Kojeni a menzes - mám odstavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5408
17.3.10 08:37

Ahoj, také jsem to pokaždé dostala hned po šestinedělí a bez problému. Ani jedna z holek neprotestovala.Kojím dodnes a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.3.10 08:39

Já jsem měla od porodu 3× MS a malá pije normálně. Je jí 13 měsíců. MS jsem dostala, až jsem přestala kojit v noci, cca od 10 měsíců.
Je to malá násoska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.3.10 10:08

Ja jsem to u holek dostala hned po sestinedeli a jediny co jsem pozorovala bylo, ze byly trosku nervoznejsi a pily kratsi dobu(takze asi o neco min). Ale zadna tragedie to nebyla, v pohode jsem kojila Agnes az do 1,5 roku a Eli zatim kojim taky (ale tu uz zacinam odstavovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.3.10 19:51

Hm,tak zatim vsechny pozitivni zpravy,ani jedna,ze by mleko nechutnalo,asi je to o pristupu maminy :nevim: ,my zatim taky pokracujem,jinak jsem si myslela,ze to dostanu az prestanu kojit,to by se mi libilo :-) .Tak diky za prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea
116
18.3.10 21:50

Tak já mám tu opačnou negativní zkušenost. Do 4. měsíce jsme kojili jedna radost a pak ze dne na den mi dcerka začala kojení bojkotovat. Nic jsem si z toho nedělala a říkala jsem si, že to zase přejde, ale vrtalo mi hlavou, co se jí tak najednou nelíbí a nemohla jsem na nic přijít. Ve spánku pila dobře a přes den jsem hodně odsávala, abych o mléko nepřišla. No a asi po třech dnech jsem dostala MS, tak nevím, jestli už to mléko předtím chutnalo jinak, ale každopádně se dcerka už nenechala přesvědčit a kojení jsme museli vzdát. Ale pak jsme měli problémy i s UM, už jí mléko prostě nechutnalo žádné, takže jsme si užili své a vysvobození bylo zavedení příkrmů. Doktoři to samo svedli na MS, ale je to asi individuální, protože mám taky spoustu známých, které kojili i při MS bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.3.10 23:04

No prave Teo,jestli to bylo skutecne tim,mne malej spatne pil,ted se to zlepsilo,ale mel zanet v dutinach,prorezavaji se mu zuby,ja jsem zacala spinit,hrozna ryma,takze tezko rict,co se v tom mozecku odehrava,co ma za starosti a bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
19.3.10 23:28

Tak já mám 4-měsíčního klučínka a menstruaci mám už po třetí 8-o a zatím plně kojíme a bez problémů…

Taky jsem si asi naivně myslela, že MS dostanu tak někdy, až bude malému třeba 8 měsíců a ejhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová