Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Twin?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...Ahoj,
jestli můžu poradit, tak bych se na něj raději zašla podívat někam do prodejny. Dovolila jsem se Ti podívat na profil, jelikož jsem Ti chtěla dát tip na prodejnu kočárků pro dvojčátka v Kolíně. Nevím ale jestli to pro Vás nebude daleko.
S Dorjanem zkušenost nemám (jezdila jsem jen s Teutonií a za nás na ní nedám dopustit), ale zvážila bych
Jinak Lenca tu psala o výhodě ruční brzdy a mám stejnou zkušenost. Jak holky ztěžkly tak ten kočárek i z menšího kopečka hrozně táhne a bez brzdy teda nevím (a to ani nemusela být zima
).
Holky díky za odpovědi.Právě to řeším s manželem a nevím jak to dořešíme,bohužel nás tlačí finance,jsem na neschopence,platíme hypo,.........Jsem z toho fakt neštastná,ten kočár vidím jalo největší problém
Hodně přemýšlim o Easy Wolker,nějakej jetej.Držela jsem před pár dny a je fakt super.
O dovolené,zřejmě budeme jezdit po obchodech a hledat.
Ahoj, pokud chces investovat do kocaru 18 tis.,coz je cena noveho Dorjanu,urcite bych sla do neceho lepsiho.
Mam Easywalker a je fakt nejlepsi,co se ovladani tyce a cim vic s nim jezdim,tim vic mam pocit, ze prezije fakt vsechno
Vim,ze ho v Koline dost propaguji, vim taky,ze neni uplne tak uzasny,jako ho propaguju, ale kdyz jsem ho srovnala s Janeckem, TFK, Spiderem, Herqulem i Dorjanem (ten byl taky tezkej jako prase
,vysel mi nejlip;)
Nebo jsou skvelej novej TFK,na ten bych taky koukala vybirat ted ![]()
Špagetko o té prodejně vím,měli výstavu v brně,ale nemohli jsme
.Další mají v listopadu,ale to už je zase asi pozdě
No nějak to dopadne,snad k naší spokojenosti.
JanulkaM píše:
Holky díky za odpovědi.Právě to řeším s manželem a nevím jak to dořešíme,bohužel nás tlačí finance,jsem na neschopence,platíme hypo,.........Jsem z toho fakt neštastná,ten kočár vidím jalo největší problémHodně přemýšlim o Easy Wolker,nějakej jetej.Držela jsem před pár dny a je fakt super.
O dovolené,zřejmě budeme jezdit po obchodech a hledat.
Koukni na www.dvojcata.cz, tam je spousta inzerátů jetých EW za dobré peníze. ![]()
Hele, ono 18tis. za kočárek už je docela slušná investice a myslím, že za tyhle peníze seženeš bez problémů použitý EW. Třeba na stránkách www.dvojcata.cz toho bych se fakt nebála. A třeba ten můj Phil a ted je ještě o dost levnější, ale je fakt, že do něj potřebuješ ty vložné tašky, tak ta cena vylítne.
Peggy, jsi rychlejší.
Jo EW je mraky, jezdí s nimi skoro každý, takže se dají sehnat za slušnou cenu.
Tak třeba tenhle mi padl do oka jako první http://www.dvojcata.cz/node/690672
Dobrý den,dnes jsem se zaregistrovala na tyto stránky jelikož jsem hledala nějakou informaci o kočárkách.Píšete tady o zkušenosti na kočárek pro dvojčata tip DORJANjá sama ho mám a věř te mi to nebo nééé je šílený jak mi děti rostli tak se mi začala ohýbat přehazovací rukojet a tedka je klukům 13.měsíců zima na krku a já nemůžu nikde sehnat jen tu rukojet.Nevíte o nikom nebo o nějakém krámku děkuji ![]()
jiža píše:
Dobrý den,dnes jsem se zaregistrovala na tyto stránky jelikož jsem hledala nějakou informaci o kočárkách.Píšete tady o zkušenosti na kočárek pro dvojčata tip DORJANjá sama ho mám a věř te mi to nebo nééé je šílený jak mi děti rostli tak se mi začala ohýbat přehazovací rukojet a tedka je klukům 13.měsíců zima na krku a já nemůžu nikde sehnat jen tu rukojet.Nevíte o nikom nebo o nějakém krámku děkuji
Ahoj,trochu pozdě,už máš určitě vyřešeno,ale pro příště - Z.Chmelařová,Plzeň-má i internewtové stránky
@Laaja píše:
Ahoj,
tak kočárek vypadá docela hezky, ale je příšerně těžký a široký. A to obě verze, hluboký i sporťák, takže se s ním nikam nedostaneš. V obchodě neprojedeš, nevejdeš se do dveři a ta váhaKdyž ho budeš rvát do auta, tak si odrovnáš záda.
EW je fajn a já mám Phil a teds, propaguji ho pořád dokola, ale nemůžu si pomoct
http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin
Lehký, úzký, dobře ovladatelný, lehce se skládá a vejdu se s ním všude!
@vodolejka podle toho, co myslíš tím lůžka. Já měla děti normálně ve vložných taškách. Ty lůžka se dají dát úplně do lehu.
@Laaja píše:
@vodolejka podle toho, co myslíš tím lůžka. Já měla děti normálně ve vložných taškách. Ty lůžka se dají dát úplně do lehu.
No dostali jsme jakýsi starý kočár, mikado duo, i s vložnýma taškama a ty tam pasovali. To jsem ti asi moc nepomohla ![]()