Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9265
9.8.13 21:55

Kdyby to někoho zajímalo, mám nohu 40. Před těhotenstvími jsem měla 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@maritimka Tebe si pamatuju z jedne macesske diskuze - kde jsem stopro souhlasila.. A v jine macesske diskuzi uz jsi mi prisla moc extremni… :))
Ale urcite se neda hovorit o nejake nesympatii… Mas krasne dite :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Zaloz diskuzi, hned se to dozvime :-)))

nemůžu, mám je vybraný :roll: a já bych se zhroutila kdyby tam bylo moje jméno v 90% příspěvků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13073
9.8.13 21:56

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@chatwenna No na některé taky raději nereaguji :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@Jasněnkaa Jaktoze mas vybrany, kdyz jsem od tebe jeste zadnou diskuzi necetla? :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.8.13 21:57
@maritimka píše:
@viky23 Mě taky ne. Já bych se vyjímala v té proti diskuzi - „koho nesnášíte“. Ale jestli chceš, tak tě klidně budu mít ráda :hug:

já myslím, že si fandíš :think: já si tě vůbec nedokážu zařadit že by jsi byla protivná :think: ty prostě chceš být v něčem první a je jedno v čem že jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743
9.8.13 21:57
@maritimka píše:
A já si říkala, jestli tou černou ovcí na tvém seznamu nejsem já. Přeci jen, málokdy se shodneme 8)

ehm ehm. my se někdy neshodneme? a v čem se tak běžně neshodujeme? připomeň mi nějakou naší diskuzi?

mě nevadí lidi co mají opačný názor, ale vadí mi ti co svůj názor prezentují agresivně a dělají z těch co mají jiný názor voly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
9.8.13 21:58

@Jasněnkaa Já si pamatuju takhle z hlavy jen profilovky jedné, kterou vyloženě nesnáším (není tady v diskuzi), ale s ostatníma se třeba neshodnu, viz docela často to bývala @chatwenna (když zmíním někoho z této diskuze), ale nedá se říct, že bych jí kvůli tomu nesnášela, neměla ráda, nereagovala. Prostě máme na některé věci odlišné názory, ale o to je diskuze pak zajímavější. Člověk tu vypustí páru a pak je doma jako beránek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@paola white píše:
Má pár kamarádek co jsem našla na emimi, mám pár lidí co jsem tu s nimi prohloubila přátelství už z reality. a jinak se tady ráda potkávám s Tamatou, Seizdrou, Gladys, Gabi-design, Jasněnkou apod. když se vloží do debaty tak je vždycky sranda :lol:

Jééé, to jsem já :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Jaktoze mas vybrany, kdyz jsem od tebe jeste zadnou diskuzi necetla? :-D

já zakládám diskuze na úrovni a tam asi nechodíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13714
9.8.13 21:59

Já bych se bavila se všema, ale dvě mi zakázaly na ně reagovat, tak to respektuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.13 22:00

Tak po kom jdu: Gladys, Regina Hero, Jasnenkaa, Jitka76, Seizdra, Paola White a jeste mi stihla padat brada z K. Black.

Ale co mne teda opravdu tizi jsou ty vase reinkarnace, uz jsem se naucila hledat dle obrazku a ted prisla nejaka moda :nevim: a najednou se mi ty postavicky meni a meni :pocitac: :zed: a pak mi chlap muze rikat: co tam porad hledas :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.8.13 22:00

@tamata No vis, my ostatni se starame ve dne a vecer mame klid, to jenom ty si pres den valis sunky s bruchem a vecer nestihas :-D

Jo, taky si matne neco takoveho vybavuju.. Ale pak jsem se spis vzdycky nachechtala, kdyz jsem docitala nejakou diskuzi, kde jsi figurovala :))

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.8.13 22:01
@maritimka píše:
@Jasněnkaa Já si pamatuju takhle z hlavy jen profilovky jedné, kterou vyloženě nesnáším (není tady v diskuzi), ale s ostatníma se třeba neshodnu, viz docela často to bývala @chatwenna (když zmíním někoho z této diskuze), ale nedá se říct, že bych jí kvůli tomu nesnášela, neměla ráda, nereagovala. Prostě máme na některé věci odlišné názory, ale o to je diskuze pak zajímavější. Člověk tu vypustí páru a pak je doma jako beránek :)

no a tak by to mělo být, já třeba mám ráda holky, ale v diskuzích o potratu s nima nekomunikuju protože by to byla válka. A říkám si ztratit třeba přátelství pro nějakou anonymní zakladatelku, je zbytečnost. Teda já i k tomu potratu napíšu své ale nehandrkuju se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová