Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Se divím, většinou tu jednoho dorazej.
![]()
Ty jezibabo jedna.. ![]()
@Babišovka píše:
Holky, které mě podržely@miisenka, @Medžika, @Cayse, @marra2 … od některých si teď nepamatuju nick
a mám ráda ty, co mají rády mě
@Babišovka píše:
Holky, které mě podržely@miisenka, @Medžika, @Cayse, @marra2 … od některých si teď nepamatuju nick
a mám ráda ty, co mají rády mě
nech té chvály nebo zpychnu
![]()
@Lusy23 píše:
Zase mně nikdo nezmínil![]()
tak zas jdu…
No tak dobře, tak já tě mám ráda, no ![]()
@Camael píše:
A já mám poslední dobou ráda @subsomi za její obdivuhodný nadhled nad blbostí některých.Ještě bych pochopila, že někdo označí profilovku, co se mu nelíbí, v diskuzi, která je na to určená, ale vytahovat to furt dokola další dny a ještě se slovníkem burana, tomu neříkám frajerství. A jak ti někdo doporučoval, ať ji změníš, že budeš mít pokoj, neudělala bych to ani omylem.
děkuji ![]()
@Cayse
Děkuji.
Já si tvůj krásný zadek pamatuju od diskuze o profilovkách, tam mě pobavil a od tý doby registruju i tvoje příspěvky. ![]()
@subsomi
Za málo. Mám ráda humor, ale ne trapný a vulgární vyšklebování se. ![]()
@Cayse píše:
Jdu trapně vyjmenovat ty které mám ráda v otevřených diskuzích pro jejich nadhled, odlišnost a trefné poznámky: @Kočislava @Larr @Babišovka @Burj Chalifa @Camael @CokeLady @Virginian @neumisa @Salvaje @Jura007 - ostatní si teď nevybavímthx za vaše příspěvky
Mám ráda veselé lidi, kterým bych chtěla moc poděkovat, za jejich humor, který je skvělý. Je dobře, že tu jste. Díky ![]()
Nebudu jmenovat jednotlivě, protože bych na někoho jistě zapomněla a bylo po srandě. ![]()
Těm, komu není do smíchu, ať brzy najdou po čem touží a jsou brzy v pohodě ![]()
Přeji všem klidné, pohodové Vánoce, prožité ve zdraví. ![]()
Ano, pár holčin mám ráda, s jednou se stýkám i mimo emimino! Jsem vděčná za každou radu a snahu pomoci!
@kouřící králík píše:
Mám ráda veselé lidi, kterým bych chtěla moc poděkovat, za jejich humor, který je skvělý. Je dobře, že tu jste. Díky
Nebudu jmenovat jednotlivě, protože bych na někoho jistě zapomněla a bylo po srandě.![]()
Těm, komu není do smíchu, ať brzy najdou po čem touží a jsou brzy v pohodě
Přeji všem klidné, pohodové Vánoce, prožité ve zdraví.
Taky si užij Vánoce
Bohatého Ježíška ![]()
@kouřící králík píše:
Mám ráda veselé lidi, kterým bych chtěla moc poděkovat, za jejich humor, který je skvělý. Je dobře, že tu jste. Díky
Nebudu jmenovat jednotlivě, protože bych na někoho jistě zapomněla a bylo po srandě.![]()
Těm, komu není do smíchu, ať brzy najdou po čem touží a jsou brzy v pohodě
Přeji všem klidné, pohodové Vánoce, prožité ve zdraví.
Ale klidně mě jmenuj milášku…klidně…
![]()