Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby to někoho zajímalo, mám nohu 40. Před těhotenstvími jsem měla 39.
@maritimka Tebe si pamatuju z jedne macesske diskuze - kde jsem stopro souhlasila.. A v jine macesske diskuzi uz jsi mi prisla moc extremni… ![]()
Ale urcite se neda hovorit o nejake nesympatii… Mas krasne dite ![]()
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Zaloz diskuzi, hned se to dozvime
nemůžu, mám je vybraný
a já bych se zhroutila kdyby tam bylo moje jméno v 90% příspěvků ![]()
@Jasněnkaa Jaktoze mas vybrany, kdyz jsem od tebe jeste zadnou diskuzi necetla? ![]()
@maritimka píše:
@viky23 Mě taky ne. Já bych se vyjímala v té proti diskuzi - „koho nesnášíte“. Ale jestli chceš, tak tě klidně budu mít ráda
já myslím, že si fandíš
já si tě vůbec nedokážu zařadit že by jsi byla protivná
ty prostě chceš být v něčem první a je jedno v čem že jo? ![]()
@maritimka píše:
A já si říkala, jestli tou černou ovcí na tvém seznamu nejsem já. Přeci jen, málokdy se shodneme
ehm ehm. my se někdy neshodneme? a v čem se tak běžně neshodujeme? připomeň mi nějakou naší diskuzi?
mě nevadí lidi co mají opačný názor, ale vadí mi ti co svůj názor prezentují agresivně a dělají z těch co mají jiný názor voly.
@Jasněnkaa Já si pamatuju takhle z hlavy jen profilovky jedné, kterou vyloženě nesnáším (není tady v diskuzi), ale s ostatníma se třeba neshodnu, viz docela často to bývala @chatwenna (když zmíním někoho z této diskuze), ale nedá se říct, že bych jí kvůli tomu nesnášela, neměla ráda, nereagovala. Prostě máme na některé věci odlišné názory, ale o to je diskuze pak zajímavější. Člověk tu vypustí páru a pak je doma jako beránek ![]()
@paola white píše:
Má pár kamarádek co jsem našla na emimi, mám pár lidí co jsem tu s nimi prohloubila přátelství už z reality. a jinak se tady ráda potkávám s Tamatou, Seizdrou, Gladys, Gabi-design, Jasněnkou apod. když se vloží do debaty tak je vždycky sranda
Jééé, to jsem já
![]()
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Jaktoze mas vybrany, kdyz jsem od tebe jeste zadnou diskuzi necetla?
já zakládám diskuze na úrovni a tam asi nechodíš ![]()
Já bych se bavila se všema, ale dvě mi zakázaly na ně reagovat, tak to respektuji.
Tak po kom jdu: Gladys, Regina Hero, Jasnenkaa, Jitka76, Seizdra, Paola White a jeste mi stihla padat brada z K. Black.
Ale co mne teda opravdu tizi jsou ty vase reinkarnace, uz jsem se naucila hledat dle obrazku a ted prisla nejaka moda
a najednou se mi ty postavicky meni a meni
a pak mi chlap muze rikat: co tam porad hledas
![]()
@tamata No vis, my ostatni se starame ve dne a vecer mame klid, to jenom ty si pres den valis sunky s bruchem a vecer nestihas ![]()
Jo, taky si matne neco takoveho vybavuju.. Ale pak jsem se spis vzdycky nachechtala, kdyz jsem docitala nejakou diskuzi, kde jsi figurovala ![]()
@maritimka píše:
@Jasněnkaa Já si pamatuju takhle z hlavy jen profilovky jedné, kterou vyloženě nesnáším (není tady v diskuzi), ale s ostatníma se třeba neshodnu, viz docela často to bývala @chatwenna (když zmíním někoho z této diskuze), ale nedá se říct, že bych jí kvůli tomu nesnášela, neměla ráda, nereagovala. Prostě máme na některé věci odlišné názory, ale o to je diskuze pak zajímavější. Člověk tu vypustí páru a pak je doma jako beránek
no a tak by to mělo být, já třeba mám ráda holky, ale v diskuzích o potratu s nima nekomunikuju protože by to byla válka. A říkám si ztratit třeba přátelství pro nějakou anonymní zakladatelku, je zbytečnost. Teda já i k tomu potratu napíšu své ale nehandrkuju se.