Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna Tak když je to pro pohlazení tvé úchylky, tak 39 ![]()
@Jitka1976
Ta je stále zde ![]()
@chatwenna píše:
Takze uz vime, ze @Gladys ma nohu jak lod…![]()
A oproti tomu @Jasněnkaa ma urcite nozicku jak trpaslik… Kdysi se prorekla, ze ma padesat kilo i s mokrym hubertakem
Ja mam vel. 40… A co vy ostatni?
ja mela vzdycky 39, ale normalne se mi snad po porodu zmensila noha ci co, ted mam 38 - 38,5 ![]()
Já mám ráda holky z diskuzí se stejně starými dětmi, ze „zdravotní“ diskuze. No a nejradši se chodím pobavit mezi naše sesterstvo v diskuzi Češtinářské špeky ( @Bersaba díky za zmínku
).
A mrzí mě, že už k nám nechodí @Gladys, byla s ní sranda.
Příspěvek upraven 09.08.13 v 21:22
@paola white píše:
@Gladys Amber 1977 a Marra (občas byla dost kontroverzní, ale mě bavila), K. Black
jo, Amber byla skvela
Také mám ráda Gladys. Díky ní jsem si vybrala těhotenské svatební šaty místo normálních. řekla, že v těhotenství působí netěhotenské šaty blbě, měla uplnou pravdu. Šaty jsem stornovala a byla jsem jí pak vděčná ![]()
@Tiger-lily píše:
@chatwenna Tak když je to pro pohlazení tvé úchylky, tak 39@Jitka1976
Ta je stále zde
Tak to je dobře…
@jane-e píše:
ja mela vzdycky 39, ale normalne se mi snad po porodu zmensila noha ci co, ted mam 38 - 38,5
no tak tohle teda vůbec není fér, já měla kdysi dávno 40, s trouchou achich a ouvej jsem se vlezla i do 39 a teď jsem ráda, že natáhnu 41 a občas i ta 42 začíná vypadat lákavě ![]()
@paola white píše:
@Gladys Amber 1977 a Marra (občas byla dost kontroverzní, ale mě bavila), K. Black
Amber 1977 občas,,potkám,, a Marra přestala psát ( asi tuším proč ). Je to škoda, protože její příspěvky dávaly smysl a četla jsem jí ráda.
Příspěvek upraven 09.08.13 v 21:19
@Gladys píše:
no tak tohle teda vůbec není fér, já měla kdysi dávno 40, s trouchou achich a ouvej jsem se vlezla i do 39 a teď jsem ráda, že natáhnu 41 a občas i ta 42 začíná vypadat lákavě
@Liz píše:
Také mám ráda Gladys. Díky ní jsem si vybrala těhotenské svatební šaty místo normálních. řekla, že v těhotenství působí netěhotenské šaty blbě, měla uplnou pravdu. Šaty jsem stornovala a byla jsem jí pak vděčná
pozitivní zpětná vazba se vždycky cení ![]()
@paola white píše:
Ach, jak je ta virtuální realita ošemetná…
![]()
@chatwenna úzkou 36.