Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiger-lily píše:
Tak jsme se pozdravily a můžem zas jít.
co mas dneska v planu? Ja praci, praci a praci a do toho malou mrnavku. prvorozeny odjel s manzelem za babi, takze mam jenom jedno dite…
![]()
Kdo? Co? Jaké ráno? Já ještě spím… už třetí noc jsem šla spát až ve dvě a ráno v šest budíček z baráku odnaproti, jak tam zedníci rachotí… takže jsem nějak mimo…
@pelikan21 závidím, potřebovala bych den bez dětí, mám se chystat na zítřejší jarmark a ještě nemám ani naceněné zboží… uááá… a proto sedím tady a říkám si, že horší už to nebude a že času dost, noc bude až do rána… a zítra tam dopoledne prospím ve stoje… ![]()
Příspěvek upraven 14.08.13 v 08:53
@Regina Hero píše:
@pelikan21 závidím, potřebovala bych den bez dětí, mám se chystat na zítřejší jarmark a ještě nemám ani naceněné zboží… uááá… a proto sedím tady a říkám si, že horší už to nebude a že času dost, noc bude až do rána… a zítra tam dopoledne prospím ve stoje…Příspěvek upraven 14.08.13 v 08:53
no, ja to uplne bez deti nemam. Mam malou berusku..
Ale ta je hodna, ted momentalne zase usnula… ![]()
Ale mam do toho jeste praci (zamestnani) az do 4. Nastesti delam doma, takze je to lepsi… ![]()
@pelikan21 zlaté dítě do půl roku… to byly časy… to jsem nakrmila, přebalila, položila do postýlky a mohla jsem mít na stole rozdělané korálky a pohoda… dnes? Už se bojím nechat je rozdělané i v zamčené dílně… hlavně poté, co jsem ji viděla, jak se snažila odemknout klíčem… ještě týden, dva a ani zamčené nebude stačit…
@Regina Hero píše:
@pelikan21 zlaté dítě do půl roku… to byly časy… to jsem nakrmila, přebalila, položila do postýlky a mohla jsem mít na stole rozdělané korálky a pohoda… dnes? Už se bojím nechat je rozdělané i v zamčené dílně… hlavně poté, co jsem ji viděla, jak se snažila odemknout klíčem… ještě týden, dva a ani zamčené nebude stačit…
hele, to znam… mamca si na dvere musela dat takovou tu zarazku do vysky, aby to certik neotevrel…
![]()
@Regina Hero píše:
jo jo, se statickym ditetem je to jeste pohoda, ten nas si vcera pujcil z komody penezenku a nebejt rychla, tak uz trhal petikilo ![]()
@jane-e píše:
jo jo, se statickym ditetem je to jeste pohoda, ten nas si vcera pujcil z komody penezenku a nebejt rychla, tak uz trhal petikilo
ten muj drobecek ma nejradeji vsechno, na cem je moje fotka, jesteze neni na bankovkach…
Takze spis ridicak, obcanka apod. ![]()