Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Prosím kolik stojí plenky pampers premium care v DM? Dá se na ně použít slevový kupónek + potom slevový joker -25% a pak 10% z celého nákupu?
Máte zkušenost s Pampers Premium Care s upevňovacími pásky?
Přidejte zkušenost s Pampers Premium C...S cenou neporadím. Kupujeme AB. Ale slevový kuponek na jednu věc (joker)a pak na celý nákup použít můžeš.
Tak děkuji to bude super.Já jsem totiž dřív viděla,že je měli za 379,– ale minule je měli nižší,ale nějak jsem zapomněla za kolik.Tak když sečtu všechny slevy vyjdou mě na 192,– to je super ![]()
V DM jsou za 319 a v Rossmanovi taky. A dokonce i v Tesco jsou za stejnou cenu.
No já mam právě slevu 70,– od pampers,ale vyjdou mě levněji v DM když použiji ty slevy.Jedině kdyby měli akci v Rosmannu za 269,– jako měli vloni tak by se mi to vyplatilo.
sexyfraga píše:
No já mam právě slevu 70,– od pampers,ale vyjdou mě levněji v DM když použiji ty slevy.Jedině kdyby měli akci v Rosmannu za 269,– jako měli vloni tak by se mi to vyplatilo.
To je kuponek primo na Premium Care? Kupon na Active baby pouzit nejde.
Kdyz pouzijes jokera, tak se ale kupon uz pouzit neda, da se zkombinovat pouze bud joker a 10% na nakup nebo kupon a 10% na nakup.
74paja píše:
Eee, kde berete slevove kuponky od Pampers?
Ve slevových knížkách z baby programu.
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/baby-bonus/
A já treba dostala ted sest kuponu (z toho baby programu) od kamaradky, její prcek se po nich opruzuje, maji Huggies.
Ale můžu použít víc těch jokerů při nákupu,ne?Takže ty slevy na plíny nejdou skombinovat s jokerem a slevou na celý nákup?
Včera v Praze v DM 329 Kč. Zdražili z 299 Kč na 319 Kč a pak ještě o deset na 329 Kč.
sexyfraga píše:
Ale můžu použít víc těch jokerů při nákupu,ne?Takže ty slevy na plíny nejdou skombinovat s jokerem a slevou na celý nákup?
Pokladna ti načte jokera a jednotlivy kupon nevezme v uvahu, mam s tim osobni zkusenost. Vezme ti jokera a cely nakup nebo kupon a cely nakup. Dva jokery nevim, to jsem nezkousela, ale trochu o tom pochybuju, spíš to rozdelit a zaplatit zvlast jako dva nakupy.
Jednou za čas (cca 3-4 měsíce) je možné přímo ze stránek Pampers získat kupon na slevu plenek. AB-sleva 50 kc, PC-sleva 70 kc. Zrovna teď vydali kuponky, které platí do konce září a to v Intersparu, Rossmann, Schlecker a Teta. Já si vždycky udělám zásoby a to mi vystačí, dokud mi nepošlou další kupony:))
Ten kupón mam,ale v Rosmanu stáli 329,– a pokud v DM použiji jokera na -25% a 10% na celý nákup vyjdou mě pořád levněji než v Rosmanu a Schleckerovi tetu tady nemam tak nevím kolik tam u nich stojí plínky