Kolik dní po ovulaci začíná plodu bit srdce ?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
6. - 7. tyden po posledni menses. Kazda ovuluje jinak.
Nac ten anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moje moudrá kniha říká, že k prvnímu stahu dochází 22. den od oplodnění a o dva dny později už je tlukot srdce pravidelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
5+1-5+3. Ale na ultrazvuku to v téhle fázi ještě vidět nebývá, to je pod rozlišovací schopnosti toho přístroje. Já mám první dítě po IVF, takže oplodnění jsem znala pomalu na hodinu přesně a stejně na utz v 5+4 jsem měla jenom malej černej flek bez embrya, natož srdíčko, utz odpovídal 4+6. U druhého dítěte bylo srdíčko na uz v 6+0 a dr. se radovala, jak je vidět brzo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@ugluk děkuji za odpověď, to odpovídá cca 5+4?
Odpovídat to může jakkoli. Pokud víš ovulaci, tak ale stejně nevíš, kdy se vajíčko zahnízdilo. Pak každý Dr má jiný utz. 7 - 8tt bývá vidět v pohodě. Ale je to individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@P4ja na zahnízdění nesejde, prostě je ebryo naprogramovaý, aby v určitý přesný fázi sdíčko začalo tlouct. Že zná málokdo oplodnění přesně, ultrazvuky jsou, jaký jsou, doktoři taky a přehlednost je kolikrát všelijaká, je samozřejmě věc jiná a kolikrát je to srdíčko na utz viditelné klidně až v 8.tt. Což ale nic nemění na faktu, že reálně uvnitř začíná bít již nějakých 3,5 týdne od oplodnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jasně, chápu. Jsem objednaná 6+5 na kontrolu, to budu cca 30-33 DPO. Tak třeba už bude ❤️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak pokud jsi měla ovulaci kolem toho 14. dne a dr. má slušnej utz, 6+5 už by srdíčko být vidět mohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk ano ovulace 13-14 den, cyklus mám pravidelný 28 dní.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@ugluk píše:
@P4ja na zahnízdění nesejde, prostě je ebryo naprogramovaý, aby v určitý přesný fázi sdíčko začalo tlouct. Že zná málokdo oplodnění přesně, ultrazvuky jsou, jaký jsou, doktoři taky a přehlednost je kolikrát všelijaká, je samozřejmě věc jiná a kolikrát je to srdíčko na utz viditelné klidně až v 8.tt. Což ale nic nemění na faktu, že reálně uvnitř začíná bít již nějakých 3,5 týdne od oplodnění.
Jasně, ale to zakladatelka nepozná, že? A v kontextu celého těhotenství je pár dnů nic. A nemá smysl se nervovat a počítat to.na den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@ugluk ano ovulace 13-14 den, cyklus mám pravidelný 28 dní.
A víš tu ovulaci přesně? Máš to potvrzené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@P4ja potvrzeno ovulacnimi testy a měřením BT.
Tak to bych na ko šla 7 - 8tt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Řešíte, kdy přesně máte ovulaci?
- Kolik peněz s sebou do Chorvatska ?
- Kolik let byste mi tiply podle stavu pleti?
- 5 dní zpoždění a TT asi negativní
- Kolik má vydělat chlap?
- Kolik tekutin vypije vaše dítě v 1,5 letech?
- Kolik stojí teď posílání balíku nevíte někdo?
- Kolik hodin denně může dítě strávit na PC?
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat kolik dní po ovulaci začíná plodu bit srdíčko? Dekuji