Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bobsh super že už nejste poseroutky
a tu lasku na prvni pohled samozrejme chapu jen je mi to mnozeni proti mysli tak jsem se snazila to nepodporovat. Muzu se zeptat kolik vas vyslo kote bez papirů?
U nás se jizvicka po kastraci hojí. Tak uvidíme. Včera jsme měli jít na kontrolu ale zkrátila me střevní chřipka tak půjdeme bud dnes nebo zítra. Stejne NATO jenom jukne ![]()
@Burak krásný video ![]()
@Mišička63 naše se koupě s detma rada sama min ale pohoda ![]()
Se tu všichni stěhují tak snad do lepšího…to bych se taky stěhovala jinak to ale v planu neni ![]()
@quinny já to právě taky nemusím, je to pro lidi jen kasička na peníze, já bych rozhodně nemnožila, půjde na kastraci. Stála 6000,– jinak se drží a srajdu už nemá.
Holky tak sem uspávala nejmladšího a Ondra zavřel Matesa do spížky. ![]()
@quinny Já věděla, že se bude líbit
Ještě se mi líbí tahle číča má úžasný kukadla http://www.youtube.com/watch?…
Takhle to u nás vypadá po nakupování. Musí si to oba aspoň na chvilku zabrat, vyhánějí se a čekají až si to ten druhý užije ![]()
@Burak Ten bílý
Jsem se zamilovala ![]()
(Vykoupu Ducku v Savu, třeba mu ty rezavé fleky pustí
)
Je fakt krásný.
Briťák je kocour a mainská je kočka, ale je hluchá jako poleno a taky šilhá holt má smůlu, že je bílá. Už jsem to tu kdysi psala, děti jí říkají ÚD (úplnej debil), ale jinak je zlatá, má bezvadnou povahu a mám ráda to její vrkání. A chlupy máme všude
Takže se u nás nenosí černé oblečení.
Jo aha, tak kočička… no, úd by mohlo mít i jiné významy, debil je ještě dobrý ![]()
S tou bílou barvou se občas pojí problémy, to je pravda.
@Mišička63 Kočka pokud dostává prémiové krmivo, může být jen na granulých, nicméně jednou za čas, je potřeba jí dát stejně maso, jim to dělá dobře i na trávení.
Kotě jen na granulích být ale nesmí.
@Burak Ten tvůj briták je stejně krásný jak ten můj
,soused od na proti má taky briťáka, ale není ní tak krásný.