Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja se teda přidám k vaší diskusi… Miluji vás uplně všechny, jste lepší než večerníček, dokážete mi zvednout naládu aniž o tom víte a vždy tu někde najdu radu a ani se nemusim ptát…Holky jste všechny skvěly
![]()
@omites dík! zítra to vyzkouším, chleba se mi nechce, jsem nějaká líná ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Mám ráda všechny co jsou ve veřejných diskusích nejvtipnějšíOny moc dobře ví
a samozřejmě @werunkaw123 @Bisu @Petrlis a ostatní z naší skupiny
No to je masakr… Nastesti to tu jede tak rychle, ze ani nestiham vstat a jit se podivat do lednicky ![]()
@omites píše:
je výborná. Není to nic, co znáš z jídelny. Tohle je dobrý recept - http://www.mimibazar.cz/recept.php?… já tím oslňuji celé širé příbuzenstvo a známé. Většinou se mě dívají jako na kreténa, že jim chci naservírovat pečenou řepu a pak na mě dráňají receptAle ta řepa nejlépe vlastní ze zahrádky
tam není maso? ![]()
@paola white píše:
@K-Black mas recht zeno
jsi nějaká veselá, ty už to víš co?
![]()
@Allons-y píše:
@omites dík! zítra to vyzkouším, chleba se mi nechce, jsem nějaká líná
no vidíš a já dneska kváskový chleba rozdávala na FB. Dostala jsem za něj nakonec pizzu zadara a tak jsem vytáhla taťku večer ven do restaurace. Ozvala se mi na něj totiž majitelka místní restaurace, na ten kulatý
@Semyaza píše:
spíš nikdy n?
Náhodou…už jsem jedla Bulgur, Tofu, Tempech, tofunézu…asi to blbě píšu…
taky jsem žužlala takový ty švestičky, sakra nevzpomenu si název… ![]()
@Jitka1976 jestli to bylo ve flašce, tak slivovice ![]()
@Jitka1976 píše:
Náhodou…už jsem jedla Bulgur, Tofu, Tempech, tofunézu…asi to blbě píšu…taky jsem žužlala takový ty švestičky, sakra nevzpomenu si název…
@Jitka1976 bulgur je super, kuskus taky, tabouleh je luxuska největší a tak dále ![]()