, i s vložnýma taškama a ty tam pasovali. To jsem ti asi moc nepomohla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.10.12 14:11

Aha, já mrknu jestli něco nevyjede pod Mikado…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí