Kolik vám toho sní cca 22 měsíční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
…ja si myslim, ze ne…nemam tedy zkusenost se strasim ditetem, jen rikam, ze muj 9 mesicni syn sni vic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj 22m žere strašně
Nejí, ale fakt žere
Dneska ráno lupínky s mlékem, potom rohlík s Lučinou. Na oběd měl polévku a hlavní jídlo, potom si dal pár kukuřičných chlebíčků. Na svačinu si dal 2 rajčata a k večeři si dal gnocchi s brokolicí a sýrovou omáčkou, rajčatovej salát a pak si ještě přidal brokolici. Teď mi tu ještě řve, že má hlad
Ale měl virozu kdy mi cca 14 dní nic nejedl a vše vyzvracel, takže ať jí
![]()
- Citovat
- Upravit
Neřeším, kolik toho sní. Jeden den víc, jinej míň. Hlady netrpí, tlustý taky není.
Pokud Ti přijde, že jde do tloušťky, omez jí jednoduché cukry (třeba ty piškoty do jogurtu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze toho neji moc. A nic z ceho by mela pribrat. U nas 21 mesicu, ji podobne a obcas i nejakou mnamku. Mliko davam cerstve plnotucne a to ma i na noc. Bude jaro, treba budete vice chodit ven. A kolik vazi a meri. Nase 11kg a asi 90cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě tomoc nepřijde, náš nejí, ale žere ![]()
Snídaně:houska se šunkou, piškoty, hrnek mlíka
Svačina:jablko, domácí sušenky
Oběd:těstoviny se špěnátem, porce, kterou si dávám i já a sběračka brokolicové polévky
Svačina:rohlík, rajče, jogurt
Večeře:mozarela, šunka, zelenina, vajíčko
Před spaním kaše 260ml
Lepší šatit jak živit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přijde akorát. Netláská sladký, jí všechno (ml. výrobky, pečivo, ovoce atd.), pokud má normální výšku váhu, byla bych spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá má 15 měsíců a ke snídani pribiňák, svačina:hruška, jablko, pomeranč, banán atp. do toho křupky. Oběd:to co máme my někdy si dá pár lžiček a někdy sní hodně+to zapije 120ml UM.Po probuzení zas nějaký to ovoce, křupky, sušenky. K večeři chleba namazanej či tousty, ve vajíčku občas kaši a pak se jednou v noci budí na UM a to vypije 180ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas maly mel ve 22m asi tak tenhle jidelnicek:
8hod - 180ml UM
16hod- bily jogurt
21hod-pul misky bile ryze
bud rada, ze ji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to vám závidím, že vám děti tak hezky jedí. Můj syn byl nežravý a dcerka 20měsíců je skoro to samé.
Její jídelníček:
02:00 210ml UM
08:00 max. půl rohlíku s máslem, příp. lučinou (šunka, nebo sýr) (někdy vůbec nic nechce)
11:00 Oběd (polévka)
12:00 120 UM (spánek)
15:00 Oběd (hlavní jídlo)
18:00 pár kousků chleba
20:00 150ml UM
Nejí přesnídávky, jogurty. Denně sní 1 mandarinku a max. 1/4jablka, kousek papriky…ostatní ovoce a zeeninu odmítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Dcera se mi posledni dobou trosku pribrala, brisko ma pekne a papulky taky. Nevim jestli ji nedavam moc.Ma tech 22mesicu a ji takto: 7:00-maly kousek chleba s lucinou nebo maslem.Tak pul krajicku.9:00-jablko.10:00-150ml polot.krav.mleka.11:30-obed.Bud hustou polevku nebo brambory, testoviny, ryzi s nejak upravenym masem nebo bez masa.Sni toho tak 200g.14:00-ovoce.Napr:banan+mandarinka, nejcasteji jablko s necim, miluje jablicka.16:00-kousek chleba s necim, pokud jsme v obchode tak cely rohlik.18:00-pokud ma kasi, tak sni tak 12 malych lzicek nebo ma bily jogurt s 5 piskotama, ovocne ji moc nechutnaji. Nechce mi veceret to, co mela k obedu. Myslite, ze ji davam moc?