Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gladys píše:
no tak tohle teda vůbec není fér, já měla kdysi dávno 40, s trouchou achich a ouvej jsem se vlezla i do 39 a teď jsem ráda, že natáhnu 41 a občas i ta 42 začíná vypadat lákavě
ja za to nemuzu a krom toho, ja byla se svoji 39 spokojena
i kdyz 38 je ve vyprodeji vic ![]()
@chatwenna myslíš o tom jak děti přestávají být soudržný kdy matka látkuje? ta byla výživná, to je fakt ![]()
si založila jednu antineočkovací diskuzi tak pochop, že s tím jsem měla problém
, ale je s tebou sranda tak jsem ti to teda odpustila
![]()
@paola white Myslim, ze touto diskuzi jsem namichla hodne holek… ![]()
Stejne jako kdyz jsem dostala choditko ![]()
Kazdopadne, az na par „agresivnich“ prispevku, byly argumenty protistrany velmi prinosne ![]()
@Tiger-lily píše:
Tak přemýšlím, že největší haluz by byla, kdybych zjistila, že tu mám ráda někoho, kdo je třeba moje sousedka. Teda kromě těch, které znám osobně. Myslím holky, se kterýma se tu jen potkáváme v diskuzích.
ty jo to by byla haluz
nebo kdybych třeba zjistila že jsi můj manžel a lákáš ze mě informace, intimního charakteru ![]()
@chatwenna no nebudu ti lhát, že pár lidí ti nemůže přijít na přezdívku, ale já se tě statečně zastávám ![]()
@paola white píše:
hned mi skočil před obličej Ronald McDonald
tak to ti pěkně děkuju ![]()
@Gladys píše:
tak já už mlčím, 44 zní jako velikost, ve které se snad už ani běžně dámské boty nevyrábějí
vyrábějí, ale hodně málo, 44 mívám botasky, 42 dámskou obuv jako lodicky a pod. u mě je průser to, že mám prostrednicky na nohou delší než palce
ale oproti mému chlapovi mám pidinozicku, shánět na chlapa botu vel. 50 je masakr ![]()
A já Vás mám ráda všechny i když se neznáme osobně a i když mám někdy jiné názory. Ale to by byla nuda, kdybychom se na všem vždy jen shodly(i). A mám Vás ráda i když nestihnu popsat 26 stran za pár hodin od založení diskuze
ale docitat to fakt nebudu
@chatwenna píše:
@paola white Ja jsem se zpocatku vubec neorientovala v tom mnozstvi prezdivek, takze s nekym jsem treba v jedne diskuzi souhlasila, v druhe se „pohadala“![]()
Aniz bych si to pamatovala
Ja tebe miluju od diskuze o plenkach
já taky, pohádám a za rohem se bavím uplně v klidu, výhoda sklerozy ![]()
@Gladys píše:
no tak tohle teda vůbec není fér, já měla kdysi dávno 40, s trouchou achich a ouvej jsem se vlezla i do 39 a teď jsem ráda, že natáhnu 41 a občas i ta 42 začíná vypadat lákavě
Koukám, že taky můžeš s nohama mlátit mouchy místo plácačky. Já měla 40 a mám 41 ![]()
@Regina Hero píše:
Vždyť to furt říkám, že chceme zpět K. Black včetně fotky a doutníčku…
ano byla to dáma s velkým D ![]()
@Jitka1976 píše:
Jo jo…ten doutník mi chybí…svého času ho tu trochu nahrazovala jedna jasná hvězda, ale ta to teď táhne s nějakým divným týpkem v růžové kombinéze…![]()
no tak lidi to táhnou s různými týpky… ten pinkkittyman asi bude děsně citlivá osoba… ![]()
@Jasněnkaa píše:
já taky, pohádám a za rohem se bavím uplně v klidu, výhoda sklerozy
Fakt, nebo jen jako?
@paola white Ja jsem se zpocatku vubec neorientovala v tom mnozstvi prezdivek, takze s nekym jsem treba v jedne diskuzi souhlasila, v druhe se „pohadala“
Aniz bych si to pamatovala
Ja tebe miluju od diskuze o plenkach